Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dolazi maltene isti broj ljudi. Sve te price su jedna velika bajka. Ako su festivali propali, to ne znaci da na solo koncertima u glavnom gradu nikada nece biti pune sale i dobra atmosfera. Ti "veliki" metal bendovi, koji su u globalnom smislu maleni, prolaze jednako dobro. Bugari su, mozda, u zadnje vrijeme ekstremniji, ali kod njih je metal u strasnoj ekspanziji, a kod nas suprotno. Sonata Arctica ima ovdje sasvim dovoljno publike za bilo kakav koncert na turneji, i ako bude prilike, siguran sam da ce i doci.

Posted
E, ali zato bendovi koji dođu kod nas posle ističu da smo najbolja publika. Ima nas malo, ali smo zato tr00, za razliku od tih što imaju ''normalnu avkodnevicu'' i ''normalno'' se oblače. Pa šta ako se ložimo na extreme fazon? Metal i jeste ekstremna muzika i metalci jesu ekstremni ljudi, i to u najpozitivnijem smislu.

Potpuno sam drugacijeg stava jbg....dobro je da nismo svi isti ,na neki nacin nas ovi bendovi ipak povezuju,ako nista drugo. :pivopije:

• 3 weeks later...
Posted

Ma moraju jednom i kod nas doci. :bigblue:

Evo i Nightwish su dosli prvi put ove godine, a kol'ko vec dugo postoje.

Inace, i ja sam cula da su oni (Sonata) dosta skupi, pa valjda zato nece da ih dovedu.

A neki imaju teoriju i da ne mogu skupiti dovoljno ljudi kod nas.

U svakom slucaju, ja idem u Pestu u novembru, a ako dodju kod nas jednog dana, to se garant nece propustiti! :bigblue:

Posted

i ja cu u pestu u novembru najverovatnije...ako se skupi para ici cu, Sonata, 3ci put, dolazim! :P Samo sto treba uzeti u obzir nimalo naivne bendove koji sviraju kao predgrupe, Vanishing Point i naravno FENOMENALNI pagan's mind

• 2 weeks later...
Posted

E da se i ja pridruzim :D

Prvi put sam Sonatu cuo na MTV (vjerovali ili ne...) i od tada mi je stalni dio repertoara na windows media playeru :P

E sto ste ovo spominjali, kod nas opcenito na Balkanu, ljudima je mrsko ici bilo gdje, a ovdje ne dolaze veliki bendovi, samo oni koji su pri kraju karijere, poput Maidena... Kad se u Srbiji za Slayer proda 300 karata max. a ljudi nece da gitare ukljuce bez 10 hiljada.. :unsure::closedeyes:

Posted
E da se i ja pridruzim :D

Prvi put sam Sonatu cuo na MTV (vjerovali ili ne...) i od tada mi je stalni dio repertoara na windows media playeru :P

Na MTV-ju?! :)

Al' dobro, nebitno gde si ih cuo, bitno je da ih volis. :bigblue:

• 1 month later...
Posted (edited)

E to se mora proveriti (za prevoz). Zvacu ja Borka.

Ako ne bude nista od toga, idemo vozom (mada je zgodnije organizovano, ja mislim). Meni je licno moooozda i bolje vozom, al' videcemo.

Edited by NatashaNS
Posted (edited)

Skinuo sam prvi album i prvi EP

tj ono sto ide posle prvog albuma

veceras utisci :D

au ala pevac ne zna engleski :)

Edited by Mita
Posted
Skinuo sam prvi album i prvi EP

tj ono sto ide posle prvog albuma

veceras utisci :D

au ala pevac ne zna engleski :)

BOLJE DA NE ZNA ENGLESKI, NEGO DA BRLJAVI SA SVOJIM MATERNJIM JEZIKOM, VERUJ MI.

• 1 month later...
Posted (edited)

Novi album sledece godine! :bigblue::rockdevil:

Ne pise nigde, al' ja znam. :bigblue:

Rekli su tokom koncerta u Holandiji (a verovatno i na ostalim koncertima) da novi album izlazi sledece godine! :da:

Uh, jedva cekam da ga cujem!

I, naravno, sledece godine obavezno idem na neki njihov koncert! Bilo bi dobro da mogu da se iskombinujem, pa odem bar na 2 koncerta, al' na jedan sigurno idem (kad cu vec propustiti ove godine :udri::mad::violent: ). :da: Obavezno! :bigblue::rockdevil:

Edited by NatashaNS
Posted (edited)

I to sto kazes. Ma k'o da nam uopste i moraju traziti vizu!

Al' ti si bar jednom (ako ne i vise puta) bio na njihovom koncertu, a ja nisam. :udri:

A bas sam htela da cujem "White Pearl, Black Oceans" i onaj deo koncerta sa "We Will Rock You" (dok sam jos pod utiskom od Queen-a :) ).

Btw, pretpostavljam da novi album izlazi KRAJEM 2009., tako da, nista od turneje sledece godine. Eventualno po koji festival na leto i to je to. Al' valjda ce biti nesto sto bih mogla nekako da iskombinujem, pa da konacno odem da ih cujem/vidim uzivo. :bigblue:

Edited by NatashaNS