fiction Posted December 5, 2002 Report Posted December 5, 2002 silence thers something about silence... Quote
Black Knight Posted December 6, 2002 Author Report Posted December 6, 2002 bas lepo sto je ova tema ozivela....kako vam se dopao Full Moon cover od ALOGIAE??? Jedini cover koji su odradili kako valja Quote
ZOMB1 Posted January 7, 2003 Report Posted January 7, 2003 Ja se malo kasno ukljucio a;i ebiga nisam ranije skontao temu :oops: Pitanje za ASKE: ako nemas Successor onda si slusala samo San Sebastian (revisited)? E sad "pravi" San Sebastian je jedno 12718276281721807643746374638743 puta bolji... I nisi slusala Shy??? Znas li ti uopste sta propustas? Inace po meni je Successor nesto NAJBOLJE sto je Sonata napravila... Silence me nekako suvise smara, imam osjecaj da je momka koji pise pjesme ostavila cura ! Sad cu malo da izigravam dobru dusu... Aske ako hoces poslacu ti Shy... To morash cuti Quote
Telcontar Posted January 7, 2003 Report Posted January 7, 2003 E nemoj tako SILENCE je super album, ima bash super pesme... mada je i Elcptica odlicna... uostalom slusaj sa silence The Power of One ...najjjaaaaca stvar....i end of this chapter E a jel zna neko gde da kupim Succsesior CD....to je jedino sto nemam od SA.... mada sam slusao I wont out i san sebastian al ocu ceo CD prema tome GDE???? PS Nema kod SKC-a ni kod doma omladnie Quote
ZOMB1 Posted January 8, 2003 Report Posted January 8, 2003 Silence jeste super album ali compared sa Ecliptica... Nemas Successor? Nabavi OBAVEZNO to je nesto NAJBOLJE od Sonate. Quote
Riskitz Posted January 15, 2003 Report Posted January 15, 2003 Pa, ja sam uvek govorio da je Sonata zakon.Ja uopste ne mogu da odredim koje su mi pesme najbolje.Sonata ima tako DOBRE pesme da je to prosto bruka.Inace u poslednje vreme najvise slusam Shy zato sto sam bas u tom fazonu. a: E ovi zeleni smajliji su stvarno dobri. Quote
Buba :) Posted January 15, 2003 Report Posted January 15, 2003 Silence jeste super album ali compared sa Ecliptica...Nemas Successor? Nabavi OBAVEZNO to je nesto NAJBOLJE od Sonate. ecliptica je mnogo bolja... bukvalno svaka pesma je odlicna... dok na silence mogu sve da slusam, ali su mi ipak najdraze 'last drop falls', 'the end og this chapter' i 'tallulah'... e, i onaj uvod... Quote
scissors Posted January 16, 2003 Report Posted January 16, 2003 ecliptica je remek-djelo album a: što se tiče njih, Sonata Arctica su objavili da će se njihov novi album zvati "Winterheart's Guild" i da će izaći početkom 2003 (znači uskoro ). Na albumu će se pojaviti klavijaturista Jens Johansson, koji je svirao u bendovima kao Stratovarious i Dio, i gostovao na mnogim albumima, kao na Star One - "Space Metal". Quote
Riskitz Posted January 16, 2003 Report Posted January 16, 2003 ecliptica je remek-djelo album a: što se tiče njih, Sonata Arctica su objavili da će se njihov novi album zvati "Winterheart's Guild" i da će izaći početkom 2003 (znači uskoro ). Na albumu će se pojaviti klavijaturista Jens Johansson, koji je svirao u bendovima kao Stratovarious i Dio, i gostovao na mnogim albumima, kao na Star One - "Space Metal". Tako je. Vec si pomenuo sledeci album pod nazivom Winterheart's Guild, mogao bih samo da dodam da ce prva pesma i verovatno pesma od koje se najvise ocekuje biti Victoria's Secret. Da ne znas mozda kada ce izaci ovaj album. Quote
scissors Posted January 17, 2003 Report Posted January 17, 2003 datum izlaska je 17. mart (pojaviće se i ranije na netu a: ), a sigl "Victoria's Secret" će se pojaviti 17. februara (kako glup naziv pjesme!) Quote
Riskitz Posted January 17, 2003 Report Posted January 17, 2003 datum izlaska je 17. mart (pojaviće se i ranije na netu a: ), a sigl "Victoria's Secret" će se pojaviti 17. februara (kako glup naziv pjesme!) Hvala na obavestenju. A sto se tice naziva pesme Victoria's Secret, isto mislim da je glup.U svakom slucaju netipican naziv za Sonatu. Quote
scissors Posted January 17, 2003 Report Posted January 17, 2003 Hvala na obavestenju. A sto se tice naziva pesme Victoria's Secret, isto mislim da je glup.U svakom slucaju netipican naziv za Sonatu. no problemo a naziv.... uh... pa ko da su se nadali da će im Victoria's Secret biti sponzor :roll: Quote
Silence Posted January 19, 2003 Report Posted January 19, 2003 Fenomenalni su!Najbolje pesme su "Sing in silence" i "San Sebastian"... Quote
DarkEnergy Posted January 30, 2003 Report Posted January 30, 2003 Ma definitivno imaju potencijala ... svakako da ce uspeti na power sceni ...to kazem jer su jedna od retkih grupa koja je opstala na mojoj play-listi Quote
Telcontar Posted June 28, 2003 Report Posted June 28, 2003 Ma SonatA is the LAW Ko ide na sziget da ih slusa ? Quote
Jackie Brown Posted June 29, 2003 Report Posted June 29, 2003 ja sonatu jako volim jer me opusta a: :roll: a: :roll: Quote
fiction Posted June 29, 2003 Report Posted June 29, 2003 Znas li ti koliko oni imaju godina?Nema niko preko 22 a sviraju ko da im je 30 i nesto.Solaze sjajne a to sto se tebi ne svidjaju balade jebiga... :roll: Quote
Kakashi Posted June 29, 2003 Report Posted June 29, 2003 Vec vise od godinu ova tema se zove Sonata Artica? 8O :? Quote
Rob Swire Posted June 29, 2003 Report Posted June 29, 2003 Znas li ti koliko oni imaju godina?Nema niko preko 22 a sviraju ko da im je 30 i nesto.Solaze sjajne a to sto se tebi ne svidjaju balade jebiga... :roll: Osim pevaca koji je '76. godiste, ali i dalje si u pravu. Quote
Gothic Angel Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 pa ti ona idi i slusaj neki techical brutal russian death :roll: :roll: I koja je poenta tvog opljuvavanja Sonate na ovoj temi???? Ajde razmisli malo... Quote
Baal Posted July 3, 2003 Report Posted July 3, 2003 Pa pazi oni mene neverovatno smaraju!!!Ja obozhavam power ali ovo je stvarno shit!!!To je moje mishljenje,mishljenja se razlikuju kao i ukusi!!! Quote
Riskitz Posted July 4, 2003 Report Posted July 4, 2003 Dobro, Shit je , smaraju te, a ja i dalje ne kapiram zasto neko mora sa vise postova da gubi vreme objasnjavajuci da im se neki bend ne svidja. A TVOJE misljenje je da se misljenja i ukusi razlikuju. Quote
fiction Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Napokon se dokopah audio izdanja Winterhearts guild.Prilicno dobar album,mada ni do koljena Ecliptici i Silenceu. Quote
Recommended Posts