deucalion Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 dodji na probu jednom toni....a od demoa ce biti nesto...do ljeta.... Quote
Veles Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 na probu ne mogu da dođem jer ne idem ni uškolu kapiraš bolestan sam pa ne bih želio i vama sve ovo da prenesem a za demo, čisto sumnjam mada neću ništa da prognoziram jer za to treba opasan rad....... a: a za sve obožavatelje Velesa da kažem da mi je ustanovljeno lakše reumatsko oboljenje kičme, vjerovatno od bangovanja Quote
Markiz Lantenak Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 U penziju toni!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ThyRaven Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Laki obriši ovih 5-6 stranica nihovog dosadonog spamovanja. Pošto je odlučeno (doduše bez mene) samo da kažem da od Deucalionovog dema neće biti ništa već 2 nove pjesme za svirku: Withstand the fall of time - Immortal Mourning Palace - Dimmu Borgir Tako je to, ne žele budućnost bandu. Demo ce biti a ti da malo vise dolazis na probe znao bi a ne bi lupao gluposti. Quote
Veles Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Mislim da nisi dobro pročitao post - piše da sam bolestan a: znači nema više proba, izlaženja u grad, alkohola.............preostaje mi samo šah sa penzionerima u domu........zbogom deucalione do proljeća Quote
ThyRaven Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 na probu ne mogu da dođem jer ne idem ni uškolu kapiraš bolestan sam pa ne bih želio i vama sve ovo da prenesem a za demo, čisto sumnjam mada neću ništa da prognoziram jer za to treba opasan rad....... a: a za sve obožavatelje Velesa da kažem da mi je ustanovljeno lakše reumatsko oboljenje kičme, vjerovatno od bangovanja Anyway uradjena je muzika za novu pesmu samo jos Sinner da ubaci bubnjeve i ti da otpevas a: a: a: a: Quote
Markiz Lantenak Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 a sta smo to uradili veljko???????????????????????? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 stvarno,koju smo to muziku uradili za novu pjesmu veljko? :? :? :? :? Quote
ThyRaven Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Ja sam uradio a videcete na sledecoj probi Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 a za to mora da sazna yumetal prije mene jel?bas lijepo od tebe Quote
S Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 Pa mora da se pozerise ovuda... da ga vide kao opasnog gitaristu koji je masu zao Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 da i jede grim sarmu svaki dan da ne smrsa!!! a: a: Quote
ThyRaven Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 a za to mora da sazna yumetal prije mene jel?bas lijepo od tebe Ja sam ti rekao ali si ti malo retardiran a: a: a: Quote
deucalion Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 a za to mora da sazna yumetal prije mene jel?bas lijepo od tebe Mirko, i ostali mafijasi koji nemaju pametnija posla nego da nabijaju postove tako sto ce da pricaju sto nebuloznije i dosadnije stvari na yu metalu,.....fuck off od benda, molim vas.......ne sirite te price na sva vrata!!!!! Quote
Markiz Lantenak Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Ma ubi te se svi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kako glupe price!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :? :? :? :? :? :? :? cemu sluze????????????? Quote
Bestial Devastation Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 rugi black metal u Crnoj Gori - KRAMPA - Quote
Veles Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 A da niste pomislili da u Srbiji ima grind band istog imena? Quote
Miss_Infernal Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 ima seeeee moze seeeeeeee!!!!!!sha sam to cula?tek ste sedmi svirali???cccccccc vazda vas oce neki baksuz al ipak ste poznati bez obzira na sve luda i zla friidaaaaaaaa Quote
ThyRaven Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 A pa kao sto sam vec rekao svirali smo zadnji jer su neki bandovi poneli veoma neprofesionalno i hteli da sviraju preko ugovorenog reda pa smo mi kao domacini morali da ih pustimo....duga prica, uglavnom necemo vise nikada zvati onoliko bandova. Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 a za to mora da sazna yumetal prije mene jel?bas lijepo od tebe Ja sam ti rekao ali si ti malo retardiran a: a: a: da si mi rekao gluposti ne bih pisao jer jos nijesam dostigao tvoj nivo moronstva Mirko, i ostali mafijasi koji nemaju pametnija posla nego da nabijaju postove tako sto ce da pricaju sto nebuloznije i dosadnije stvari na yu metalu,.....fuck off od benda, molim vas.......ne sirite te price na sva vrata!!!!! moollliiimmm???ivane nijesi u toku...ne seri molim te Quote
deucalion Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 jesam u toku...nekih godinu dana prije tebe pricas o yumetalu, jel'da? Quote
ThyRaven Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 a za to mora da sazna yumetal prije mene jel?bas lijepo od tebe Ja sam ti rekao ali si ti malo retardiran a: a: a: da si mi rekao gluposti ne bih pisao jer jos nijesam dostigao tvoj nivo moronstva Mirko, i ostali mafijasi koji nemaju pametnija posla nego da nabijaju postove tako sto ce da pricaju sto nebuloznije i dosadnije stvari na yu metalu,.....fuck off od benda, molim vas.......ne sirite te price na sva vrata!!!!! moollliiimmm???ivane nijesi u toku...ne seri molim te A jeli? Izbachen si iz benda!!! Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 jesam u toku...nekih godinu dana prije tebe pricas o yumetalu, jel'da? sta sam ti rekao... izbacen sam?jjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeessssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Elderane Posted February 23, 2004 Report Posted February 23, 2004 A pa kao sto sam vec rekao svirali smo zadnji jer su neki bandovi poneli veoma neprofesionalno i hteli da sviraju preko ugovorenog reda pa smo mi kao domacini morali da ih pustimo....duga prica, uglavnom necemo vise nikada zvati onoliko bandova. Veljko,Veljko...Pricali smo vec o tome...Nismo mi nikako mogli da se ponasamo neprofesionalno,kad smo ti sto puta rekli da necemo svirati zadnji...7 bendova je ogroooomna greska.Bice bolje,nema veze sad...Pozdrav,druze! Quote
Recommended Posts