Baki Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 Stigla jutros karta za koncerat u Becu! Jedva cekaaaaaam! 1 Quote
Stefan34 Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 Stigla jutros karta za koncerat u Becu! Jedva cekaaaaaam! Meni stigao jutros The Days Of Grays 1 Quote
NatashaNS Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 @Baki - Jao, ideš u Beč! Blago tebi. @Stefan - Kupila sam TDoG na njihovom koncertu prošle godine. Mnogo dobar album. Ja moram iskombinovati nekako da odem u Peštu. Quote
NatashaNS Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 http://www.labyrinthband.com/ LABYRINTH PREDGRUPA SONATI! :rockdevil::rockdevil: Na Sonatinom sajtu ništa ne piše za sad, ali ima na Labyrinthovom. Quote
..charlie.. Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Ide neko na Sonatu u Budimpestu? Ja odoh sutra da kupim kartu... Quote
..charlie.. Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Jel sigurno ides? Ako ides ti onda bi mozda uspeo i Tamaru da ubedim da ide... Cime bi isla? ide i Bojan? Quote
Shamandalie Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 Posto nije radio forum, nisam mogla da vam napisem vesti i ideje koje Natasa i ja nameravamo da realizujemo za predstojeci koncert Sonate u Budimpesti 25. februara. Naime, dogovorile smo se sa jednim kombi-prevoznikom da nas vozi tamo iz Novog Sada i da platimo za to samo ono sto on trazi i da niko ne zaradi na nama, predstavljajuci se kao organizator odlaska na koncerte. Kombi prima 8 ljudi a za sada nas je troje zainteresovanih, ako uspemo da sakupimo svih 8 cena prevoza ce biti oko 2.400 din sto je otprilike kao karta vozom, s tim sto nas covek vozi na lice mesta i posle koncerta vraca kuci. Ako ima zainteresovanih, javljajte se, kako bismo na vreme ugovorili prevoz i ostalo. Mislim da karte mogu da rezervisem ili narucim preko prijatelja u Budimpesti. Eto, znate sada sta vam je ciniti. Quote
NatashaNS Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 http://www.sonataarctica.info/site07/index.php?s=1&l=uk&nid=156&n_xID=156&ntop=0 Evo konačno su objavili da im je Labyrinth predgrupa, ali samo u prvom delu turneje. Neki Norvežani su im u drugom delu. Moram ih poslušati da čujem kako zvuče. ^^ Quote
..charlie.. Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 A kada bi se stiglo u Budimpestu tim prevoznikom? Ne zelim da dodjem sat vremena pred koncert, pa da iz kombija trcim na predgrupe... Kada bi se krenulo nazad, jer ne zelim da i ovaj put propustim slikanje posle certa... Karte mogu da se kupe i kod nas... Quote
Shamandalie Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Sve po dogovoru s prevoznikom i ostalima, ali samo pod uslovom da se sakupi 8 ljudi i da ima smisla angazovati coveka. Quote
..charlie.. Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Ako vas ima troje plus jos nas dvoje (ja i devojka) onda i nije nemoguce da se skupi nas osmoro... Mada je tesko... Quote
vavlada Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Joooj ja da imam para ja bih isao mozda je vec bilo na temi - ali - kolko uopste izadje karta ? Quote
..charlie.. Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Izadje te karta oko 2300 dinara... P.S. Sta bi sa nasim sviranjem ovog benda? Quote
Shamandalie Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Samo da vam javim da cu ici na koncert, organizovano ili samostalno, kako god! Quote
..charlie.. Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 (edited) Sviraju na Sonisphere-u u Finskoj... Sonata Arctica have been confirmed to play at Finland's Sonisphere Festival in Helsinki on July 2nd, 2011. For more information and how to order tickets - check this website: Sonisphere Finland EDIT: Sviraju u avgustu na nekom festivalu Rumuniji... Sonata Arctica will be playing Saturday, August 13 2011 in the Large Square of the medieval citadel Sibiu. The most important and successful Finnish power metal band comes for the first time in Romania at the ARTmania Festival 2011. Edited February 18, 2011 by ..charlie.. Quote
Shamandalie Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Sviraju na Sonisphere-u u Finskoj... Sonata Arctica have been confirmed to play at Finland's Sonisphere Festival in Helsinki on July 2nd, 2011. For more information and how to order tickets - check this website: Sonisphere Finland EDIT: Sviraju u avgustu na nekom festivalu Rumuniji... Sonata Arctica will be playing Saturday, August 13 2011 in the Large Square of the medieval citadel Sibiu. The most important and successful Finnish power metal band comes for the first time in Romania at the ARTmania Festival 2011. Nije nto "neki" festival u Rumuniji, ver siroko poznata Artmania, koja vec nekoliko godina unazad okuplja fantasticne bendove! Quote
..charlie.. Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Odlican koncert... Ne mogu da verujem da sam cuo The Misery uzivo, mislio sam da tu pesmu nikad necu cuti uzivo... Evo i setliste ako nekog zanima: Intro/Everything Fades To Gray Flag In The Ground The Last Amazing Grays Juliet Replica Blank File As If The World Wasn't Ending Paid in Full Victoria's Secret FullMoon The Misery The Dead Skin Guitar/Keyboard Showoff In Black and White Encore: Caleb Don't Say A Word Vodka / Everything Fades To Gray Quote
Mita Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 u crkli dabogda sad nasli da sviraju Victoria's Secret Quote
..charlie.. Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 He he... Ja sam molio Boga da ne dobijemo istu setlistu kao u Beogradu, s ' obzirom da je ista turneja u pitanju, tako da sam zadovoljan ... Quote
Shamandalie Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Pozdrav za drustvo s koncerta...sve je bilo sjajno. Vredelo je definitivno ponovo ici i gledati ih. Ja sam jutros stigla kuci, juce ujutru sam bila toliko umorna da sam tek u 12 ustala iz kreveta i odlucila da putujem nocnim vozom. Nadam se da se dogovaramo sledeci put za Kamelot <3 Quote
NatashaNS Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 (edited) Vredelo je, nego šta. Labyrinth razbio, samo su, nažalost, kratko svirali. Zapravo, bilo je to oko 45 minuta, nisam ni očekivala duže da sviraju, ali samo 6 pesama. Predgrupe su bile sjajne, sve 3. Baš je super paket. Moram skinuti Demon Lord i 4th Dimension, i pozabaviti se njima. Sve u svemu, bilo je baš lepo, ali meni je koncert u Bg-u bio bolji. Drugačije je kad si na domaćoj teritoriji. He he... Ja sam molio Boga da ne dobijemo istu setlistu kao u Beogradu, s ' obzirom da je ista turneja u pitanju, tako da sam zadovoljan ... A to ne bi sigurno bilo, i nisam ni očekivala da bude. Dobra je bila setlista. Meni je svaka njihova dobra. Edited February 27, 2011 by NatashaNS Quote
Shamandalie Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Da je koncert bio u BG sigurno ne bismo imale to zadovoljstvo da komentarisemo one nakazne Madjarice sto su se iscrtale po licu kao da su posle na fudbalsku utakmicu i da se doguramo nekako skoro do same ograde...A tek onaj celavi lik sto je pravio sutke....hehehe, da zna samo ko je njega odgurnuo i udario Ono sto sam vama vec rekla, evo i ovde moram pohvaliti organizaciju celog programa, jer je sve savrseno funkcionisalo. Iskreno, meni je najbolji bio onaj koncert iz 2007. ali ipak, svaki nastup Sonate mi je drag i svaki naredni necu propustiti. Quote
..charlie.. Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 (edited) Nadam se da se dogovaramo sledeci put za Kamelot <3 I ja se iskeno nadam, samo Natasa nesto zeza... Moram skinuti Demon Lord i 4th Dimension, i pozabaviti se njima. Ja sam vec skinuo Demonlord, oni imaju vec 3-4 albuma iza sebe, postoje od 1997 i sviraju u originalnoj postavi, sto znaci da bubnjar definitivno ima vise od 16-17 godina... Edited February 28, 2011 by ..charlie.. Quote
Baki Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Nesto i nisam prezadovoljan setlistom, ali svejedno, siguran sam da ce i becki koncert biti do jaja, jedva cekam prekosutra! E, da, imam pitanje, posto moram u vreme pocetka koncerta da budem na buskoj stanici da sacekam neke drugare, te bih da propustim predgrupe, koliko su dugo one svirale, da cisto znam do kada moram najkasnije da budem u hali? Quote
Recommended Posts