:Dea Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 ma ne mozemo se razocarati, sonata je to Razocaracu se ako mi ne budu svirali neke pesme koje mnogo zelim! Quote
dushmanin Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 PAAAAA U SUSTINI MISLIM DA CE SVIRATI SVE NAJVECE HITICE, I DOSTA SA RECKONINGA, NO MADA MEDJUTIM,NISTA PROTIV NEMAM, OBOZAVAM RECKONING.........(A MORACE DA SVIRAJU SA RECKONINGA VISE STVARI JER KAD SU BILI PREDGRUPA NWA SVIRALI SU CINI MI SE SAMO TRI....) Quote
~MaX~ Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 (edited) znash shta.....ovo vishe nije reckoning night tour......mislim da netje svirati vishe od tri chetiri pesme sa RN....misplaced,blinded no more,don't say a word sigurno i mozhda budu experimentisali..... Edited September 15, 2005 by Maximus Quote
Buba :) Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 ...i my selene!!!!!!! zelim! Quote
:Dea Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 ...i my selene!!!!!!! zelim! njah... Ja sam vise za this ain't your fiarytale! Quote
dushmanin Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 eeeej ocean soul jesmo tu.... Quote
Ocean_Soul Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 tu sam.... smorila sam se... a, i zasto sam ja uopste ovde??? dusane.... the answer is? p.s. cao svima! p.p.s. Quote
dushmanin Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 paaaaa, zato sto neznam.....nice to see you babe.......ko shto vidis smorih se.......aaah da...aj na icq Quote
dushmanin Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Jovana , koja je zaboraVILA SVOJ PASWSWORD I MORALA DA OTVORI NOVI NICKIC........e p ljudi za nekih 10,5 sati smo u busu ........... sonata, sonata....sta mislite jel ima sanse da nas iznenade sa nekom novom pesmom? Quote
:Dea Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Lepi Dujo, koliko to ti imas postova za 2.5 dana? SPAMERU!!! Zelim last drop falls! Maxe, reci mi da ce je svirati! Samo tebi verujem! Quote
~MaX~ Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 ...i my selene!!!!!!! zelim! Pa postoji shansa da to zasviraju.....ipak je to Tony-eva omiljena pesma na albumu..... @Dea-Talulu zaboravi odmah.....pa netje oni samo balade da sviraju.....bitje najvishe tri balade ako i toliko..... Quote
:Dea Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 @Dea-Talulu zaboravi odmah.....pa netje oni samo balade da sviraju.....bitje najvishe tri balade ako i toliko..... Dobro, onda ces ti da pevas Talulu u busu! Quote
dushmanin Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Neeee, ja mislim da talulu je bolje u busu da peva zmaj......hehehehe , bice zanimljivije.... nisam spamer buuuuhuhu !!!!!!! i sta bi za taj hostel? Quote
Buba :) Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 ha ha ha, 3maj ce da nam peva a da maxa bacimo na stage u toku koncert, pa da neku u duetu otpevaju? mislim da ce biti maximalno 2 balade... e, nemam pojma nista za hostel! Quote
:Dea Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Srecna sam i jebe mi se za hostel! Onda cu ja pevati Talulu kad vec niko nece! Ako se Max ne popne na binu, razocaracu se! Quote
~MaX~ Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Srecna sam i jebe mi se za hostel! Tako je,that;s the spirit..... Quote
Pretendress Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Onda cu ja pevati Talulu kad vec niko nece! ...izvini,morala sam...ipak bi to bio vrhunac koncerta kada bi se ti popela na binu i zapevala... Quote
:Dea Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 ...izvini,morala sam...ipak bi to bio vrhunac koncerta kada bi se ti popela na binu i zapevala... Pevala bih u autobusu! Quote
Ocean_Soul Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 e, ljudi,samo da vas obavestim, vi ste sada u busu i krenuli ste put budimpeste... iskreno se nadam da cete: 1. pronaci hostel ili sta god 2. (u slucaju da ne nadjete hostel) spavti u nekom parkicu i da ce dusan posle to da mi prepricava (na samo njemu znan nacin) 3. da ce vam biti fenomenalno pre, za vreme i posle koncerta 4. se izurlati, iskakati, islemovati i sve ostalo sto ide sa iz (a da je u dobrom kontekstu, naravno) 5. i poslednje, ali ne i nevazno.... hm... u stvari meni je najvaznije > Dusane iliti Belgarate dragi, ne budes li mi kupio kartu za HammerFall, postaracu se da ti ovo bude poslednji koncert u zivotu.... aj ljudi uzdravlje i lepo vam bilo i naravno >>> Quote
Vangelis Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Ja ne znam zaista zasto sam otvarao ovaj post ali morao sam cisto da se izjadam. Nazalost, kao sto neki znaju a neki i ne, Sonata Arctica mi je zvanicno treci put zagorcala zivot sto se tice koncerta. Jako se radujem zbog ljudi koji su otisli tamo i koji ce da uzivaju u lepom koncertu na kome ja, nazalost ne mogu da budem, i ovim postom otvoreno prozivam ambasadu Madjarske koja je bas fino odradila posao kad mi je rekla da ne mogu da dobijem vizu jer nisam redovan student ili ucenik (inace danas sam upisao fakultet, u septembarskom roku) i za to im pljujem u facu. Voleo bih da cujem utiske sa koncerta i tracklistu ako je moguce ako je neko dovoljno lud da je zapamti Quote
Pretendress Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Ne brini,Maximus ce ti zapamtiti svaki detalj sa tog koncerta ... Quote
Queen_Mab Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Sonat Arcitica is something very positive....very nice melodic Quote
~MaX~ Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Ja ne znam zaista zasto sam otvarao ovaj post ali morao sam cisto da se izjadam. Nazalost, kao sto neki znaju a neki i ne, Sonata Arctica mi je zvanicno treci put zagorcala zivot sto se tice koncerta. Jako se radujem zbog ljudi koji su otisli tamo i koji ce da uzivaju u lepom koncertu na kome ja, nazalost ne mogu da budem, i ovim postom otvoreno prozivam ambasadu Madjarske koja je bas fino odradila posao kad mi je rekla da ne mogu da dobijem vizu jer nisam redovan student ili ucenik (inace danas sam upisao fakultet, u septembarskom roku) i za to im pljujem u facu. Voleo bih da cujem utiske sa koncerta i tracklistu ako je moguce ako je neko dovoljno lud da je zapamti E jebi ga........bash mi je bedak....dogadjaj sa koncerta tje napisati neko ko nije dozhiveo sve kao ja jer ja bih utisak ispisao na deset strana........set listu imash na temi o koncertu......... Quote
~MaX~ Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Sonat Arcitica is something very positive....very nice melodic Well that's one way to put it...... Like your signature...... Quote
Recommended Posts