venatoris Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 O God Veles sto ucinise ovi pozeri od vase teme, ovakvi vam ruse ugled benda.. Slava vama, uzas njima.... Quote
Mistress9 Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Данас су жене рабноправне, чак имају више него мушкарци!!!!! Треба бити, и одријети од батина. То се показало каоп једими лијек за жену. У сваком случају, зашто је данас кад је такво станје, све манје жена "филозофа"???? Није ми јасно? Мало то боље скувај па дођи да расправљамо о томе. До тада причаћемо о нечем другом, мање болном. Imaju zene pametnija posla sada!!!! O qq. Sto ti mislis da imaju zene vremena sjede po trgovima i pricaju kako je zivot ovo, kako je zivot ono, dragi to se danas radi na drugi nacin, zene a i muskarci svoju filozofiju prenose kroz poeziju i prozu!!!!! I necemo vise o ovome ovdje! Quote
Мајор Гашпар Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 O God Veles sto ucinise ovi pozeri od vase teme, ovakvi vam ruse ugled benda.. Slava vama, uzas njima.... preterujes.... svi su odlicni i ja sam bio zgranut kad sam video sta se prica,ali sam usao u stos Quote
venatoris Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Predlazem da se izbrisu svi koji vode raspravu na ovoj tebi koja nema veze sa Deucalionom ili njihovim sastavom...... Slazes li se Veles.....Mislim da ce me "S" poljubiti za ovo..... Quote
S Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Predlazem da se izbrisu svi koji vode raspravu na ovoj tebi koja nema veze sa Deucalionom ili njihovim sastavom...... Slazes li se Veles.....Mislim da ce me "S" poljubiti za ovo..... A jesi zao zeljko al te ipak ne bi poljubio... Quote
Мајор Гашпар Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 hahahahah to je mislio na tebe??? ja rek1 meni nesto... Quote
Veles Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Ide li se na Beherit/Impaled Nazarene 26.????????? Quote
Frankenchrist Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 (edited) Sta??? Gde??? Po granama palo inje Ajmo braco na Cetinje Kolasinci moji mili, Junacine vazda bili. Dje najlepsa svice zora, Tamo ispod Durmitoraaaaaa.... Ziveli! Edited June 17, 2004 by Frankenchrist Quote
Veles Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 Sta??? Gde??? Po granama palo inje Ajmo braco na Cetinje Kolasinci moji mili, Junacine vazda bili. Dje najlepsa svice zora, Tamo ispod Durmitoraaaaaa.... Ziveli! Dom Omladine 26. ovog mjeseca, ali neće da mi se otvori tema na koncerti&okupljanja. Predgrupa je Bethor, samo za posvećene. Quote
BLAGOJE Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 u jebote... ne bi me okrpilo ni da dilujem sa kvartasima... jedva cu za Vader skupit... a u picku materinu... Quote
Frankenchrist Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 (edited) E do mojega, ja tek 30. dolazim..... Bethore, odlozi koncert za 10 dana!!!!! Edited June 18, 2004 by Frankenchrist Quote
Hess Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 Dje ste braco!!! Pozdrav svima 88! Niksicani ajte s nama na VADER ide cijeli DJEDOCALION! Simargal ne moj se ljutit za intervju,jebiga kad je kod Ravena u kompjuter, a on se trenutno seli pa nismo u mogucnosti.(...selidba traje vec 20 dana) Venatoris kad cemo da skidamo ALKATRAZ(Pacovcine!)??? Kakav ce to GRIND da bude! Quote
Mr_Deadic Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 vidim..i onaj ste uradili Kladim se da je ozbiljniji od vas Pa naravno. A ako te zanimaju jos onakvih viceva, samo ti meni kazi Quote
BLAGOJE Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 Dje ste braco!!! Pozdrav svima 88! Niksicani ajte s nama na VADER ide cijeli DJEDOCALION! Simargal ne moj se ljutit za intervju,jebiga kad je kod Ravena u kompjuter, a on se trenutno seli pa nismo u mogucnosti.(...selidba traje vec 20 dana) Venatoris kad cemo da skidamo ALKATRAZ(Pacovcine!)??? Kakav ce to GRIND da bude! ono,ako oce neko da mi plati,ok. ali,vjerovatno cu skupiti pare. Quote
venatoris Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 Alo HESS toza Pacovcine je tajana.....Neki smrdljivci vole sve da kvare...Odradicemo cim donesem snimak...Njihov sajt ne postoji, a ni slican trag tome... Pozdrav HESS i naravno 88! Quote
venatoris Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 Nadam se da ce nam se javiti nasa dva junaka Stefan i Raven kada se vrate sa dalekog puta, iz potrage za matorim pederom...Ha,HA....Pozdrav... Quote
S Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Vratili smo se... kakav koncert... ne bi ga mijenjao za 3 metallice ljudi razbijaju... 2 sata ciste perfekcije!!! Samo smo se malo mucili s putom... posto smo se vratili iz Sofije u 5 ujutro a prvi voz za Bar u 9 uvece... ali dobro... ja sam povuko neke veze pa smo imali dje da odemo Quote
Mr_Deadic Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Eeeee... Ne znas ti kakva je bila metalika, ali ako je vama bilo super onda ok. Quote
Мајор Гашпар Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Simargal ne moj se ljutit za intervju,jebiga kad je kod Ravena u kompjuter, a on se trenutno seli pa nismo u mogucnosti.(...selidba traje vec 20 dana) Sieg heil! Evo posle 3 i po dana tamnicenja Simargal se vratio...Bio je banovan,ali nastavljamo misiju dalje... Nema problema Hess..razumem... Quote
deucalion Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Vratili smo se... kakav koncert... ne bi ga mijenjao za 3 metallice ljudi razbijaju... 2 sata ciste perfekcije!!! Samo smo se malo mucili s putom... posto smo se vratili iz Sofije u 5 ujutro a prvi voz za Bar u 9 uvece... ali dobro... ja sam povuko neke veze pa smo imali dje da odemo Otkud znas da ga ne bi mijenjao kad nisi gledao metallicu? vjeruj mi da bi vrlo lako zaboravio na JP ti Stevo jos malo, pa proputova citavu Evropu! Quote
S Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Znam zbog stvari koje su svirali jedni i drugi i kako su se ponasali na bini (tj. ono sto su mi rekli za metlicu i ono sto sam vidio za Priest) Ukusi ivane, ukusi... Evropa... da da... samo da bude para i proputovacu je ne brini Quote
Markiz Lantenak Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 antonije vidi ti ono za vader da ih sve zajebemo Quote
venatoris Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Ma ljakse su i metallica i JP ali bolje ista nego nista.Nadam se da ste se obojca dobro proveli...Ali vidim da ni jedan ni drugi nije prilazio u shutku...To je zalosno od obojce...Nemate ni trunku ogrebotine...Znachi mirni momci,koji stoje po strani i zvizde...Svaka cast istinski metalci...Gde vam je mladost.. Quote
S Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 (edited) Hahaha kako ne... ja sam bio u prvom redu po sredini... najbolje mjesto koje se moglo zauzet... Jeeeeeeeeeeeeeee Halford: The Paiiiiiiiiiiin Publika: Killer, Halford: The Paiiiiiiiin Publika: Killer itd. Hvala zlom Hessu na cokulama inace se ne bi moga probit a izgazili bi me Edited June 20, 2004 by S Quote
Recommended Posts