Black Dragon Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 17.9 budapest Wigwam!!!! E na ovo ima da odem makar svet propao!!! Moj najdrazi bend pored Nightwish-a ima svoj turneju! Little Dana o Hara decided one day to travel away far away..... Quote
*One Wish* Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Tesko da ce to da sviraju.... ali ja volem tu pesmu... Ali ce opet biti EXELENT koncert... JEDVA CEKAM..... Quote
Nightwing Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 ma Danu ne sviraju like odavno... nema sanse... Quote
Acid Rain Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Zanima me sta mislite o njima?Licno mislim da nisu losi i da imaju potencijala da se probiju na power sceni. Prokleti gay smarachi! Shalu na stranu, imaju dobrih pesama ali su uglavnom neki blagi smor Quote
~MaX~ Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 ... hm, kako? Mada sam imao u planu da na jedan server na faksu okacim neke nove grupe/albume/pesme da ljudi sa foruma malo skidaju neko ograniceno vreme. Do jaja...... Max menjaj potpis molim te... Evo,vidish da jesam.... Shalu na stranu, imaju dobrih pesama ali su uglavnom neki blagi smor icon_da.gif Ma nedovoljno su progresivni za tebe....u stvari nisu uopshte progresivni 17.9 budapest Wigwam!!!! icon_da.gif Moj najdrazi bend pored Nightwish-a ima svoj turneju! icon_biggrin.gif Bitje loooodilo.......jedva chekam....... Ali ce opet biti EXELENT koncert... JEDVA CEKAM..... icon_da.gif icon_da.gif icon_da.gif Proshli put bash i nije bio toliko excelent cert zato shto su em svirali kratko em su ih istretirali kao klasichnu predgrupu pa im je osvetljenje bilo kao u Domu Omladine a zvuk kao iz filozofa...ajde serem,nije bio toliko losh zvuk ali je bio krsh u poredjenju sa NW-om..... Quote
Tatyannahhh Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 ma Danu ne sviraju like odavno... nema sanse... ma smorila je Dana odavno Quote
~MaX~ Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 ma smorila je Dana odavno Ne diraj mi Danu Quote
~MaX~ Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 (edited) Rek'o sam ti.... Edited June 12, 2005 by Maximus Quote
Jackie Brown Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 ma smorila je Dana odavno To je jedna od njihovih najlepsih balada..... Volela bih da je sviraju..... Idem na koncert..... Quote
Nightwing Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Ne diraj mi Danu Dana je kurva i drolja i prevrtljiva....i ne zansluzuje da ima pesmu.. Idem na koncert..... blago nama.... Quote
~MaX~ Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Jao svi tjemo ponovo lepo da se druzhimo.......jao jedva chekam Quote
PlanetHell Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 gledao sam sinoc spot za Dont Say a Word... Bash me je zaintrigirala radnja spota, nema shta... U spotu je najjachi klavijaturista BAsh se primio Quote
Tristania Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 I ono vrtenje stalka za mikrofon A sto se tice Dane, pa naravno da je drolja raspala Quote
PlanetHell Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 izgledaju kao amadeus bend ni sam se ne bih bolje izrazio... i bash je dosadan onaj klavijaturista sa ONIM chudom... mislim na klavijature preko ramena... ili kako vec... bash mi je kao LEPA BRENA i onaj njen bend... to sam samo tu vid`o... Quote
*One Wish* Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 vi ste loodiiiiiii..... jao jedva cekam koncert..aaaaaaaa Quote
Nightwing Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 ja bas i ne...ne znam ni da li da idem..smorice me muzika... bolje da cekam bodome....ili oba??? nemam pojma Quote
*One Wish* Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 ja bas i ne...ne znam ni da li da idem..smorice me muzika... bolje da cekam bodome....ili oba??? nemam pojma Ali morash da idesh!!!!!!!!!!!!!!!! Kako cju ja tamo bez tebe??? Quote
Nightwing Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 njah...we`ll see..daleko je to..zavisi mi i od septembarskog roka... znam ja da ne mozes bez mene da ides....videcemo... kartu cu da kupim sigurno.. Quote
Tatyannahhh Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 pa posle da uvaljas za vise para..mudro! Quote
Black Dragon Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 I meni jedna karta,ali ne po kozo derackoj ceni inace ce se u meni javiti strah,a svima je poznato da Fear is the path of the dark side. Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering. Quote
Recommended Posts