STARSHOOTER_SUPREME Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 nosati artical.Uklanjanjem Tonija-vocal i klavijature-mobilni telefon ucinili bi veliku sulugu covecanstvu/ Quote
Kai Hansen Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 Da dovedemo Hannemanna,Milleta i Derek Sheriniana...znas kakav ce onda bend da bude 8) Quote
Dimmu Posted January 14, 2004 Report Posted January 14, 2004 Mnogo se razmecu klavijaturama - k'o na svadbi, ali sve u svemu nisu losi. Quote
dark earendil Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 ma cime god da se razmecu time jebu kevu svima uzduz i popreko da znas samo.WG je odlican album uprkos svima koji kazu da nije . Quote
Madafaka Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Koja jebena Sonatina verzija Over the hills...?!?!?!?!?! :? :? :? :? Mogu se kladiti u bilo sto da takvo nesto ne postoji!!!!!! :x :x :x :x Inace njihovoj muziki fali samo to, da malo pojacaju gitare i smanje klaviature u mixu. I onda je to - to. Quote
Jackie Brown Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Mnogo se razmecu klavijaturama - k'o na svadbi, ali sve u svemu nisu losi. Quote
Telcontar Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Koja jebena Sonatina verzija Over the hills...?!?!?!?!?! :? :? :? :? Mogu se kladiti u bilo sto da takvo nesto ne postoji!!!!!! :x :x :x :x Inace njihovoj muziki fali samo to, da malo pojacaju gitare i smanje klaviature u mixu. I onda je to - to. Nadam se da se nisi kladio... upravo si izgubio opkladu... Quote
dark earendil Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Mnogo se razmecu klavijaturama - k'o na svadbi, ali sve u svemu nisu losi. :? :? :? :? :? Quote
AnaLizator Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Dens metal o je !!!!! Kolko sam ih ranije voleo toliko ih sada mrzim X300 !!! Necu dalje da blatim , obicno mi predobro ide. Quote
Madafaka Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Koja jebena Sonatina verzija Over the hills...?!?!?!?!?! :? :? :? :? Mogu se kladiti u bilo sto da takvo nesto ne postoji!!!!!! :x :x :x :x Inace njihovoj muziki fali samo to, da malo pojacaju gitare i smanje klaviature u mixu. I onda je to - to. Nadam se da se nisi kladio... upravo si izgubio opkladu... http://sonataar.european-webhost.com/forum...ight=hills+away Pogledaj ovo i placi Quote
dark earendil Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Dens metal o je !!!!!Kolko sam ih ranije voleo toliko ih sada mrzim X300 !!! Necu dalje da blatim , obicno mi predobro ide. WHY!!!!!!!!!!!! Quote
dark earendil Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 koliko znam rec why znaci zasto ane sta . daklem pitanje je zasto ih sad mrzis ako si ih voleo nekad. Quote
Kent Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 Ja nisam slusao tu Sonatinu obradu i sumnjam da bi to uradili s obzirom da je njima vrlo srodan bend to skoro izveo...znam da je Thyrfing uradio tu pesmu, pa je mozda neko pomesao. Ona ocajno zvuci, anyway...ako neko zna na kom se izdanju Sonatinom nalazi ta obrada neka rekne...imam nekih 14 diskova od Sonata(ukljucujuci i japanske verzije) i nigde je nema...sta li sam to proustio?? :? Quote
Kakashi Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 Jedna ortakinja mi rece da to ipak nije Sonata nego Thyrfing, kad sam joj pustio... Quote
solicitor Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 Ma Sonata voli da obrađuje pa me nebi iznenadilo da i oni zapevaju Over The Hills Po mom mišljnju najbolje su obradili Scorpionse, I m Still Lovin You Quote
dark earendil Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 jesu slazem se sa tobom da je sonatina verzija still loving you dobro obradjena.mislim da ni i want out od helloweena nije nista losija od ove aover the hills.. nisam ni cuo Quote
AnaLizator Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 koliko znam rec why znaci zasto ane sta . daklem pitanje je zasto ih sad mrzis ako si ih voleo nekad. Znam ja sta znaci "why" , ali ne znadoh na sta se why odnosi. A sad ih ne volem iz razloga sto postase dens metal, i to u najljigavijoj formi.Inace i dalje slusam Silence i Eclipticu , ali ovaj novi :roll: :? ... Quote
dark earendil Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 ok je to ali zadnji i nije losh pogotovu misery i the cage .ako su one lose e jebiga onda Quote
Telcontar Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Jedna ortakinja mi rece da to ipak nije Sonata nego Thyrfing, kad sam joj pustio... Da jeste to je Thyrfing, a neki genije je to na net postavio pod imenom Sonata Arctica... tako da to NIJE SONATA... Najbolje obrada je i meni Still Lovin you Quote
Nightingale Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Posto je zatvorena tema o Wolf&Raven spotu, mora se ovde postovati...Resurrection od Sonata Arctica Topic Anyway sta mislite o spotu jer ja sam ga gledao i mislim da je odradjen glupo jer ne kapiram cime je pesma inspirisana i da se u pesmi pominju stvari koje nemaju veze sa spotom. Dinamika pesme se ne slaze sa spotom nikako pa nek neko kaze... Vidis, nisam razmisljala o spotu na taj nacin, ali kad si ga spomenuo, rekoh hajde ponovo da ga pogledam. I zaista, dinamika pesme se uopste ne slaze sa spotom sto ti kazes! Pesma je brza a spot je nekako mlak i spor. Kao da smo uzeli neki video i pustili u pozadini pesmu... Jedino oni delovi gde Tony peva i ostali sviraju mogu prodju... nego je li ko slusao bomus stvar The rest of the sun belongs t9o me i sta mislite o njoj!! Pesma je ok, u fazonu celog novog albuma, bubnjevi su skoro isti kao u "The Cage" (koja je po meni bolja ) Sama pesme nije nesto izuzetna... Pre bih, recimo, "Draw me" stavila za Bonus track... Quote
dark earendil Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 hm slazem se da je cage bolja .to mi je i omiljena pesma!!! Quote
Telcontar Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Sa WHG Cage , Gravenimage i A.P.B.E. su meni najbolje... ah da i viktorijina tajna... ( vec zamisljam spot.. ) Quote
Nightingale Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 "Victoria's secret" je pozitivna pesmica Bas je onako za skakutanje "Dancing on the path and singing now you got away..." Btw,"Broken" kicks ass! 8) Quote
Recommended Posts