Jump to content

Recommended Posts

Posted

17.9 budapest Wigwam!!!! icon_da.gif

E na ovo ima da odem makar svet propao!!!

Moj najdrazi bend pored Nightwish-a ima svoj turneju! icon_biggrin.gif

Little Dana o Hara decided one day to travel away far away..... biggreens.gif

Posted
Zanima me sta mislite o njima?Licno mislim da nisu losi i da imaju potencijala da se probiju na power sceni.

Prokleti gay smarachi! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Shalu na stranu, imaju dobrih pesama ali su uglavnom neki blagi smor icon_da.gif

Posted
... hm, kako? Mada sam imao u planu da na jedan server na faksu okacim neke nove grupe/albume/pesme da ljudi sa foruma malo skidaju neko ograniceno vreme.

Do jaja......

Max menjaj potpis molim te...

Evo,vidish da jesam.... icon_mrgreen.gif

Shalu na stranu, imaju dobrih pesama ali su uglavnom neki blagi smor icon_da.gif

Ma nedovoljno su progresivni za tebe....u stvari nisu uopshte progresivni icon_smile.gif

17.9 budapest Wigwam!!!! icon_da.gif

Moj najdrazi bend pored Nightwish-a ima svoj turneju! icon_biggrin.gif

Bitje loooodilo.......jedva chekam.......

Ali ce opet biti EXELENT koncert... JEDVA CEKAM..... icon_da.gif icon_da.gif icon_da.gif

Proshli put bash i nije bio toliko excelent cert zato shto su em svirali kratko em su ih istretirali kao klasichnu predgrupu pa im je osvetljenje bilo kao u Domu Omladine a zvuk kao iz filozofa...ajde serem,nije bio toliko losh zvuk ali je bio krsh u poredjenju sa NW-om.....

Posted
izgledaju kao amadeus bend

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

ni sam se ne bih bolje izrazio... i bash je dosadan onaj klavijaturista sa ONIM chudom... mislim na klavijature preko ramena... ili kako vec... bash mi je kao LEPA BRENA i onaj njen bend... to sam samo tu vid`o... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

I meni jedna karta,ali ne po kozo derackoj ceni inace ce se u meni javiti strah,a svima je poznato da Fear is the path of the dark side. Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering.

icon_mrgreen.gif