~MaX~ Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Meni je za srce prirasla i Dream thieves.Kako je jaka pesma I naravno nigde bez Mary Lou,San Sebastian-a i UnOpened-a Quote
~MaX~ Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Ja vjerujem da se piše ARCTICA.. Jebi ga,neko se zajebao,mada da nisi spomenuo ne bih ni video Quote
SonataGirl Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Svaka njihova pesma ima ono nesto...kad me balada ubije u pojam onda znajte da je dobra... Quote
~MaX~ Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Pa da,a zamisli kako bi bilo kada bi samo svirali balade koje te ubijaju u pojam.Pa smorili bi te do daske Quote
solicitor Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Slusam sad ovaj Reckoning Night dok skidam s neta i cini mi se da cu umreti od dosade ... ajd da ne prenagljujem preslusao sam 4 pesme po jednom al ovo je stvarno dosadno ... to kazem kao neki osrednji fan Sonate ... nit ih obozavam nit su mi loshi , ali ovaj novi album nema nikakve upecatljivosti ... Videcemo kad malo detaljnije preslusao ... standardno dosadna ritam sekcija, melodije su daleko od zlatnog doba benda. Za sad mi se cini da je Don't Say A Word kao neki hitic .... yebaga . ajd da vidimo sta ce da se desi do kraja albuma Quote
Tatyannahhh Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 ja ne ocekujem ama bas nista od novog albuma....kad ga cujem videcemo.... Quote
Nightwing Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 max - hvala za spot.. poslacu ti na pp sta ja imam od spotova pa da ti uzvratim... Novi album??? Ne zamaram se time kako ce da zvuci.. Sto manje ocekujem bice mi bolji... Quote
Froiibaad Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Pa da,a zamisli kako bi bilo kada bi samo svirali balade koje te ubijaju u pojam.Pa smorili bi te do daske pa bas u tome je car da te ubiju u pojam i da te dotuku Quote
Grobodan Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Slusao sam sinoc Don't say a Word,ali sam bio u totalno izmenjenom stanju svesti tako da se ne secam nicega. Quote
~MaX~ Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Ni ja ne ocheqjem neshto mnogo od novog albuma ali kakav god da je ne mozhe biti losh.Mozhe biti samo manje ili vishe dosadan. ajde ako mogne neko da mi to prosledi Quote
Nightwing Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Don't Say A Word on #1 The new Sonata Arctica single "Don't Say A Word" went straight to #1 on the official Finnish single charts. Quote
Tatyannahhh Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 ISKUSNO..... samo jos ja da je cujem....... Quote
SonataGirl Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Sa kog sajta moze da se skine Dont say a word? Quote
~MaX~ Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Don't Say A Word on #1 The new Sonata Arctica single "Don't Say A Word" went straight to #1 on the official Finnish single charts. Why I'm not suprised? Quote
3MAJ Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 jeboet kako sam ja neuputjen... uopshte nisam imao blage da imaju novi album. nishta ljudi kada se vratite iz peshte prenetjete mi utiske Quote
~MaX~ Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Pa ne pitash me qme.Ja bih ti rekao Quote
Shelly Webster Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Ja ih stvarno MNOOOGOOO volim!!!! Oni su jedina metal grupa koju cu uvek voleti....Koliko god ih ostali pljuvali i vredjali,svrstavali u zabavnjake,toliko ih ja OBOZAVAM...Jedina grupa u koju sam se ZALJUBILA nakon prvog slusanja...Tacno se secam trnutka kada sam prvi put stavila Eclipticu u cd-player....Aaaah...uspomene Quote
Grobodan Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Sad ja bio na njihovom sajtu i naidjem na ovo izdanje. San Sebastian (original version) The Gun Still Loving You Shy Dream Thieves I Want Out Fade To Black + Broken (live video clip) Jel zna neko sta je ovo? Quote
Nightwing Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Koliko ja vidim sve obrade (sem prve stvari)... Zanimljivo... Lep omot.. Verovatno neko izdanje za Japance... Quote
~MaX~ Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Pre bih rekao za Fince Fali mi the Gun;to nisam chuo.Dream Thieves i Fade to black sam uspeo da nabavim a voleo bih da dodjem do ovog live clip-a. Quote
Telcontar Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Maximuse, ako imas na CD-u donesi mi Dream Thieves... Takodje mi fali Respect the Wilderness.... Quote
Nightwing Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 (edited) nemam ni ja respect...imam samo live.. evo sta mi sve fali... Respect the Wilderness Mary-Lou Mary-Lou (acoustic version) The Wind Beneath My Wing Peacemaker The Rest Of The Sun Belongs To Me Broken (edited version) Dream Thieves The Gun San Sebastian (original version) Still Loving You Shy Live sa Successor-a Replica (live) My Land (live) UnOpened (live) FullMoon (live) 8th Commandment (live) Letter to Dana (live) Kingdom For a Heart(live) potrazicu Kazzom... Edited September 6, 2004 by fantasmic Quote
Shelly Webster Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 People...HELP!!!! JA NEMAM DREAM THIEVES!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Grobodan Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 nemam ni ja respect...imam samo live.. evo sta mi sve fali... Respect the Wilderness Mary-Lou Mary-Lou (acoustic version) The Wind Beneath My Wing Peacemaker The Rest Of The Sun Belongs To Me Broken (edited version) Dream Thieves The Gun San Sebastian (original version) Still Loving You Shy Live sa Successor-a Replica (live) My Land (live) UnOpened (live) FullMoon (live) 8th Commandment (live) Letter to Dana (live) Kingdom For a Heart(live) potrazicu Kazzom... Imam sve osim Gun i Dream Thieves.Iskreno. Quote
Nightwing Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 potrazicu Kazzom... ima sve..samo da skinem... Quote
Recommended Posts