Angelystor Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Jes', cca. proslog vikenda. Album || EP Quote
Angelystor Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Leif je ispao car. Mogao je ovu dosadu od materijala da turi pod ime Candlemass-a bez problema, i time dobije vecu paznju sa albumom, ali je odlucio da ipak izda pod drugim imenom. Cenim. Da je vise bendova ovako radilo kroz karijeru mnogo vise ljudi bi imalo potpunije diskografije na svojim policama Quote
Night Prowler Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Meni bas fin album, iako je u principu Krux sa zenskim vokalima. 1 Quote
Angelystor Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 Meni bas fin album, iako je u principu Krux sa zenskim vokalima. Meni ovo nema veze sa Kruxom. Krux je Candlemass za Avatarium. Ovo je vise neki retro trip. Quote
Лука Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 Od Roadburna ću u životu videti samo fensi plakate na yumetalu. 2 Quote
Night Prowler Posted April 12, 2014 Report Posted April 12, 2014 (edited) Edited April 12, 2014 by Night Prowler Quote
BLAGOJE Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 treba zabraniti i spominjanje rodbrna na forumu ostroga mi Quote
Talvi Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 evo vam onda i ovako: http://www.blabbermouth.net/news/candlemass-fan-filmed-footage-of-roadburn-performance/ Quote
BLAGOJE Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 realno,nek' izbace ovog pecipevca i ubace alana sto vazi za svaki bend na planeti 3 Quote
azal Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 koliko sisate alanu kurac kao da je covek izmislio pevanje. jes mocno otpevao ali je leven svakako bolji pevac za CM i bilo koji trad doom. krux >>> dread soveriegn Quote
Angelystor Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Legendary Swedish doom metallers CANDLEMASS have released the following statement: "We just want to tell our fans/bookers and agents that our bass player and songwriter engine Leif Edling will, unfortunately, be off stage yet a year 'cause of health issues. He is on his way to get better, so we will wave the flag high with our keyboard player Per Wiberg (OPETH, SPIRITUAL BEGGARS) or Jörgen Sandström [GRAVE, ENTOMBED], who will do the bass work instead, while Leif is getting better." Inače, sviraju i u Kavarni na leto. Quote
Demon Seed Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Dopao se meni prvi album, pa uzeo dalje da slušam redom propušteni Candlemass. Koje vokalno razočaranje na sledeća dva albuma, da l' je realan Messiah s ovim vibratom 1 4 Quote
Demon Seed Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 (edited) 'De si, Čmarli, zaboravio sam da je komičan vibrato i falširanje više epic. Možete vi da drvite kako nije falširanje nego njegov umetnički pečat, ali avaj, prosta je matematika, ako pevaš u operskom fazonu, a falširaš, kurac si od čoveka, nije to Attila pa da može da peva kako hoće. Slušam sad ovaj treći album, ubi se čovek neuspešno pevajući melodije zajedno s gitarom. Jedva čekam da stignem do petog albuma. Podsetile me raspevane melodije na nekim mestima na Khana, samo što je on doktor, zajebao sam ovo i prešao na Fourth Legacy xD A Johan je bog otac za Mesiju, masan glas i precizan, kao Barlow, šteta samo što je ispao moron pa izašao iz benda. http://www.youtube.com/watch?v=6dvWpELfPWo Inače sam mrtav ozbiljan, samo sam naravno mogao da kažem jednostavno da 'mi se ne sviđa', ili da ne kažem ništa, ali malo da pecnem epične metalce da mi operu noge kao na epic heavy diskusiji. Edited March 31, 2015 by Demon Seed 1 1 Quote
Demon Seed Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 (edited) Na Mirror Mirror jes' dobar U, dobar im izbor za prvi rif u Sabbath medliju (malo prespor doduše ), ae da vidimo je l' ga oskrnavio Edited March 31, 2015 by Demon Seed Quote
Descender Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Ma lažeš da nisi slušao ni Candlemass? Ni Paradise Lost... Šta si još propustio, svega ti? Odnosno, bolje pitanje - šta si slušao ko tinejdžer (ne računa se Metallica/Megadeth/Sepultura/Iron Maiden)? Stvarno pitam. Quote
Demon Seed Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Šta god da ti odgovorim, ispašće da ti omalovažavam sluh @Descender: Jesi siguran da ta pitanja imaju smisla? Smatraš da se samo ta 4 benda 'ne računaju'? Quote
Recommended Posts