greeter of the rising sun Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ma oni su do jaja..pa jel znate vi koliko oni imaju godina...pa ima da naprave bum za par godina.... nadam se Quote
Angelystor Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Sonata ce u Njujorku(ne znam kog) da bude predgrupa OVERKILLu!!!! Ja mislim da nece preziveti. Quote
greeter of the rising sun Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Sonata ce u Njujorku(ne znam kog) da bude predgrupa OVERKILLu!!!! Ja mislim da nece preziveti. tragedija...sve gore od goreg...(kao biser da ce manowar biti predgrupa rhapsody-ju...sranje) Quote
amy_mccoy Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 ne mogu da se odlucim koji je bolji album, da li silence ili winterheart's guild, ali definitivno su to 2 njihova najbolja albuma... bez sumnje....winterheart's guild...najemotivniji njihov album...svaki put se rasplachem Quote
Tatyannahhh Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 iiiii..ja sam konacno preslusala novi album... Quote
Apeiron Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 iiiii..ja sam konacno preslusala novi album... E, blago tebi Salim se. Ocajan album. Poz! Quote
Telcontar Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Necemo se mi Laki sloziti nikada oko toga... hehehe... Nego, Tatyana, utisci ??? Meni ja album bas ok... Nego, cudno mi je da im je novi spot onako bezveze... Kada se uzme u obzir da su se ipak probili, kao jako mlad, a ipak jak bend, i uz to potpisali za Nuclear Blast... ocekivao sam jaci spot... Mislim kada je meni novi spot Alogi-e bolji od ovoga ( za pesmu Dont Say a Word... ) Quote
Nightwing Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Ima par bas dobrih stvari... Dont Say a Word Quote
scissors Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 pa ima dobrih stvari, ali generalno gledano, album je losiji od svih prethodnih... nedostaje tu neka energija i nesto sto ce razdvojiti pjesme jednu od drugih... nadam se da nisu upali u kalup i da ce izbaciti smor albume :ne: Quote
Grobodan Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Sonata potvrdjena za Wacken ove godine,Evo spiska do sada potvrdjenih bendova: ACCEPT APOCALYPTICA AXEL RUDI PELL BLOODBATH CORVUS CORAX DISSECTION EDGUY ENDHAMMER EISREGEN ENDSTILLE ENSIFERUM FINNTROLL GOREFEST ILLDISPOSED MACHINE MEN MARDUK MERCENARY METAL CHURCH NAGLFAR NIGHTWISH OBITUARY OVERKILL OOMPH! POTENTIA ANIMI SAMAEL SONATA ARCTICA SUFFOCATION TRISTANIA TURISAS jebemlitisunce Quote
Telcontar Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Auuuuuuuu...kakva lista.... kad bi samo pola ovoga bilo na sziget-u... Quote
Tatyannahhh Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Nego, Tatyana, utisci ??? paaaa...vise mi se svidjaju prosli albumi...ovaj jos nisam nekako izgustirala... Quote
Apeiron Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Auuuuuuuu...kakva lista.... kad bi samo pola ovoga bilo na sziget-u... Kad mi samo ne bi trebala viza za Nemacku, ni sekund ne bih razmislio. Ovako, mnogo je to para i muke... Iako i dalje stojim iza: Videti Wacken i umreti". Don't Say a Word potpuno bezze spot, a nekako su se previse pretvorili u pozercine za moj ukus (gitarista bi trebao znati da jedan Alexi vec postoji)... Poz! Quote
Nightwing Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Don't Say a Word potpuno bezze spot, a nekako su se previse pretvorili u pozercine za moj ukus (gitarista bi trebao znati da jedan Alexi vec postoji)... Spot je ali pesma....... Meni je to najaca brza stvar koju Sonata ima.. Najzad brza pesma koja nema glup text... Quote
Apeiron Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 spot?sta sam propustila? Pa u pitanju imas i odgovor - propustila si spot! Stvarno los spot, par kamera, oni ispred nekog zida izgledaju kao cirkusanti (pogotovo klavijaturista sa onom napravom od tzv "klavijature"). Poz! Quote
azal Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 ja nisam nijedan album uspeo da preslusam. cak i kad sam slusao power pre nego sto sam postao debeli hater. Quote
Tatyannahhh Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Pa u pitanju imas i odgovor - propustila si spot! Stvarno los spot, par kamera, oni ispred nekog zida izgledaju kao cirkusanti (pogotovo klavijaturista sa onom napravom od tzv "klavijature"). Poz! znaci moram da vidim!!! Quote
shock! Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Sonata potvrdjena za Wacken ove godine,Evo spiska do sada potvrdjenih bendova: ACCEPT APOCALYPTICA AXEL RUDI PELL BLOODBATH CORVUS CORAX DISSECTION EDGUY ENDHAMMER EISREGEN ENDSTILLE ENSIFERUM FINNTROLL GOREFEST ILLDISPOSED MACHINE MEN MARDUK MERCENARY METAL CHURCH NAGLFAR NIGHTWISH OBITUARY OVERKILL OOMPH! POTENTIA ANIMI SAMAEL SONATA ARCTICA SUFFOCATION TRISTANIA TURISAS jebemlitisunce u jebote.... Videti Wacken i umreti Quote
solicitor Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 http://crylown.stsland.ru/bird.swf Quote
Tatyannahhh Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Uuuuuuuuuuu....mnogo si propustila.. Ni Rambo ga ne bi tako izrezirao.... dodjavola!!!davaj to odma sada odma!!! Quote
Nightwing Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 aha..dajem..samo ne trazis... nabavio sam i neke live snimke.. neki dupli disk iz Hirosime ali je bzvze - jedna kamera... Quote
ReAmroth Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Zadnji album mi je odlican , samo bih uputio zamjerke na produkciju koja je isuvise , kako da kazem ,,mekana'' , mnogo bi bilo bolje da je kao ne npr.Silence-u!!! A spot Dont Say... je krajnje ocajan!!! Quote
Kali Agna Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Dobar bend, mada vise volim Rhapsody Ecliptica & Silence - naj albumi... Quote
Nightwing Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 A spot Dont Say... je krajnje ocajan!!! Pa ne znam...vise mi se svidja nego W&R... Bolje spot u podrumu nego `ozbiljan` spot sa malim budzetom koji ispadne smesan... Quote
Recommended Posts