Bethor Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 Ej dukljanin posalji i meni sliku sa koncerta Quote
Veles Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 Jebothe bethore što si ti lenj čovjek. Pa jebote evo vam svima 20 slika u galeriji dal je to tolko teško da se otvori i šačuva????? I poslije nama kažu crnogorci lenji. Jesu kurac usvojili da se šišamo. Napili smo profesora pa nam je dopustio. Tehnika brate, tehnika...... Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 Jesu kurac usvojili da se šišamo. Napili smo profesora pa nam je dopustio. Tehnika brate, tehnika...... Sto to velis jadan? Sto bi to sa dirijem danas? 8O 8O :? A ja se taman ponadah da smo ih zajebeli sa onim pijancenjm sa Rankom al qrac!Ispade da on nema veze sa njima izgleda!!! :? Zajebace nas da cemo morat da promijenimo skolu!!!! :x :x 8O Quote
Bethor Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 E crni dukljaninu istoimenog one man benda duklj. Kako ti je djukanovic milo? Quote
Bethor Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 e pedercine.znao sam ja da ste svi crnogorci isti.svi volite da jebete oca Quote
Veles Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 (............samo sam te čekao....................) a ne no ćemo majku? Quote
Bethor Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 e dukljanin da te nesto pitam Ajd odgovori mi majke ti Quote
Night_Blade Posted October 18, 2003 Author Report Posted October 18, 2003 TheRaven jesi ponovo nekog gitarom odvalio kao prosli put ili si malo manje skakao a vise svirao? Quote
TheRaven Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 Ovog puta sam dobio martinku izmedju nogu od nekoga u shutci dok je Drakon svirao Angel of Death tako da sam na nashem nastupu morao da mirujem pa sam samim tim vishe svirao....ali nisam zadovoljan mojim nastupom nikom nisam razvalio glavu :x :x :x Quote
Night_Blade Posted October 19, 2003 Author Report Posted October 19, 2003 yEp Yep to ti je ono ko drugome jamu kopa hehehe Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 "Htjeli oni ili ne htjeli politike će uvijek biti, a i mi ćemo vremenom od religije i magije napraviti politički forum" Tony imam jedan predlog za tebe. Zasto ovaj potpis nebi malo preformulisao pa da se rimuje: "Htjeli oni ili ne htjeli politike ce uvijek biti,a i mi cemo vremenom od religije i magije politicki forum napraviti!"??? A? A ideja mi i nije neka za taj politicki forum al ajd... Quote
Night_Blade Posted October 20, 2003 Author Report Posted October 20, 2003 Onda bi zvucalo reperski totalno!Ubaci neke elemente Metala.Htjeli oni ili ne Metala ce uvijek biti od ove raspale zemlje Norvesku cemo napraviti Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted October 20, 2003 Report Posted October 20, 2003 Norway Rulls!!! YEAH! samo nam fali malo sume al nema veze imamo i mi vukove! HAIL! Quote
Veles Posted October 21, 2003 Report Posted October 21, 2003 Deucalion je dobio i klavijaturistu - Mirka - VaMp^^^HeLLSenT ili kako već... + mene koji ću svirati gusle na albumu, i na koncertima kad se izvježbam. bićemo pravi brđanskijeh nokturnal mortum (stari)...... Quote
TheRaven Posted October 21, 2003 Report Posted October 21, 2003 Drugi gitarista se dobro uklopio u bend,vec smo odradili sve numere sa dve gitare. Quote
Night_Blade Posted October 21, 2003 Author Report Posted October 21, 2003 Norway Rulls!!!YEAH! samo nam fali malo sume al nema veze imamo i mi vukove! HAIL! Kud ce ti veci vukovi od nas? Quote
Night_Blade Posted October 21, 2003 Author Report Posted October 21, 2003 TRazite li basistu ili imate namjeru da svirate bez njega? Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted October 21, 2003 Report Posted October 21, 2003 Norway Rulls!!!YEAH! samo nam fali malo sume al nema veze imamo i mi vukove! HAIL! Kud ce ti veci vukovi od nas? Ova ti je dobra! HAIL crnogorski vukovi! Quote
ThyRaven Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 TRazite li basistu ili imate namjeru da svirate bez njega? Imamo basistu a bas stize iz Bg-a. Quote
Night_Blade Posted October 22, 2003 Author Report Posted October 22, 2003 Super!Nadam se da on ne kosi trvau kao ti:) Quote
ThyRaven Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 Ne on Shega drva....dovoljno je reci da koristi distroziju na bass-u Quote
Recommended Posts