Nightwing Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Hm...preslusah i ja ovaj novi album, imam ga vec 4 mjeseca, ali nikako da ga preslusam, pa nije ni los, cak je dobar, ima stvarno dobrih pjesama, ali ostaje nista novo za Sonatu! Meni se album sve vise svidja..ima 5,6 fantasticnih pesama.. Misplaced,Blinded No More,Reckoning Day, Reckoning Night Don't Say A Word,Shamandalie Ma "My Selene" rules... Da....odlicna pesma... A meni je i dalje Silence najbolji! Meni je dugo to bio omiljeni album ali sada se ne mogu opredeliti.. Sva cetri su mi podjednako draga sad mi se mnogo svidja pesmica 'shy' Vidis liriku u mom potpisu Quote
Elderane Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Jebi ga,poslije Silence ja ovo ne mogu slusati.Zadnji album mi je nenormalno smoran. Quote
Nightwing Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 @ Elderane - Gresis ,ovaj, silno gresis sinak Quote
Nightwing Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Ko sto rekoh Meni se album sve vise svidja..ima 5,6 fantasticnih pesama.. Misplaced,Blinded No More,Reckoning Day, Reckoning Night Don't Say A Word,Shamandalie A sto se tice WHG... Ima sjajne pesme... Abandoned, Pleased, Brainwashed, Exploited,Gravenimage,The Cage,The Misery,Victoria's Secret, The Rest of the Sun Belongs to Me (Japanese Bonus Track),Draw Me Sve sjajne pesme..... Quote
shock! Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Jebi ga,poslije Silence ja ovo ne mogu slusati.Zadnji album mi je nenormalno smoran. meni jeste losiji nego prosli ali daleko od toga da je smoran.....Misplaced,Reckoning day, reckoning night, i My Selene....te tri pesme mi se bas svidjaju recimo.... Quote
Nightwing Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 NABAVIH JEBENO SVE STO POSTOJI OD SONATE.. SVE SINGLOVE,ALBUME I BOOTLEGE!!!!!!!!! Quote
Telcontar Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Hvala takodje thnx to Fanta i Boca Quote
Froiibaad Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Prosledte meni mislim da mi fale 2-3 pesme i zadnji album Quote
Telcontar Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Kako da ti prosledim kad zivis daleko ??? Sigurno necu da saljem e-mailom Quote
Nightwing Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Dodji u Bgd i ja ti rezem....BESPLATNO!!!!!! Quote
Froiibaad Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Ok A ja cu tebi da napravim kolace dok rezesh disk - specijalizujem se za domacicu Quote
*One Wish* Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 (edited) sto se tice WHG... Ima sjajne pesme... Abandoned, Pleased, Brainwashed, Exploited,Gravenimage,The Cage,The Misery,Victoria's Secret, The Rest of the Sun Belongs to Me (Japanese Bonus Track),Draw Me Sve sjajne pesme..... Potpuno se slazem sa tobom SJAJAN album................. Najbolje pesme Gravenimage i Victoria's secret................ Silence je fenomenalan ali i ovaj je jako blizu njega...................... Edited January 25, 2005 by *One Wish* Quote
SonataGirl Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 (edited) Potpuno se slazem sa tobom SJAJAN album................. Najbolje pesme Gravenimage i Victoria's secret................ Silence je fenomenalan ali i ovaj je jako blizu njega...................... WG je sjajan zato sto je drugaciji od ostalih...napredovali su.... Ali zato je RN nekako tezi,mracniji.... Edited January 25, 2005 by SonataGirl Quote
Angelystor Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Rechi "tezak" i "mrachan" su jedne od mnogih da kojima se ne mogu opisati albumi Sonate Arctice Quote
Telcontar Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 OK, nemojte sad da mi pocete sa glupim raspravama i banovima, mrzi me da delim banove... nadam se da smo se razumeli... Reckoning... pa posle ( dosta ) slusanja, definitvno mislim da je najlosiji album do sada, nema tu snagu i tu kolicinu pozitivne energije kao "Silence" ili "Ecliptica" ali ima stvarno dobrih pesama.... Quote
Elderane Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Ali u tome i jeste poenta.Da je neki drugi bend napravio takav debi album,ajde,o.k.,ali se od Sonate ocekivalo mnogo vise! Quote
Telcontar Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Pa ne znam... meni je bolje i ovako, nego Silence pt 2, pt 3 i tako u nedogled.... Quote
Elderane Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Naravno!Nisi me razumio.Ne trba Silence pt2 da prave,ali od dobrog benda se ocekuje da radi bolje i bolje,a ne gore i gore.Ako krene tako,bolje da prestane sa radom. Quote
Telcontar Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 MA znam skapirao sam te... samo mislim da ovo nije tako lose... ma otkud znam, mislim da ce sledeci album pokazati ima li sonata jos nesto da kaze... Quote
Zakk Fade To Black Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Super su samo imaju vise balada negsto treba! Quote
Nightwing Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Potpuno se slazem sa tobom SJAJAN album................. Najbolje pesme Gravenimage i Victoria's secret................ Silence je fenomenalan ali i ovaj je jako blizu njega...................... Naravno lutko da se slazes sa mnom... Rechi "tezak" i "mrachan" su jedne od mnogih da kojima se ne mogu opisati albumi Sonate Arctice Tacno..mada album jeste skroz istripovan... Reckoning... pa posle ( dosta ) slusanja, definitvno mislim da je najlosiji album do sada, nema tu snagu i tu kolicinu pozitivne energije kao "Silence" ili "Ecliptica" ali ima stvarno dobrih pesama.... Meni su svi albumi Sonate podjednako dobri... E sad...Silence najvise volim jer je to prvi album Sonate koji sam nabavio... Da je neki drugi bend napravio takav debi album,ajde,o.k.,ali se od Sonate ocekivalo mnogo vise! Isto se moze reci i za ONCE Super su samo imaju vise balada nego sto treba! Ne.....balade su im super..sve valjaju... Shy Tako je dobra... Quote
greeter of the rising sun Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 ne mogu da se odlucim koji je bolji album, da li silence ili winterheart's guild, ali definitivno su to 2 njihova najbolja albuma...nadam se da ce biti i boljih. slazem se da balada ima previse, a sto se SHY tice:mislim da to nije njihova pesma, nego je obrada. nisam sigurna, moram jos malo da istrazim. p.s.mozda ipak silence... Quote
*One Wish* Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ne mogu da se odlucim koji je bolji album, da li silence ili winterheart's guild, ali definitivno su to 2 njihova najbolja albuma...nadam se da ce biti i boljih. p.s.mozda ipak silence... Silence ima vishe dobrih pesama...sve su odlicne.....Winterheart's guild ima nekoliko stvari koje se izdvajaju...mozda je to osnovna razlika....Ali ne bih mogla da se opredelim samo za jedan od ta dva..... Quote
zile_kondic Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ma oni su do jaja..pa jel znate vi koliko oni imaju godina...pa ima da naprave bum za par godina.... Quote
Recommended Posts