Telcontar Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Zar je on napisao ? Nisam znao. sta text ili muziku, ili oba ? Quote
Grobodan Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Valjda samo Toni pise textove,jebem li ga... Quote
Kent Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 muziku, naravno... grave je u pravu za tekstove... jesam li napomenuo da je u novom bv-u odlican intervju koji odradih sa tonyem uzivo? Quote
Grobodan Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Au.lave Hoce li ici i na naslovnu?Ti i on zagrljeni,ispod pise velikim slovima "SOKANTNO"!!!! Quote
Grobodan Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Probi se BV,svaka cast! Kakav je lik? Quote
Kent Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 privatnu kolekciju slika zadrzavam, naravno, za sebe stvarno je dobar lik, nisam se nadao da je tako otvoren i zabavan. Quote
Grobodan Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Ma,bas mi i deluje kao neki veseljak.E,sad mi krenuse uspomene na jedan divan period...Zaljubljen sam. Quote
Kent Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 I see you walking hand in hand with long-haired drummer of the band In love with her or so it seems, he's dancing with my beauty queen Don't even dare to say you hi, still swallowing the goodbye But I know the feelings still alive- still alive Quote
Grobodan Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Joj...Pazi ovo: Stay for a while, stay forever Sing for the times you arebound to betray. Run for your life, run forever, your eyes tell a lie and the liar must always die. Sto je najlepse,jos traje. Quote
Telcontar Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Haha E Kent, ajde molim te daj Adeptu ako jos ima taj primerak BV koji je na slici, verovatno je zaboravio da mi to donese Rekao sam mu za to, samo je zaboravio verovatno... [ kesh ces dobiti po njemu dont worry ] Quote
Kent Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 oki-doki, mislim da ima jos 2 komada... grave, prs`o si Quote
Grobodan Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Totalno.U kakvom sam cudu ovih dana,samo da znas.Odo sad,nemam vise vremena ani para.Poz iz Sudentskog Grada!Laku noc! Quote
Grobodan Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Ne znam kako,ali neka dobra dusa mi je uplatila jos sat vremena,tako da sam josh tu. Quote
Nightwing Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 Toni je najveci "narodnjak" medju metalcima... Ko je gledao From Wishes To Eternaty zna o cemu pricam... Quote
~MaX~ Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Zashto narodnjak? Samo nema scenski nastup... Quote
Froiibaad Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 I see you walking hand in hand with long-haired drummer of the band In love with her or so it seems, he's dancing with my beauty queen Don't even dare to say you hi, still swallowing the goodbye But I know the feelings still alive- still alive Ej to je moja pesma a i moja zivotna prica ( U jebem ti Midgard ) Quote
Telcontar Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 AAAA, zasto nisu svirali FULLMOON na koncertu nije mi jasno... Sam koncert je bio fantastican, ali da nema FullMoon-a ili Wold and Ravena, to ne znam zasto... Quote
TheBlackGoddess Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 E chisto informativno izashao je chlanak o Sonati u Huperu... poz Quote
Telcontar Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 U HUPERU ??? Damn it, ovde se nesto dogadja.... Pa sad su bili predgrupa Nightwishu u Budimpesti... Quote
Gothic Angel Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Pesme sa Reckoning-a mnooooooooogo bolje zvuce live nego na albumu Quote
Nightwing Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Super su bili...ne znam sto nisu svirali dva najveca hita???? Dont Say A Word je razbila (uz stare pesme) a tek Vodka Song.... Ima fotki GOOOOMILA!!!!!!! Quote
shock! Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 E chisto informativno izashao je chlanak o Sonati u Huperu... poz de bash u Huperu Quote
Nightwing Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Ajde dajte playlistu... ja mislim da je bila ova ali nisam siguran......... Misplaced Blinded no more Kingdom for a heart Broken Victoria`s secret Replica My land Black Sheep The Cage Don't say a word Vodka Song ne secam se rasporeda pesama osim za prve i poslednje dve.... Quote
Recommended Posts