Jump to content

Recommended Posts

Posted
Zasto o zasto treca pesma sa Unie tako iritirajuce susti

stvarno me nervira, dodje mi da narezem cd ponovo bez te pesme, a steta jer pesma uopste nije losa...

mrzim taj debilni zvuk, neki oscilator niskih tonova je u pitanju ili tako nesto, ne znam sta im to predstavlja

matori,jedini pametni savet koji mozhesh da dobijesh je:KUPI ORIGINALNI DISK.ja imam isti od kad su ga pustili u prodaju,sve pesme savrsheno zvuche,i pride dobijesh lep,koloritni,mas'an buklet.. ;)

Posted
Zasto o zasto treca pesma sa Unie tako iritirajuce susti

stvarno me nervira, dodje mi da narezem cd ponovo bez te pesme, a steta jer pesma uopste nije losa...

mrzim taj debilni zvuk, neki oscilator niskih tonova je u pitanju ili tako nesto, ne znam sta im to predstavlja

matori,jedini pametni savet koji mozhesh da dobijesh je:KUPI ORIGINALNI DISK.ja imam isti od kad su ga pustili u prodaju,sve pesme savrsheno zvuche,i pride dobijesh lep,koloritni,mas'an buklet.. ;)

Posted

Ja mislim (iako nisam bila ni na jednom njihovom koncertu :cry: ) da je Elias super zamenio Janija. Mis'im, Jani je odlican gitarista, al' Elias nije nista gori od njega. Gledala sam neke snimke na youtube-u, a i cula sam od par ljudi da je on bas super. :smile:

Evo i Vangelis kaze da ga je vredno cuti i videti, a covek je bio na koncertu Sonate par puta (kol'ko ja znam), tako da mu treba verovati. :mrgreen:

Posted
Laz, po svemu sudeci. Veruj samo zvanicnim informacijama. Bukirani su do kraja godine i nisu bend koji svoje nastupe planira danas za sutra.

http://www.sonataarctica.info/site07/index...mp;by_year=2008

Ugovor sa Sonatom je potpisan pre par meseci, tako da nije nista od danas za sutra. A bukirani u maju nisu. Na sajtu sto ji da im je poslednji koncert im je bio 6. maja, a sledeci je 4. juna, sto znaci da im je ceo maj slobodan. Bice za koji dan objavljeno i na njihovom sajtu da nastupaju u Nisu.

Posted

Zivi bili pa videli, volela bih da sam optimista, ali u svetu profesionalizma takve stvari ne funkcionisu bas na gore opisani nacin. Ako ne sviraju u tom periodu sigurno ne sede kod kuce cekajuci da im upadne neka "tezga" vec rade druge stvari- snimanje novih pesama, side projekti, a valjda nece ni porodice zapostaviti.

Posted

Meni je drugarica govorila jos u prosle godine da dolaze, a pre par meseci mi je rekla i da je potpisan ugovor. Imace 3 nedelje u maju da se posvete necem drugom, i onda opet nazad na posao. Taman ce im Nis biti zagrevanje za novi deo turneje...

Posted
Meni je drugarica govorila jos u prosle godine da dolaze, a pre par meseci mi je rekla i da je potpisan ugovor. Imace 3 nedelje u maju da se posvete necem drugom, i onda opet nazad na posao. Taman ce im Nis biti zagrevanje za novi deo turneje...

Srecan put - lepo se provedi!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

ja ne kapiram zasto ljudi njih ne dovode, kad im se 100% isplati koncert, doduse mozda i ne, ne znam da li bi ih pokrila velika sala.. mada meni je svejedno, nesto mi se i ne gledaju preterano :)

Posted

ja bi odmah kupio kartu da dolaze, mislim da bi organizator sigurno dobro prosao, kao i za Kamelot, voli nasa publika takve bendove.

Posted
ja ne kapiram zasto ljudi njih ne dovode, kad im se 100% isplati koncert, doduse mozda i ne, ne znam da li bi ih pokrila velika sala.. mada meni je svejedno, nesto mi se i ne gledaju preterano :)

Narode pomirite se sa cinjenicom da Sonata nece verovatno nikada svirati kod nas. Pre svega, skupi su, drugo, oni nece da sviraju pred 150 ljudi. Poslednji put je Petevi Csarnok bio ispunjen do kraja, a velicine je otprilike kao EXPO. E sad, zapitajte se da li bi toliko ljudi moglo biti i kod nas? A posle svega sto se desilo sa Adria, ne verujem da ce njihovom menadzeru pasti na pamet da se opet upusta u takve kalkulacije.

Posted

Pa cekaj, nisu valja skuplji od Kamelota.

A sigurno im nije problem da sviraju u velikom SKCu a bilo bi verovatno 600-1000 prodatih karata...