Nightwing Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Znaci ko je cuo one dve pesme sa singla, ( 2 pesme sa novog albuma ) + 2 nove.... ne secam se kako se zovu ?? Zna Max Quote
Nightingale Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 Znaci ko je cuo one dve pesme sa singla, ( 2 pesme sa novog albuma ) + 2 nove.... ne secam se kako se zovu ?? World In My Eyes (cover od Depeche Mode) nju nisam cula, a Two Minds, One Soul je dosta dobra. Inace, sa novog albuma mi se ubedljivo najvise svidjaju White Pearl, Black Ocean, Blinded No More (a! posebno poslednji deo: "We always seem to end up here and break a lance Ready to give eternal love another chance... You say the words, I wanna hear... all over again Lust is my all consuming reason... Now, take me again... ") i da, The boy who wanted to be a real puppet je super!!! Eto... Quote
Nightingale Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Ih, bre, zar niko nema sta pametno da kaze o Sonati? Ts,ts,ts... Pa, ako nekog zanima (a nije video na njihovom sajtu): Pre dve nedelje objavili su Shamandilie single. Osim same pesme Shamandilie, stavili su jos jednu-The Rest of The Sun Belongs to Me. Pitam se zasto pesma koja je vec bila "bonus" na Winterheart's Guild...? Quote
Nightwing Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Nabavi Gates of Metal bootleg Sonate... fantastican snimak... Quote
Vladan Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Jeba ga il ne jeba ga tako to je.. Od Sonate valja samo prvi album Meni se vise svidja Silence, ali ni prvi nije los!!! Zadnji imam vec odavno, ali nemam vremena da ga preslusam!!! Poz Quote
SonataGirl Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Ih, bre, zar niko nema sta pametno da kaze o Sonati? Ts,ts,ts... Pa, ako nekog zanima (a nije video na njihovom sajtu): Pre dve nedelje objavili su Shamandilie single. Osim same pesme Shamandilie, stavili su jos jednu-The Rest of The Sun Belongs to Me. Pitam se zasto pesma koja je vec bila "bonus" na Winterheart's Guild...? Cini mi se da je to bila bonus pesma za japanski WG...pa su valjda osdlucili da je i mi Evropljani cujemo... Quote
Nightwing Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Ja imam japanski bonus za RN - Wrecking the Sphere.... Nisam je jos preslusao... Zasto japanci uvek dobiju vise... Quote
SonataGirl Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Ja imam japanski bonus za RN - Wrecking the Sphere.... Nisam je jos preslusao... Zasto japanci uvek dobiju vise... zato sto se kod njih Sonata najbolje prodaje... imam i ja Wrecking The Sphere ali mi to vise lici na zezanje nego na pesmu ali mozda to nije to... Quote
PlanetHell Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 (edited) Po meni najbolje Sonata Arctica-ine pesme su "Kingdom for a heart", "Fullmoon" i "Wolf and raven". Sta bih dao da sam mogao da odem na onaj koncert u Pesti kada su svirali sa Nightwish-om!!!! Edited January 11, 2005 by Planet_Hell Quote
Nightwing Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Bilo je lepo..mada je set lista mogla biti mnogo bolja... Quote
Nightwing Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 zato sto se kod njih Sonata najbolje prodaje... imam i ja Wrecking The Sphere ali mi to vise lici na zezanje nego na pesmu ali mozda to nije to... Big In Japan..it`s easy to BE!!!!!!!!!! Postoji (jos) jedan hidden track za RN jap. edition Quote
PlanetHell Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 BILI STE!!!!!!!!!!!!!!!!! NEKI LJUDI STVARNO IMAJU SRECE [iLI PARE]! I STA SU JEDNI A STA DRUGI SVIRALI??? ANSWER PLZ! Quote
Nightwing Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 BILI STE!!!!!!!!!!!!!!!!! NEKI LJUDI STVARNO IMAJU SRECE [iLI PARE]! I STA SU JEDNI A STA DRUGI SVIRALI??? ANSWER PLZ! Nije ni sreca ni lova.. ORGANIZACIJA... Znaci kupili smo karte prvog dana kad su se pojavile.. Otisao Hereticni da kupi..mi mu skupili kintu za put... Iznajmili hostel...u fudexu kupili karte (za prevoz) i to je to... Simple as that.... Sve ukupno oko 50 evrica sto nije skupo za ta dva enda... Evo ti set lista Sonate (NW cu ti okaciti na njihovoj temi) Misplaced Blinded no more Kingdom for a heart Broken Replica Victoria`s secret My land Black Sheep The Cage Don't say a word Vodka Song fali jedna pesma..ne mogu sad da se setim koja... Primecujes da nisu svirali Full Moon i Respect The Wilderness... STRASNO..Veliko razocarenje... Replica je najbolje zvucala (bar meni) Quote
Telcontar Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Bio je u "Kingdom for a heart" prelaz na 'Letter to dana" ( samo jedan deo te pesme, nesto manje od minuta) pa ponovo nastavili "Kingdom"... Inace, cini mi se da su sve pesme tu... Quote
Nightwing Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Pravo da ti kazem ne secam se vise.... Ali bilo je fantasMicno Quote
The Wicker Man Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Nije ni sreca ni lova.. ORGANIZACIJA... Znaci kupili smo karte prvog dana kad su se pojavile.. Otisao Hereticni da kupi..mi mu skupili kintu za put... Iznajmili hostel...u fudexu kupili karte (za prevoz) i to je to... Simple as that.... Sve ukupno oko 50 evrica sto nije skupo za ta dva enda... Evo ti set lista Sonate (NW cu ti okaciti na njihovoj temi) Misplaced Blinded no more Kingdom for a heart Broken Replica Victoria`s secret My land Black Sheep The Cage Don't say a word Vodka Song fali jedna pesma..ne mogu sad da se setim koja... Primecujes da nisu svirali Full Moon i Respect The Wilderness... STRASNO..Veliko razocarenje... Replica je najbolje zvucala (bar meni) jel ima u našim piratskim krugovima da se nađe taj cert u mp3 verziji....makar bi me to oraspoložilo...jer sam zakasnio jebenih 2 dana za dobijanje jebene vize ! Quote
Nightwing Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Bas taj ne moze...ali ima gomila bootlega... Javi se Goticnom na pp...nije skup... Meni je nabavio Live At Gates of Metal Festival.. Mnogo dobro... Evo spisak pesama 01.Intro - Victoria`s secret 02.Champagne Bath 03.Sing In Silence 04.The End Of This Chapter 05.Fullmoon 06.Replica 07.My Land 08.Black Sheep 09.8th Commandment 10.Broken 11.The Cage 12.Vodka Song - Outro Quote
The Wicker Man Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Hvala na preporuci...i nisam sumnjo da Boris ima svu izdatu i neizdatu diskografiju bendova širom sveta... Quote
шмизла Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 sad mi se mnogo svidja pesmica 'shy' Quote
Nightwing Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Nabavio sam neke bonus pesme..tj. neke pesme sa singlova i onog Successora (ili kako se vec zove) Shy - divna je pJesmica... Quote
Vladan Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Hm...preslusah i ja ovaj novi album, imam ga vec 4 mjeseca, ali nikako da ga preslusam, pa nije ni los, cak je dobar, ima stvarno dobrih pjesama, ali ostaje nista novo za Sonatu! Quote
Telcontar Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Pa da, ali ipak se razlikuje od "Ecliptice" i "Silencea" iako se mnogima ne svidja ( ni ovaj ni WHG ) ipak mislim da je opet bolje ovako, nego da su snimali kopije prva dva albuma u nedogled... Nista novo u zanru, ali ipak se razlikuje od prva dva albuma... Ma "My Selene" rules... Quote
Vladan Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 U pravu si! Moram ga jos koji put preslusati da bih dao konacni sud! A meni je i dalje Silence najbolji! Quote
Recommended Posts