darkod Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Aca lukas... pustite mi Mayhem.i sjetite se ponekad onog glavonje koji je svima isao na kurac,dok po nekom jesenjem danu drinkate na grob i pricate mi sto se desava... P.S.procitao sam salvadora dalija,knjigu "ja sam genije",i znate li sto sam zakljucio?da sam ja genije. P.S.II za sve trenutno zaljubljene likove:slusajte Isegrim i immortal.lijece depresiju Ćuti genije Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Bit ce i u Beogradu? Cool! Immortal jesu mazorni, ali Isegrim ne (jedino ako se oces usreciti ubojstvom patriarha i sl.) Quote
ThyRaven Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Bit ce i u Beogradu? Cool! Immortal jesu mazorni, ali Isegrim ne (jedino ako se oces usreciti ubojstvom patriarha i sl.) Mazorni? Ajde sad prevedi sve sto si rekla Quote
Apeiron Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Crnogorske nistarije, zasto ste me zvali u 6 ujutru pre neki dan??????? Zar je zurka bila toliko gadna da ste morali da impresije podelite sa mnom? Poz! Quote
Veles Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Crnogorske nistarije, zasto ste me zvali u 6 ujutru pre neki dan??????? Zar je zurka bila toliko gadna da ste morali da impresije podelite sa mnom? Poz! Ćuti ja sam prošao gadnije! Quote
ThyRaven Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Ćuti ja sam prošao gadnije! Nismo to mi bili to nas Satana primorao!!! Djavozlovija!!!! To ti je kad Zlovis Djavola!!!! Zlo iz Bara je stiglo cak do Banja Luke!!! Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Ćuti ja sam prošao gadnije! ure talkin' to me??? znas kako je meni bilo? Quote
S Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Crnogorske nistarije, zasto ste me zvali u 6 ujutru pre neki dan??????? Zar je zurka bila toliko gadna da ste morali da impresije podelite sa mnom? Poz! PA kad je radni narod CG (boro, veljko i ja) budan... zasto bi vi ostali spavali? Quote
ThyRaven Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Da ima svi da zlovite djavola Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 2Ravem: Major is opposite to Minor. It's moll Comprando? Quote
darkod Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Crnogorske nistarije, zasto ste me zvali u 6 ujutru pre neki dan??????? Zar je zurka bila toliko gadna da ste morali da impresije podelite sa mnom? Poz! Pi idijoti barski, dje i mene nadjoste. Eh kad va mdodjem dolje vidjecete satanu, licno. Do tada Burn in Hell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
darkod Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 PA kad je radni narod CG (boro, veljko i ja) budan... zasto bi vi ostali spavali? a tebi cu glavu onu veliku da okinem. Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 A Major si jos sigurno sreo pod nazivom dur Inace je ovo abstrakcija jer je black atonalan Quote
Azog-Gauroth Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Pi idijoti barski, dje i mene nadjoste. Eh kad va mdodjem dolje vidjecete satanu, licno. Do tada Burn in Hell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nano je naprasno odlucio da umjesto jagnjeta bozjeg,tj. dobrog hriscanina postane satanisticki robin hud. kakva nebuloza... idiJJJJJJJJotizam Quote
ThyRaven Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 2Ravem: Major is opposite to Minor. It's moll Comprando? a kakve veze ima Major sa Mazorno MOLIM TE?!?? Quote
S Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 a tebi cu glavu onu veliku da okinem. Kao prvo nemam veliku glavu Kao drugo opusti se malo coece ukapiraj salu... i nisam ti samo ja kriv Quote
Markiz Lantenak Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Kao prvo nemam veliku glavu Kao drugo opusti se malo coece ukapiraj salu... i nisam ti samo ja kriv kretencina bio i ostao Quote
darkod Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 i nano je naprasno odlucio da umjesto jagnjeta bozjeg,tj. dobrog hriscanina postane satanisticki robin hud. kakva nebuloza... idiJJJJJJJJotizam Moja namjera je bila da ih posaljem do djavola na da ja to postanem. Jagnje bozije, hm... Bas mi se svidja! Quote
darkod Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Sala! Bas ste duhoviti. mogu vam reci da mi je bas bilo do smijesno ono jutro jer sam zaspao u 3. Quote
S Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 kretencina bio i ostao Popusis mi karu ko cigaru!!! Sala! Bas ste duhoviti. mogu vam reci da mi je bas bilo do smijesno ono jutro jer sam zaspao u 3. Pamti pa vrati Quote
ThyRaven Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Popusis mi karu ko cigaru!!! Pamti pa vrati Stefane glavati aj kuci zivota ti Quote
darkod Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Popusis mi karu ko cigaru!!! Pamti pa vrati Normalno!!! Kad se najmanje nadate. Znam sta ste radili ovog ljeta. Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Veljkov intelekt i nesposobnost povezati ogvno sa sarnjem me porsto srt esaju Quote
Recommended Posts