Riskitz Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Ja bas mislim da je Winterheart's Guild dobar zato sto se razlikuje od prethodna 2 albuma. Quote
Kai Hansen Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 winterheart je dosta monoton i smoran... Po mom misljenju najbolji album sonate je ecliptica,dok druga dva uopste ne slusam jer su stvarno dosadni,osim pesme Black Sheep. Quote
Kakashi Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Ecliptica i jeste najjaca, a Wolf and the Raven je najbolja pesma sa Silence a:. Quote
3MAJ Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 zar nije samo wolf and raven... oh, whatever, k'o da je bitno Quote
Kakashi Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Zapravo jeste (tj. Wolf & Raven), ali kad peva radi to sa clanom pa sam se zaneo . Quote
scissors Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 winterheart je sonata na vrhuncu, konacno su dobili hladni prizvuk kakav im je i trebao dugo vremena... ecliptica je odlican debi... silence je promaseni pokusaj, ali winterheart obecava mnogo a: mnogo ocekujem od iduceg albuma Quote
3MAJ Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Zapravo jeste (tj. Wolf & Raven), ali kad peva radi to sa clanom pa sam se zaneo . ma ok, nebitno stvarno, e kakav je ovaj novi album. hajde prokomentarishite poshto nisam imao priliq da chujem... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Jeftine su to emocije :ne: ... przite se bez veze... Quote
3MAJ Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 e, sad' si stvarno odvalio svetski... Quote
Black Knight Posted September 12, 2003 Author Report Posted September 12, 2003 Zapravo jeste (tj. Wolf & Raven), ali kad peva radi to sa clanom pa sam se zaneo . ma ok, nebitno stvarno, e kakav je ovaj novi album. hajde prokomentarishite poshto nisam imao priliq da chujem... Ako te toliko zanima sto lepo ne iscimas nekoga da ti nareze ili da disk da presnimis :roll: :? :? :? :? Quote
3MAJ Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 'ej pa to nije losha ideja! 'ajde ako ima neko ko bi mog'o da mi narezhe neka mi se javne na pp. i neka rekne koliko $$ Quote
Black Knight Posted September 12, 2003 Author Report Posted September 12, 2003 Jebote al' si blesav Quote
Angele Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 \"]Jeftine su to emocije :ne: ... przite se bez veze... a: a: a: Quote
Riskitz Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Emocije ne mogu biti nikako jeftine, bar ne za onoga koji pravi emotivne pesme. Quote
3MAJ Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 tachno! razmisli malo marko m.o.r. da li si ti ikada napisao neq pesmu ili neki bilo kakav text u koji si usadio svoja osetjanja, i zamisli da se ja recimo pojavim i kazhem, "e to su ti jeftine emocije"... da li bi me ubio...? mislite o tome... Quote
Everytime_I_Die Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 odlicni su. pogotovo brze pesme (sa silence npr.) Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 "]Jeftine su to emocije :ne: ... przite se bez veze... a: a: a: eto vidish... Zmaju, mislis da ce ih ovo uvrediti kad procitaju Quote
Kakashi Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 Ne mogu da verujem da s ova tema posle 7 stranica i dalje zove Sonata ARTICA...? 8O Quote
Jackie Brown Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 Zato sto nemaju svi ''nasu profesionalnu deformaciju a: a: a: a: a: opusteno!postuj i ne citaj preterano detaljno naslove Quote
sunessence Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Ja Sonatu obozavam! (ovo sam vec negde rekla, ali moze da se ponovi ) Ecliptica im je, po mom misljenju, najbolji album! Momci stvarno stvaraju divne pesme, textovi su srceparajuci :ne: .. a meni je kod pesme tekst mnooogo bitan tako da..zakljucite sami! Inace, ima u mom komsiluku jedan "opaki" blacker koji je, kada se sve sabere i oduzme, ok lik, ali sa njim se toliko svadjam oko Sonate da je to neverovatno! E, najvise mrzim kada mi se nadje neko tako pametan da ismeva emocije u pesmama! Sonata je bend cija je svaka pesma prozeta emocijom i meni svaka donosi neku posebnu atmosferu i zato ih obozavam! a: Quote
tovar Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 volim sonatu u bilo kojoj varijanti, a da nije live. razocarali su me na szigetu... Quote
Silence Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 zasto?Ja mislim da su bas ok zvucali,i onaj novi klavijaturista ne deluje lose... a: Quote
tovar Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 na temi sziget ima detaljna rasprava o tome. mrzi me da se sada ponavljam. uostalom, super su mi za cd player, ali nesto mi nisu live... Quote
Recommended Posts