Vangelis Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 ako budem ishao ovaj put itji tju preko agencije......netju imati para za dvodnevnu exqrziju......ajmo bibi.....niko netje da ide samnom..... Sto si bezobrazan Maxo... Pa odavno sam ti se javio Quote
~MaX~ Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Ajde ako neko sazna neshto oko organizovanog odlaska na cert neka nashkraba ovde........ Quote
Wise Owl Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Genijalni ljudi! Cak su uradili "Still Loving You" bolje i od samih Scorpions-a.A svi jedva da imaju preko 20. Evo upravo pustih posle puno vremena pomenutu pesmu, pa mi pade na pamet postoji li tema...kad ja pogledo' - 50 strana. Nisam nesto u toku - ali moj stari favorit gde momci zaista pokazuju vrhunsko muzicko umece je - Wolf & Raven. A i spot mi se dopada Quote
IC666 Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Neka svi pricaju sta god zele,ali meni je Black Sheep najaca stvar!Ima mnogo dobar energican pocetak i stim gitare.....bukvalno face meltter...I those dudes! Quote
Count_Mortian Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Black Sheep je perverzno dobra stvar... Text je vrhunski... Pomalo se pronalazim u njemu... Quote
Himo_Wishmaster Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Po meni je The cage bolja od Black sheep Stvarno prave odlican power metal!!! Quote
Vule iz Kule Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Stvarno prave odlican power metal!!! Ne prave odličan power metal. Prave dobar power metal. Odličan power metal su Gamma Ray i Helloween, kao i Blind Guardian. Quote
Shamandalie Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 oce biti neki koncert u beogradu? E, to je dobro pitanje.... Frubi, oglasi se! Quote
imaginos Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Genijalni ljudi! Cak su uradili "Still Loving You" bolje i od samih Scorpions-a.A svi jedva da imaju preko 20. -> mp3 <- (3.5MB) uzivo, direktno iz miksete bez dodatne produkcije, dom omladine 2004, demo ekspres. ocigledno je ko nam je posluzio kao inspiracija. Quote
Draža Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Imali ste ih u Pesti pre pola godine. Bilo bi bolje dovesti nekog ko nije dugo vremena svirao u okolini ili kod nas. Quote
Prisoner of Dreams Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Virgin Steele na primer Grcka se vise ne moze smatrati okolinom Quote
~MaX~ Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 koliko samo dugo nisam bio na ovoj temi..... Frubi, ako mi ih dovedesh u Beograd okachicu tvoju sliq da mi visi u dnevnoj sobi....a i Eldamarovu....ma chiju god,samo ih dovedi.... oni su koliko ja znam sad u studiu i snimaju novi album....od koga mnogo ocheqjem s obzirom da su poslednja dva ispod renomea ovog benda... Quote
Shamandalie Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 oni su koliko ja znam sad u studiu i snimaju novi album....od koga mnogo ocheqjem s obzirom da su poslednja dva ispod renomea ovog benda... Zasto tako mislis? Ja se ne slazem. Quote
Turin Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 oni su koliko ja znam sad u studiu i snimaju novi album....od koga mnogo ocheqjem s obzirom da su poslednja dva ispod renomea ovog benda... my thoughts exactly.... uzeo sam da jubilarni drugi put poslusam Reckoning Night (btw. Eclipse i Silence obozavam), i prebacivao sam pesme posle minut i 30 sec. pokusavaju da prave komplikovane vokalne melodije, medjutim to zvuci ruzno, nemelodicno, bezciljno, dosadno..... total crap! hocemo novi Replica, My Land, Full Moon, Letter To Dana, Until The End of Time (zaboravio sam kako se zove tacno), Black Sheep, Wolf & Raven, End of This Chapter...jebote koliko hitova na prva dva albuma.... Quote
Prisoner of Dreams Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 i meni se albumi pre reckoning night vise svidjaju ali ne bih isao tako daleko da je RN ''total crap''. jeste malo drugaciji, ali ne bas toliko los. a posto vecina stvari zavisi od tony-ja, verujem da ce opet dati licni pecat albumu. kako se on kao vokalista bude razvijao tako ce se Sonata mozda sve vise razlikovati od ranih albuma. na zalost... ili na srecu, videcemo Quote
The Watchtower Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 The new SONATA ARCTICA album is called "Unia" (Finnish for "Dreams") and will hit the street on May 25 via Nuclear Blast Records. Quote
The Wicker Man Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 The new SONATA ARCTICA album is called "Unia" (Finnish for "Dreams") and will hit the street on May 25 via Nuclear Blast Records. Quote
Turin Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Pelkään etä Tonin unia ovat meidän painajaisunia. Suomessa heidän nimensä on "Sonta" Arctica. Quote
Shamandalie Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Ima li ovde neki prevodilac? Quote
Recommended Posts