Tatyannahhh Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Ne dirajte Sonaticu, premda pomalo ljigavi ipak imaju mnogo kvalitetnih pesama ... sigurno su jedan od najboljih power bendova ... TAKO JEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
nwoggy Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Bila bi fora da Sonata predje u sympho black sa sledecim albumom Onda je ne bi smo vise zvali Sonata Analica vec Sonata Brutalica To bi RULALO!!!! Quote
Telcontar Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Pa vi je tako zovete zato sto ste pederi koji vole da se fircaju u dupe, dok slusaju istu.... lozite se na gitaristu, i drkate na njega, al posto ne mozete da ga jebete, jebete se medjusobno.... I ajde ne smarajte vishe, shta koga boli kurac kako vi zovete neki bend, i imam svakakva imena za razne bendove pa ne smaram po forumu sa takvim debilizmima... Quote
Tatyannahhh Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Pa vi je tako zovete zato sto ste pederi koji vole da se fircaju u dupe, dok slusaju istu.... lozite se na gitaristu, i drkate na njega, al posto ne mozete da ga jebete, jebete se medjusobno.... I ajde ne smarajte vishe, shta koga boli kurac kako vi zovete neki bend, i imam svakakva imena za razne bendove pa ne smaram po forumu sa takvim debilizmima... Quote
Mr.Torture Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Izlgeda da se Telcontar uvredio. Ma sta god radila samo NEMOJ slusati Death... Najsmorniji bend u istoriji metala.... Toliko o tebi. Quote
vudun Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Nije uopste smesno, ako se uzme u obzir da chova gotivi Sonata Arcticu Quote
Mr.Torture Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 (edited) Death treba ako ništa, makar da se POŠTUJE. A i kakve ima veze, ja volim i Edguy i Death u isto vreme. Edited April 8, 2004 by Mr.Torture Quote
genius Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 (edited) Ipak ce oni u mom srcu ostati Sonata Analica edit: btw. ti iznad mene, sramotis svoj avatar : Mentol si teski, nisi procitao moje prethodne postove... Ti sam sebe sramotis ograniceni opaki metal covece ... BTW, bila sam sarkasticna Edited April 8, 2004 by genius Quote
Mr.Torture Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Ti sam sebe sramotis ograniceni opaki metal covece Hahaha, ovo necu ni da komentarisem. Quote
genius Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Hahaha, ovo necu ni da komentarisem. Pa vec si prokomentarisao... Quote
HelvedsUlv Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Bila bi fora da Sonata predje u sympho black sa sledecim albumom Onda je ne bi smo vise zvali Sonata Analica vec Sonata Brutalica LOOOOOOOOOOOL Quote
Black Knight Posted April 8, 2004 Author Report Posted April 8, 2004 Vas dvoje iznad clana HelvedsUlv prestanite smarati Quote
genius Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 O.K...izvinjavam se...ali on je prvi poceo Salim se, stvarno nije moja krivica! Quote
~MaX~ Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Nema veze,neka se i to zavrshilo.Nego chujem da je Sonata loshija uzhivo.Ja samo imam neshto sa nekog koncerta gde su svirali Black sheep i bash neshto nisam odushevljen.Tony peva kao da ga mrzi da zhivi Quote
Tatyannahhh Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Nema veze,neka se i to zavrshilo.Nego chujem da je Sonata loshija uzhivo.Ja samo imam neshto sa nekog koncerta gde su svirali Black sheep i bash neshto nisam odushevljen.Tony peva kao da ga mrzi da zhivi I meni se to cinilo medjutim ovi sto su bili na Sonati kazu da super zvuci....... Quote
Black Knight Posted April 9, 2004 Author Report Posted April 9, 2004 Nema veze,neka se i to zavrshilo.Nego chujem da je Sonata loshija uzhivo.Ja samo imam neshto sa nekog koncerta gde su svirali Black sheep i bash neshto nisam odushevljen.Tony peva kao da ga mrzi da zhivi Ne znam koliko je istina al prica se da je razlog pevanja " ne zivi mi se" zato sto su dosta nacirkani Quote
~MaX~ Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Vidish nisam na to pomislio.Vrlo mogutje Quote
Telcontar Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Ja kada sam ih slusao bili su super... A negde na netu sam procitao da su na nekoj svirci bili totalni krsh, jer se nije znalo ko je pijaniji... clanovi, ljudi zaduzeni za svetlosne efekte, tonac..... Quote
nwoggy Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Zvuce DO JAJA! To vam Telcontar i ja potvrdjujemo! Quote
Teodora Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Skroz su ok. Nista komplexno, veoma slusljivo.......balade su im takodje super. Odusevili su me sa live snimcima. Bas su kvalitetni............. Quote
Recommended Posts