Buddha Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Ma, dobri su, ali tek kad te uhveti neko veoma retko i ludno raspoloženje da možeš da ih slušaš... Mračno poput ne znam čega, ali jako mračno, pa je mnogo mračno i pomračeno zato što je jako mračno. jesi li ti to gledao cudesnu sumu sa udom kao pozadinom? Quote
marcoman Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Cudesna suma... crtani mog detinjstva (bez uda) Quote
Sorrowsoul Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 mislim da moj sig i avatar govore sto mislim o ovm bendu ,to je za mene savrsenstvo ,a Stijn je genije ,UDOM je najdepresivniji i rekao bih najmelodicniji od njegovih projekata .Takodjher odlicno I Dream No More -odlican dark ambient,Beyond black void-veoma soulcrushing funeral Svaki njegov projekt je genijalan na svoj specivican nacin Quote
Agarth Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Beyond Black Void je zapravo više drone no funeral po pristupu i strukturi, ali da, ima i tu funeral emociju... "Prelude To Monolith" od UDOM je stvarno genijalan i neljudski jeziv album. Lično ga gotivim, ali ga ne slušam puno, jer mi je potrebno baš neko veoma čudno raspoloženje za njega. Quote
Apeiron Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Prelude bas boli dok se slusa... kao uostalom vecina Firebox izdanja... Poz! Quote
Mephistophilus Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Bolesno mracno.... Plasim se kad slusam Quote
Dr Alex Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Until je dosadan.....Sun O))) je vrhunski... Ti nisi normalan... Mogu da se opkladim da nisi ni jednu pesmu ni od Sunn O))) ni od Until Death odlusao celu. Poslusaj pa reci da je sranje. Stvarno genijalan projekat!!!!!! Quote
Vozd Jovan Pogani Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Until je klasa... Sunn O))) mi je bolji... Ali oba benda KOLjU... Uhhh kakvo ubijanje... Quote
Kumodraski Vo Posted April 20, 2017 Report Posted April 20, 2017 http://www.mediaboom.org/471105-until-death-overtakes-me-hell-rain-2017.html Quote
Recommended Posts