Veles Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Ja koliko znam Nada je irachanka. Original. Ma da to sam htio i reći. Original uvezeno za CG. Uzgred, Izael in flames! Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Da,da,da... Da mi se bog Veles ne javi, ne bih saznala oklesam, no bi i dalje bila u SP WHEN IT'S COOOLD AND WHEN IT'S DAAARK THE FREEZING MOON CAN OBSESS YOU Toni, samo se nemoj opet napit na plazi i izgubit gusle 2Raven: Я те Мелехер этот в жепу кровавую засуну! Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 2Azog: Izbacili su me iz Deucaliona, pa ti vidi... (pored Velesa sam cisti visak) . Sad rezem bas u Thunderstormu, ali mislim da odatle odlazim jer su poceli previse skidati Darkthrone Quote
Azog-Gauroth Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 jbg.old school ne trpi zenske vokale. toni,oprosti,chojeche.nisam znao za kodeks cutanja. p.s.je li ovo puvanje na pure fucking armageddon vokal?masu jako... Quote
Veles Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 2Azog: Izbacili su me iz Deucaliona, pa ti vidi... (pored Velesa sam cisti visak) . Sad rezem bas u Thunderstormu, ali mislim da odatle odlazim jer su poceli previse skidati Darkthrone htjela nas je ubiti te smo je stoga poslali za rusiju da kucka kamen kao popravni joj dajemo sledeće ljeto Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Htijela sam ubiti samo Veljka Do sljiedeceg ljeta ima da skinete Darkthrone, Marduk, Mayhem i Hades Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Htijela sam ubiti samo Veljka Do sljiedeceg ljeta ima da skinete Darkthrone, Marduk, Mayhem i Hades Rekoh ti ja sto je TRU Quote
Veles Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Htijela sam ubiti samo Veljka Do sljiedeceg ljeta ima da skinete Darkthrone, Marduk, Mayhem i Hades Rekoh ti ja sto je TRU ćuti ćelavko jedna brat ti je pravi metalac alkos ugledaj se na njega Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 HE-HE, sto mogu kad slusam Punk OI. Sto fali skin-vokalu? Slusah Vokodlok... Quote
tragedy Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 HE-HE, sto mogu kad slusam Punk OI. Sto fali skin-vokalu? Slusah Vokodlok... jebo te ,pa ovo je Sandra qq mmenni Quote
darkod Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 jebo te ,pa ovo je Sandra qq mmenni Dobro jutro domacine, i dobro dosha u ovu dimenziju! Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Korijeni, brate, vuku! Kad je vec rijec o tome, ako sutra na Cannibalu poginem, posto je Zakaev obecao u bliznje vrijeme terakt, 1. Sahranite me u Crmnici s velikim prevrnutim krizem i ovom slikom 2. Odsvirajte mi black na sahrani 3. I da se nijedna nasa metal grupa ne raspadne 4. Sve moje CDove podijelite po kavanama da malo i Marduk pustaju Quote
Мајор Гашпар Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 al si zahtevna Ma, nek se raspadnu pojedine grupe..nista nece da fali Jel ce da se deli pivo na sahrani? Quote
judgement Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Sandra ako ce biti piva okini odmah pa da se uroljamo ko stoka. Quote
phil_milmax Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 JEL IMA NEKI SNBIMAK DA SE CUJE. Quote
darkod Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Pisticemo acu lukasa na sahrani. Mijenjacemo se sa obliznjom kavanom u crmnici, marduk za acu! dogovor je dogovor Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Kojeg nece biti - svi su prolazili 3 opake kontrole A da je bio pila bi se VOTKA, a ne ta pisaca Cannibal su STRAVA!!! Predgrupe nije bilo, samo oni, negdje 2 sata! Odsvirali su valjda sve sem 0 Hero Kakva tehnika, nevidjeno! Security su doveli svoj - strasno blagorodni momci: nisu nas bacali sa scene nego vukli po podu do stepenica, a posljie su nam cak pomagali da se popnemo CANNIBAL RULEZZZ!!! Quote
darkod Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Kojeg nece biti - svi su prolazili 3 opake kontrole A da je bio pila bi se VOTKA, a ne ta pisaca Cannibal su STRAVA!!! Predgrupe nije bilo, samo oni, negdje 2 sata! Odsvirali su valjda sve sem 0 Hero Kakva tehnika, nevidjeno! Security su doveli svoj - strasno blagorodni momci: nisu nas bacali sa scene nego vukli po podu do stepenica, a posljie su nam cak pomagali da se popnemo CANNIBAL RULEZZZ!!! Ako dobijem na kladionicu do 14tog idem i ja za BG, CC rulez!!! To se ne propusta Quote
Hamsun Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Ja da imam i milion evra, ne bih otisao na njihov koncert... ps - mene je bacio Arsenal. p0z Quote
Azog-Gauroth Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Aca lukas... pustite mi Mayhem.i sjetite se ponekad onog glavonje koji je svima isao na kurac,dok po nekom jesenjem danu drinkate na grob i pricate mi sto se desava... P.S.procitao sam salvadora dalija,knjigu "ja sam genije",i znate li sto sam zakljucio?da sam ja genije. P.S.II za sve trenutno zaljubljene likove:slusajte Isegrim i immortal.lijece depresiju Quote
Hamsun Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 P.P.S. za sve trenutno zaljubljene likove:slusajte Isegrim i immortal.lijece depresiju Isegrim i Immortal protiv depresije? Hm, tesko Tu se pusta RAUNCHY! Quote
S Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 nesto mi je previse ovog paganizma u duklji. dajte nesto originalno,svoje,jbmti.okultno,satanisticko,umjetnicko,brutalno ili koji god vam je trip.ako radite paganizam,dajte neki svoj smek textovima. zasto u citavoj jebenoj duklji ne postoji nijedan death band? Satanisticko...ccc upravo mi se javlja vizija o tebi... vidim psihijatrijsku bolnicu! Quote
darkod Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 .i.C>' date='19. 9. 2004, 21:01'] Ja da imam i milion evra, ne bih otisao na njihov koncert... ps - mene je bacio Arsenal. p0z Znao sam da ce arsenal i real kiksati pa sam ih zaobisao, ali nijesam znao da ce barsa kiksati, pa sam navijacki postupio io odigrao dvojku. Tako mi i treba Quote
darkod Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Aca lukas... pustite mi Mayhem.i sjetite se ponekad onog glavonje koji je svima isao na kurac,dok po nekom jesenjem danu drinkate na grob i pricate mi sto se desava... P.S.procitao sam salvadora dalija,knjigu "ja sam genije",i znate li sto sam zakljucio?da sam ja genije. P.S.II za sve trenutno zaljubljene likove:slusajte Isegrim i immortal.lijece depresiju Ćuti genije. Quote
Recommended Posts