Jump to content

Recommended Posts

Posted
ako budem ishao ovaj put itji tju preko agencije......netju imati para za dvodnevnu exqrziju......ajmo bibi.....niko netje da ide samnom.....

Sto si bezobrazan Maxo... icon_smile.gif Pa odavno sam ti se javio icon_smile.gif

• 4 months later...
Posted

Genijalni ljudi!

Cak su uradili "Still Loving You" bolje i od samih Scorpions-a.A svi jedva da imaju preko 20.

icon_rockdevil.gif

Evo upravo pustih posle puno vremena pomenutu pesmu, pa mi pade na pamet postoji li tema...kad ja pogledo' - 50 strana. laugh.gif

Nisam nesto u toku - ali moj stari favorit gde momci zaista pokazuju vrhunsko muzicko umece je - Wolf & Raven.

A i spot mi se dopada icon_da.gif

Posted

Neka svi pricaju sta god zele,ali meni je Black Sheep najaca stvar!Ima mnogo dobar energican pocetak i stim gitare.....bukvalno face meltter...I those dudes! icon_smile.gif

• 3 months later...
Posted

Genijalni ljudi!

Cak su uradili "Still Loving You" bolje i od samih Scorpions-a.A svi jedva da imaju preko 20.

-> mp3 <- (3.5MB) uzivo, direktno iz miksete bez dodatne produkcije, dom omladine 2004, demo ekspres.

ocigledno je ko nam je posluzio kao inspiracija. icon_wink.gif

Posted

koliko samo dugo nisam bio na ovoj temi..... Frubi, ako mi ih dovedesh u Beograd okachicu tvoju sliq da mi visi u dnevnoj sobi....a i Eldamarovu....ma chiju god,samo ih dovedi....

oni su koliko ja znam sad u studiu i snimaju novi album....od koga mnogo ocheqjem s obzirom da su poslednja dva ispod renomea ovog benda...

Posted

oni su koliko ja znam sad u studiu i snimaju novi album....od koga mnogo ocheqjem s obzirom da su poslednja dva ispod renomea ovog benda...

Zasto tako mislis? Ja se ne slazem.

Posted

my thoughts exactly.... uzeo sam da jubilarni drugi put poslusam Reckoning Night (btw. Eclipse i Silence obozavam), i prebacivao sam pesme posle minut i 30 sec. pokusavaju da prave komplikovane vokalne melodije, medjutim to zvuci ruzno, nemelodicno, bezciljno, dosadno..... total crap! hocemo novi Replica, My Land, Full Moon, Letter To Dana, Until The End of Time (zaboravio sam kako se zove tacno), Black Sheep, Wolf & Raven, End of This Chapter...jebote koliko hitova na prva dva albuma....

Posted

i meni se albumi pre reckoning night vise svidjaju ali ne bih isao tako daleko da je RN ''total crap''. jeste malo drugaciji, ali ne bas toliko los. a posto vecina stvari zavisi od tony-ja, verujem da ce opet dati licni pecat albumu. kako se on kao vokalista bude razvijao tako ce se Sonata mozda sve vise razlikovati od ranih albuma. na zalost... ili na srecu, videcemo

• 3 months later...