Nightwing Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 pa posle da uvaljas za vise para..mudro! Wise as Master Yoda and powerful like Master Windu sto rece tvoj dragi Quote
Tristania Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 I meni jedna karta,ali ne po kozo derackoj ceni inace ce se u meni javiti strah,a svima je poznato da Fear is the path of the dark side. Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering. za tebe po regularnoj ceni Quote
Nightwing Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 da..ljudi koje ne znamo (ili ne volimo preterano) a oce kartu nek budu spremni da plate 10e vise ili nek nalaze nekog drugog da im juri kartu.. Quote
Telcontar Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Njah, nije to nista licno, al moramo i mi da isplatimo nekako taj put INACE, IZGLEDA DA SU KARTE U PRODAJI od 31 AVGUSTA ??? :zbun: i cena je 4000 Ft ( oko 16 Eura ) Quote
Vincent Hess Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Sonata extremno smara... Sve su im pesme iste i ubijaju me u mozak Quote
Nightwing Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Sonata extremno smara... Sve su im pesme iste i ubijaju me u mozak strange ali ---------> slazem se sa tobom..... Quote
~MaX~ Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Ja sam dobio WG cd pre neki dan... Sonata extremno smara... Sve su im pesme iste i ubijaju me u mozak Hmmmm,gde zhivish prijatelju?........ Quote
Nightwing Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Da, da potpuno se slazem hmmmmm... zar i ti Nule??? inace...ne verujem da cu ici na koncert..idem dna The Cure i Alfaville pa ne verujem da ce biti para za sve... Quote
Tristania Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Ma jok ja se samo zezam Ja imam majcu reconing night tour Quote
~MaX~ Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Pozeru........ Znash kad bi ja tu majicu nosio.... @Fanta-Daj nemoj da zajebavash......makar ja prosio na sred zelenjaka ima da idesh..... Quote
Tatyannahhh Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 brate aj onda zajedno idemo da prosimo joj sto je jepa slika u potpisu ti.....cute!!!! Quote
~MaX~ Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Faja,faja.... Inache,krajem avgusta ocheqje se izlazak prvog Sonatinog best of-a a tracklista izgleda ovako....: 1. ...OF SILENCE 2. WEBALLERGY 3. 8TH COMMANDMENT 4. FULLMOON 5. AIN'T YOUR FAIRYTALE 6. UNOPENED 7. ABANDONED, PLEASED, BRAINWASHED, EXPLOITED 8. DON'T SAY A WORD (EDIT VERSION) 9. VICTORIA'S SECRET 10. BLANK FILE 11. MY LAND 12. BLACK SHEEP 13. WOLF & RAVEN 14. SAN SEBASTIAN (ORIGINAL VERSION) 15. THE CAGE 16. THE END OF THIS CHAPTER 17. DRAW ME (INSTRUMENTAL VERSION) And on a limited first press there is a DVD like this one: 1. MY LAND 2. MARY LOU 3. REPLICA 4. VICTORIA'S SECRET ~ LETTER TO DANA ~ VICTORIA'S SECRET 5. JAM Songs are semi-acoustics videos with Jani and TonyI think (Jani with electric guitar). SA 4EVER!!!!! Quote
Angelystor Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Sonata Arctica ne moze da izda ni single best of, a kamoli i full length... Quote
Tristania Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Pozeru........ Znash kad bi ja tu majicu nosio.... @Fanta-Daj nemoj da zajebavash......makar ja prosio na sred zelenjaka ima da idesh..... Hmmmm.... Kad malo bolje razmislim nosio si je na svom koncertu u SKC-u Quote
Nightwing Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 @Fanta-Daj nemoj da zajebavash......makar ja prosio na sred zelenjaka ima da idesh..... Cisto sumnjam da cu ici..nesto me Sonata i ne interesuje toliko... mislim,jednom smo je vec gledali... Quote
Nightwing Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 joj sto je jepa slika u potpisu ti.....cute!!!! pa i niiiiiiiiiiiiiiije..chopuj kretena pored tebe Best off...nema shy...a to im je najbolja pesma Quote
~MaX~ Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Sonata Arctica ne moze da izda ni single best of, a kamoli i full length... Ne znam brate da li mozhe ili ne mozhe ali izdatje..... Kad malo bolje razmislim nosio si je na svom koncertu u SKC-u Ma uchinilo ti se,to je bila majica Sinana Sakitja i njegovog novog albuma Rekona notj...... Quote
Tristania Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 (edited) Da, da upravu si Pijem na eks, do dna, do dna... Edited July 3, 2005 by Tristania Quote
Tatyannahhh Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 mislim,jednom smo je vec gledali... tuturuturrutut Quote
Recommended Posts