Wild Rose Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Ma sve je ok... Samo da oni meni odsviraju Dejnu i FullMoon i jos po neku od balada sa Silence-a i meni dovoljno... Nego nije neko cuo nesto sa tog singla? Recite ako ima negde na netu da se nadje... Ili je mozda jos uvek rano... @Telcontar: I meni je neko zabo moj mp3 Sonate sve zajedno sa Sentenced-om, mada barem imam pesme u kompu i na audio diskovima. Quote
~MaX~ Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Ma sve je ok... Samo da oni meni odsviraju Dejnu i FullMoon i jos po neku od balada sa Silence-a i meni dovoljno... Recimo Sing in silence... Ta pesma mi se mnogo vrti po glavi u poslednje vreme Quote
Nightwing Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Ma sve je ok... Samo da oni meni odsviraju Dejnu i FullMoon i jos po neku od balada sa Silence-a i meni dovoljno... Dejna nece biti skoro sigurno a Full Moon je verovatno poslednja pesma koju ce odsvirati... Quote
~MaX~ Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Ma Full moon im je najpoznatija pesma,gde da je ne odsviraju.Ili im je Black sheep najpoznatija? Quote
Nightwing Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Full Moon je najpoznatija.. ono..bar po meni.. Black Sheep je Kick Ass.. a mozda zatvori Wolf & Raven.. Oni bese imaju spot za tu stvar???? Quote
Grobodan Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Da (joj,sto volim ovako da budzim postove ) Quote
Wild Rose Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Ma Full Moon bila najpoznatija ili ne meni je njihova najbolja brza pesma (da ne kazem sad jedina... ). Volim ja i njihove brze stvari, ali mi je nekako pevanje mnogo lepse u baladama... I nije fer kako to da ne sviraju Dejnu??? Imam i ja spot za Wolf & Raven, ali mi je u kompu, a ne na disku... @Maximus: Moze sa Silence-a i Tallulah ili The end of this chapter ili Last drop falls... Sta cu-vidi se da vise volim njihove balade. Quote
greeter of the rising sun Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 meni se cini da im je svaki novi album bolji od onog prethodnog... pesma Last Drop Falls zaista jeste jedna od jacih balada...jedan deo texta dugo nisam mogla da provalim (one room full of walls ili holes...).. Black Sheep, San Sebastian su mi neko vreme bile omiljene... sada ne mogu da bar jednom dnevno ne cujem The Cage (sa novog). Mislim da im je album Winterheart's Guild najjaci do sada...totalno u njihovom fazonu.. postali su prepoznatljivi Quote
Nightwing Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Meni od balada najvise odgovara Replica..ako je to balada..mada sto da nije.. mada su im sve balade mnooogo dobre... Nothing's what it seems to be, I'm a replica, I'm a replica Empty shell inside of me I'm not myself, I'm a replica of me HEAVY STUFF Quote
~MaX~ Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 of kors Ajde datju ti za vikend.pp-ovatju te pa tjemo se dogovoriti. Quote
Eternal Flame Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Sonata Arctica-Reckoning Night (New Album!!!!) Nabavio sam Promo ko hoće neka se javi!! Quote
SonataGirl Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 meni se cini da im je svaki novi album bolji od onog prethodnog... pesma Last Drop Falls zaista jeste jedna od jacih balada...jedan deo texta dugo nisam mogla da provalim (one room full of walls ili holes...).. Black Sheep, San Sebastian su mi neko vreme bile omiljene... sada ne mogu da bar jednom dnevno ne cujem The Cage (sa novog). Mislim da im je album Winterheart's Guild najjaci do sada...totalno u njihovom fazonu.. postali su prepoznatljivi Licno,mislim da je Silence njihov najbolji album.WG je mnogo dobar takodje,The cage(ni posle 10000 preslusavanja mi nije dosadila),Broken,The misery...uradili su stvarno dobar posao,ali Silence ce ostati legenda...jedino je cover za WG malo losiji,sta su to,vile? Quote
~MaX~ Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Sonata Arctica-Reckoning Night (New Album!!!!) Nabavio sam Promo ko hoće neka se javi!! Where the hell did you get that? Quote
Eternal Flame Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Where the hell did you get that? Ma povezao sam se sa nekim likom iz Nemačke nabavljam promo diskove pre nego što se pojave na netu. E album je prilično dobar mnogo je bolji od predhodnog. Pozdrav! Quote
Telcontar Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Veruj mi booklet za WG je jedan od najboljih koje sam ikada video..... samo zbog bookleta mi nije zao sto sam kupio album... Inace WH je odlican, ali Silence i Ecliptica su ipak Quote
~MaX~ Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Fragile like a rose on the snow Eating all your strength and your money Living in the shade day and night Never letting sunshine in your eyes like before ... ...For all your life I prayed for time To show you where the light lies Now this is the end One rose for the memory of the innosence... Quote
Froiibaad Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Licno,mislim da je Silence njihov najbolji album.WG je mnogo dobar takodje,The cage(ni posle 10000 preslusavanja mi nije dosadila),Broken,The misery...uradili su stvarno dobar posao,ali Silence ce ostati legenda...jedino je cover za WG malo losiji,sta su to,vile? Oni ne treba a sviraju brze stvari nek naprave jos 100 balada kao Tallulah Letter to Dana last Drop Falls i Shy i ja cu biti prezadovoljan Quote
~MaX~ Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Au brate pa ja bih umro od smora.To su nikada jache balade ali bilo bi katastrofa kada bi svirali samo takve pesme Quote
Wild Rose Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Oni ne treba a sviraju brze stvari nek naprave jos 100 balada kao Tallulah Letter to Dana last Drop Falls i Shy i ja cu biti prezadovoljan E bas tako! Vec sam rekla kako bih slusala samo njihove balade, sa izuzetkom koji je Full moon. Za tu neku varijantu kako zvuce njihove brze stvari ja bih radije slusala neki progressive metal-ako przi ima da przi posteno! Poz Quote
Nightwing Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Oni ne treba a sviraju brze stvari nek naprave jos 100 balada ja volim njihove balade ali samo to da sviraju bio bi smor.. jedino ako se vatam sa nekom cicom mada ni tada ne bi bio neki trip... ocu da se iskacem.. Wolf and Raven - da lepo ceo text onako slatko otpevam growlom i onako znojav sacekam Tarju da me smiri.. Quote
Telcontar Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 A Replica, to je ipak malo brza... Ali nikako samo balade. Kingdom for a heart, Destuction Preventer, Black Sheep, Wolf & Raven, The Cage, Victorias Secret, Respect the wilderness..... Quote
Vic Rattlehead Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Ja vjerujem da se piše ARCTICA.. Quote
Recommended Posts