Buba :) Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 nemoguce je da napisem kako je bilo, jer za to nema reci. sad sam opako ispatetisala (cak sam i od maxa gora ), ali meni je ovo bio najsavrseniji dogadjaj ikad!!!!! inace, ostatak misljenja je na sonata koncert temi!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! mnogo su slatki i veseli Quote
dushmanin Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 BILO JE APSOLUTNO VRH..........MOZDA I NISU SVIRALI UNOPENED I WOLF & RAVEN ALI JE BILO SUPER.........JA SAM SE PROVEO EXTRA I NADAM SE DA CE NAM TAKO BITI I NA UPCOMING CERTU STRATOVARIUSA I HAMMERFALLA!!!!!!! budapest RULZ! Quote
Vangelis Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Maso, opet kazem, drago mi je sto ste se lepo proveli i nadam se da cu i ja imati tu priliku kroz godinu ili dve. Ali takodje mi je drago sto cu se sa vama druziti na Stratovariusu i Hammerfallu jer to necu da propustim. Ljudi me teshe kao, pa propustio si Sonatu al ici ces na Strato...eeeee....volim ja i strato al ima jedan bend koji nenadjebivo zelim da cujem vise od bilo koga...i pre par dana sam ga propustio ;( ;( ;( ;( Quote
Shelly Webster Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Shelly ponovo propustila koncert omiljene grupe... Shelly mnogo tuzna... mnooooooooogoooooo.... Quote
Vangelis Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Jos jednom.....shvaticete sve iz mojih postova i iz mog signature-a...Nema jebene osobe koja je vise skennjana od mene..em sto sam propustio svoj omiljeni bend 20.6.2005. (Rising Force) u Petofi Csarnoku, pa sad i ovo...zlo Quote
Telcontar Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 (edited) Ne znam da li je koncert bio bolji ili zajebancija u autobusu... Ko nije bio ne zna sta je porpustio... Sjajan koncert + 7 sati smejanja... Set Lista : 1. Misplaced 2. Blinded no More 3. Dream Thieves 4. Victorias Secret 5. Broken 6. Weballergy 7. Replica 8. My Land / I was made 4 loving you -Black Sheep -Power of One -Destruction Preventer -Land of the Free -Revontulet -False News Travel Fast -White Pearl Black Oceans ************************ 9. Last Drop Falls 10. Don't Say a word 11. The Cage 12.Vodka Song Edited September 19, 2005 by Telcontar Quote
Vangelis Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Hvala Nemanji na set listi.... Quote
Buba :) Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 da ne zaboravimo maxa koji je zamalo zaboravio palicu u hostelu!!!!! pa mislim da ne bi stigao do BGa da je uradio tako nesto! Quote
Vangelis Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Eh...pa ni familjija ti to ne bi oprostela.... Quote
Ocean_Soul Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 e, drago mi je da vam je bilo super na koncertu, zvao me je dusan (belgarat, da preciziram) kad su svirali broken, ali ja naravno nisam nista cula...hmmmm, mozda po koje uuuuuuujjjjjeeeeeeeee i sl. ... sve u svemu dobila sam full report sa puta... a dobila sam i kartu za HAMMERFALL & STRATOVARIUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tako da, ljudi, trpecete i mene 01.12. aj poz do sledeceg posta Quote
dushmanin Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 EEEEEE EXTRA.......MISLIM DA CU SPAMOVATI AL nema veze...... Ipak smo gaypyr crew i najjjaci smo... nadam se da je debil stucao..... do strata ima jos dosta nazalost.....time shall fly I hope Quote
Vangelis Posted September 20, 2005 Report Posted September 20, 2005 Steta sto mene neko nije nazvao dok je ishao My Land.... Opet jadikujem nisam normalan...puci cu Quote
Black Dragon Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 MY FELLOW GAYPYRS 64 MORE DAYS TO HAMMERFALL AND STRATOVARIUS GIG! Inace 2 puta sam bio na sonati u oktobru i sada i mogu da kazem da su mi to najlepse uspomene u zivotu!Inace ekipa sa koncerta je bila najbolja i nadam se da ce tako biti i 1 decembra. Quote
Queen_Mab Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Well that's one way to put it...... Like your signature...... sta fali mom potpisu?barem je neafirmisan i iskren.... Quote
Vangelis Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Kada Sonata ponovo dolazi? :shy: Hehehe jebi ga sta da se radi.... Quote
dushmanin Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Inace ekipa sa koncerta je bila najbolja i nadam se da ce tako biti i 1 decembra. naravno da ce tako biti i na stratu...bice jos bolje....hehehe Quote
:Dea Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Od koncerta slusam samo sonatu! Bilo je zaista jebeno dobro! I da icicu opet na sonatu kada god to budem mogla! Quote
Buba :) Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Bibi zeli vreme na netu, ajmo dinar po dinar kada vec gera ne skuplja vise za tresherke! Sonata je keva! Quote
Vangelis Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Nadam se da ce na Stratovariusu biti lepo...iako bend ni da primsrdi sonati...jbg Quote
~MaX~ Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Ma bitje super samo jel ima neko da mi da novi album Strata poshto nisam chuo ni jednu a ne bih da blejim samo na koncertu...... Quote
Vangelis Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Imam ja..fale mi valjda 2 ili jedna pesma. Mogu da ti narezem za sutra posto dolazim na osmi putnik pa ono... Quote
~MaX~ Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Ok,mozhe......javi se kad dodjesh u BG...... Quote
dushmanin Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 maxe jel sam ti vec rekao da si mi najbolji ortak....(ovo je samo zbog toga sto mi treba novi stratovarius...) , salim se, prosledices mi prvom prilikom kad dodjem do tebe sa rwovima....mislim kad nadjem rwove.... jel neko saznao nesto o novom sonatinom albumu??????? mislim da bi trebao da izadje do kraja godine....MAXEEEE???????? Quote
Recommended Posts