Markiz Lantenak Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Ćerš ti odam tajnu simargal? Hess je jevrej, a Veljko (Raven) je španski ganci. A Bora (Markiza) su prebili..... Upravo sviram početak naše nove pjesme na fruli (dudovača, made in Kruševac, ljutiš li se simargal zbog toga???)..... toni dobices po svom zenskom polnom organo koga imas umjesto muskog Quote
Мајор Гашпар Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Samo vi ogovarajte jedan drugog... na kraju ce intervju da izgleda kao da ga pravim za "Svet"(casopis koji nikog ne ostavlja ravnodusnog)... Spremam intervju od oko 30 pitanja...+ dodajte tu potpitanja...bice to(valjda)vas najveci intervju...Propisacete... Quote
ThyRaven Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 na kraju ce intervju da izgleda kao da ga pravim za "Svet"(casopis koji nikog ne ostavlja ravnodusnog)... HahahaHahAHaHa Simargal zaplakah se od smeha....kakav si ti ludak jebote Salu na stranu, unapred smo ti zahvalni na intervjuu Quote
Hess Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Ćerš ti odam tajnu simargal? Hess je jevrej, a Veljko (Raven) je španski ganci. A Bora (Markiza) su prebili..... Upravo sviram početak naše nove pjesme na fruli (dudovača, made in Kruševac, ljutiš li se simargal zbog toga???)..... Ako sam ja jevrej ti si GANCI!!! Tony frulas Prestanite da blatite mene i Ravena ipak smo nas dvojica jaki,ces bato da najebes,hristisno! Quote
Hess Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 ... sjutra Ivan i ja idemo po bubnjeve!!! Konacno nasi bubnjevi! Veles donesi mi Drzavni Udar! A ti Simargal dje si nasao da slusas Velese avetinju,koji je poznat kao najveci alkos na svijetu!?(voze ga pjanog doma svaki vikend) Quote
Baal Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Evo upravo svršavamo. baalbeherit je peder. KO je BaalBeherit? Quote
Veles Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 ... sjutra Ivan i ja idemo po bubnjeve!!! Konacno nasi bubnjevi! Veles donesi mi Drzavni Udar! A ti Simargal dje si nasao da slusas Velese avetinju,koji je poznat kao najveci alkos na svijetu!?(voze ga pjanog doma svaki vikend) Falča kurvu konačno naša oprema. nego davide đe mi je "Tmina"? Quote
ThyRaven Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 (edited) Pa zao negde skoro kao ova macka Ziva iskocila iz Zlometra..... Edited May 20, 2004 by ThyRaven Quote
Hess Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Falča kurvu konačno naša oprema. nego davide đe mi je "Tmina"? Kod Milica ja to nisam ni slusao. Quote
ThyRaven Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Tro0o0o Agro Metal Bande Na Motorima!!!! Quote
Мајор Гашпар Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Jel su to te slike? Gde je na njema veles? Quote
Mr_Deadic Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Zanima me kakav ce intervju da bude... Quote
Мајор Гашпар Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Najbolji do sada..verujte mi...30 pitanja..=potpitanja..pa,vi vidite...Na najvecem broju strana Quote
ThyRaven Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Jel su to te slike? Gde je na njema veles? Veles ti glumi ovu kravu vidis mu patikice Quote
S Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Jel su to te slike? Gde je na njema veles? ajde provali jednu foru covjece... vidis da ovdje 95% nije ozbiljno vec zajebancija Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted May 21, 2004 Report Posted May 21, 2004 brate simargale,stvarno si bukvalista 1000% zajebavamo se covjece...dobices slike ne brini... Quote
darkod Posted May 21, 2004 Report Posted May 21, 2004 Kako se oni samo igraju. Nabijem vas na kurac. Veljko igemo 18 za Sofiju....... Biće loodilo. Ostatku nazdravlje. Quote
Hess Posted May 21, 2004 Report Posted May 21, 2004 Kako se oni samo igraju. Nabijem vas na kurac. Veljko igemo 18 za Sofiju....... Biće loodilo. Ostatku nazdravlje. Zdravo bio junacino Niksicka! Quote
Hess Posted May 21, 2004 Report Posted May 21, 2004 Eskluzivno!Novi broj SVETA vam donosi:Ivan Milic kupio bubnjeve! Marfi se zatvara ali cemo ja i Nermin iz Post Mortema da sredimo svirku. Iz nezvanicnih izvora saznajem da ce se uskoro odrzati koncert svih CG bendova od ROCK-a pa nadalje na ljetnjoj pozornici bioskopa "KULTURA". S tim sto ce se prvo odrzati kvalifikacije pa iz njih ko prodje u finalno vece. SIEG HAIL!!! Quote
Мајор Гашпар Posted May 21, 2004 Report Posted May 21, 2004 E, zesci ste...kao da ja ne znam da je ovo zajebancija Quote
Recommended Posts