TheRaven Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Ja ipak mislim da je to necro strudla Quote
TheRaven Posted October 6, 2003 Report Posted October 6, 2003 Izvestaj sa koncerta u Baru 20.09.2003. http://www.metalprovider.com/serbianmetal/...l/live-bar.html Nije sramota reci da prije ovih par koncerata nije bilo skoro ni jednog u Baru, a vrlo malo u citavoj Crnoj Gori, sramota je samo sjedjeti u svojim kucama i slušati muziku. Metal ne predstavlja samo muziku, vec i nešto više, jer da bi podržali Metal, moramo se za njega i boriti! Mi smo prvu bitku dobili, a namjeravamo osvajati i ostale 'teritorije'. Do tada neka se vijori Metal zastava!!! Bend Deucalion se zahvaljuje Aperion-u za objavljivanje recenzije ovog dogadjaja i citavoj ekipi Interfector na podrsci u nadi da cemo uskoro zasvirati zajedno. Novi koncerti i desavanja tek slede.... Stay Tro0o0o. Quote
Veles Posted October 7, 2003 Report Posted October 7, 2003 Deucalion je sada petočlani band a dva nova člana su: Boro Kalač - Markiz Latenak - ritam gitara David Jovićević - Hess - bas koji bi trebali da upotpune zvuk banda i doprinesu još većem kvalitetu naše svirke. nha sledećim koncertima vjerobvatno ćemo u ovoj postavi i nastupati. Quote
S Posted October 7, 2003 Report Posted October 7, 2003 Sto lazes tako - Boro nije nikakav Markiz vec jedna tr00 Zaba A bas ionako nemate Quote
Veles Posted October 7, 2003 Report Posted October 7, 2003 Sto lazes tako - Boro nije nikakav Markiz vec jedna tr00 Zaba A bas ionako nemate Ćuti ti da ti ne3 bi dali ulogu ženskog vokala. Quote
TheRaven Posted October 7, 2003 Report Posted October 7, 2003 Deucalion je sada petočlani band a dva nova člana su:Boro Kalač - Markiz Latenak - ritam gitara David Jovićević - Hess - bas koji bi trebali da upotpune zvuk banda i doprinesu još većem kvalitetu naše svirke. nha sledećim koncertima vjerobvatno ćemo u ovoj postavi i nastupati. Zaboravio sam da pomenem da imamo i klavijaturistu koji je od osnivanja benda sa nama a jos se nije setio da kupi klavijature.Kupio je martinke doduse A sto se Stefana tice on nam je bio menadzer pa posto je mnogo srao dobio je otkaz Quote
S Posted October 7, 2003 Report Posted October 7, 2003 A sto se tice Veljka on je trenutno jedini koji daje pare za bubnjeve, bas, mikrofone i sve ostale instrumente da bi mogli da sviraju black a to je pravac koji on ne slusa Ćuti ti da ti ne3 bi dali ulogu ženskog vokala Vazi - mogu da budem sopran Ja menadzer? Vi mene otpustili? Ovo prvi put cujem... Quote
TheRaven Posted October 7, 2003 Report Posted October 7, 2003 Veles i Sinner su mi kidnapovali babu i drze je u kolibi na vrh sutormana i nece da je puste dok god ja sviram u Deucaion-u sto meni jako odgovara pa zbog toga i sviram.Inace ja slusam narodnjake i volim da igram kolce uz 'ladno pivo!! 8) A sto se tice funkcije menadzera sad se pravi blesav koliko hoces ali stvari stoje da nisi bio dovoljno dorastao toj funkciji pa smo morali da ti damo optusnu listu. Quote
S Posted October 7, 2003 Report Posted October 7, 2003 Nije bio problem u meni vec sam se ja odrekao svoje funkcije cim sam cuo da imate ppjesmu Antihristija - to se kosi sa nekim mojim misljenjem tako da sam nakon toga samo trivijalno bio na toj funkciji dok me ti nisi kobajagi otpustio jer sam te zajebavao za izvesne dvije djevojke Quote
TheRaven Posted October 7, 2003 Report Posted October 7, 2003 Ja menadzer? Vi mene otpustili? Ovo prvi put cujem... A sad si se setio odjednom a? Quote
TheRaven Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 Postavljene su slike na Galeriji sa koncerta u Baru 20.09.2003(sa malim zakasnjenjem doduse ali bolje ikad nego nikad ) Quote
Bethor Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 VELES SAMO NAZAD DA NE KAZEM NAPRED Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 U covjece od kad ja nijesam bio na yumetalu!izdesavalo se masu toga-kao da sam se sad rodio:isvadjali ste se,imamo i novih calnova...etc etc etc... Ha "MIKICA"-HAIL BETHORE! Sta se radi u Mladenovcu? Sad cu ja pocet malo intenzivnije da vas smaram na ovom forumu a narocito na ovoj temi SLAVA! Quote
Veles Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 VELES SAMO NAZAD DA NE KAZEM NAPRED hvala brate from republic of mladenovac Quote
Bethor Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 Evo u republici mladenovac je sve u redu.E moram nesto da vam ispricam.Idem ja tako mracnim sumama mladenovca,kao odjednom ugledam dva vuka.Jedan poce da zavija a drugi poce da odvija. Pozdrav Bethor 1 Quote
TheRaven Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 Slava Najmracnijem Princu Grotla Mladenovca Crna!! Bethore kada cemo te videti u Black metal Gorama? Quote
A rose for the dead Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 Zao mi je sto nijesam mogla da budem na svici,slusala sam samo snimak!Pozdrav za Ravena od Marije i sase-tragedyja[/i] Quote
Veles Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 Evo u republici mladenovac je sve u redu.E moram nesto da vam ispricam.Idem ja tako mracnim sumama mladenovca,kao odjednom ugledam dva vuka.Jedan poce da zavija a drugi poce da odvija.Pozdrav Bethor E Bethore, buržuju jedan, kolko ti je došo račun na ono što si u Duklju zvao s mobilan? Quote
Bethor Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 E Dukljanin nije mnogo.Ima Bethor para.Do duse vise dinara nego eura. Jesu li ovi vasi usvojili da se u duklji zabrani duga kosa? Quote
Bethor Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 Zao mi je sto nijesam mogla da budem na svici,slusala sam samo snimak!Pozdrav za Ravena od Marije i sase-tragedyja[/i] Nadam se da ce live prezentacija biti uskoro.Mada mislim da cemo imati samo jedan koncert.Posto ce nas najverovatnije posle prvog nastupa zabraniti. Quote
Bethor Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 Slava Najmracnijem Princu Grotla Mladenovca Crna!!Bethore kada cemo te videti u Black metal Gorama? ona predhodna poruka je tebi namenjena.Malo sam se zeznuo u citiranju Quote
Night_Blade Posted October 13, 2003 Author Report Posted October 13, 2003 O hail to Immortal Gods 8) Quote
A rose for the dead Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 Ravene ako imas slike withed tears-a sa svirke u baru posalji ih na moj mejl [email protected] ili ih stavi u galeriju Quote
Recommended Posts