Shelly Webster Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Mene tako mrzi da slusam novi albuma a koncert za nedelju dana... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Zadavicu te kada te vidim, svega mi!!!! Ja bih sve dala da mogu da odem na taj koncert, a ti tako.... Quote
Telcontar Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Pa maloletnice su sa nama uvek dobrodosle join in Quote
shock! Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Ja bih sve dala da mogu da odem na taj koncert , nema veze sacekacu drugu priliku Quote
Nightwing Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Zadavicu te kada te vidim, svega mi!!!! Ja bih sve dala da mogu da odem na taj koncert, a ti tako.... Mozesa me davis koliko oces Ustvari..zelim da me davis.... Ti bese maloletna... evo slusam Sonatu..sastavih playlistu kao sto ce biti na koncertu... Quote
Grobodan Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Na drugo slusanje mi se album "otvorio",neuporedivo mi se sad vise svidja...Mnogo bolji od Winterhearts Gulid,ali ipak - prva dva su keva. Quote
The Wicker Man Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Kako ti se cine TBWWTBAP i WP, BO ? Quote
Grobodan Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Svaka cast,pogodio si moje favorite iz drugog plana. Ne stvarno,bas su mi te dve zapale za uvo. Samo,nesto mi se cini da su pre bili brzi. Stigle ih godine. Quote
solicitor Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Slobo, i tebe su stigle godine kad si uspeo dva puta da preslusas ovaj album Quote
Grobodan Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Godine,sta ces.Ma,izgleda da ulazim u gej fazu. Quote
The Wicker Man Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 (edited) Samo,nesto mi se cini da su pre bili brzi Weballergy San Sebastian (revisited) Wolf & Raven Blank File Edited October 20, 2004 by The Wicker Man Quote
Shelly Webster Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Pa maloletnice su sa nama uvek dobrodosle join in Quote
Shelly Webster Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Mozesa me davis koliko oces Ustvari..zelim da me davis.... Ti bese maloletna... Voleo bi to,aaaaa???? He he he..... Perverzije.....Oh, yeah!!!!!! ....... ........ Quote
Apeiron Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Preslusah jednom novi album sa Azalom... i nicega se ne secam Pokusacu jos koji put, ako bude moguce, tj. ako bude volje za to. Poz! Quote
Telcontar Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Hm, pa ne znam da li ce se vama svideti, vi ste vise Progresivci nego powerashi, ali meni je novi sasvim ok. Mada opeth prva 3 su zakon... Meni je ovaj licno najlosiji do sada, ali opet ima vise nego prelaznu ocenu ( 3,5 ) P.s. vodite racuna da sam subjektivan, meni je sonata u top 5 metal bendova... Quote
Grobodan Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Ma,kakav crni treci!Ovaj je bolji sto puta!Misplaced ima mnogo fin refren,Dont say a Word,Aint your fairytale...Ima zanimljivih stvari,treba mu samo dati vremena. Quote
Apeiron Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Uh, meni je ovaj pre zadnjeg (Wintersheart Guild, tako nekako?) nikakav! Prva dva respect, ali pad sa trecim je ogroman. A ako je ovaj zadnji gori, onda se bojim... Poz! Quote
Grobodan Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Nije gori!Bolji je...za nijansu. Ma,prva dva su majka i tu nema price.Mnogo su pali.Bas mi zao jer ih mnogo gotivim,ali...jebiga. Quote
Kent Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 posle vise slusanja je novi bolji od winterhearta... jesu pali, to je cinjenica, ali su i dalje dobri... 3.5 od mene za ovaj Quote
Grobodan Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Tako nekako...Nego,jeste slusali singl?Mnogo dobra ona stvar Two Minds,One soul od Vanishing Point. Quote
Kent Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Meni Vanishing Point kul bend... s njima su bili na Silence turneji... imaju dva-tri prava hita... Australijanci... Quote
Telcontar Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Meni na WHG-u ima bas par odlicnih pesama ( The Cage, Victorias secret, Gravenimage, Broken, Abandoned... ) Sa novog My Selene je najbolja, plus ima tako dobar text ( ja u principu nepadam lako na ljubavne pesme, ali ako neko ima odlicne ljubavne textove, to je sonata... ) Quote
Grobodan Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 E,jel gostuje neko u toj pesmi?Cini mi se da u nekim momentima cujem jos neciji glas pored Tonijevog. Quote
Telcontar Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Reci cu ti kada kupim original Nemam pojma sada Quote
Kent Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 jeste, my selene ima izuzetan tekst... imao je tony dosta ljigavih ispada u proslosti, ali ovo, priznajem, vredi... Quote
Kent Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 btw, to je prva pesma koju je napisao Jani Liimatainen... Quote
Recommended Posts