Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav i vama!

Nego, kakva je situacija sa nabavkom albanskih zastava dole?

Nikad bolja i to stvarno. Mogla bi se nabaviti u Tuzi jedna albanjeze zastava vrlo jeftino, al treba da kažeš da si albanac i da ćeš to da nosiš na neki miting tipa ''dua'' te će ti je dati za džabe.

Takav šou bi mi prijao. smile.gif:twisted:

• 2 weeks later...
Posted

Deucalion svira 10.01.2004 u Baru zajedno sa

After Life (Heavy, Bg)

Post Mortem (Thrash,Pg)

Withed Tears (Gothic,Nk)

Parental Advisory (HC,Bar)

Zimus (Black,Pg)

Ulaz najverovatnije 1 euro, da bi se isplatili troskovi bendova.

Slava

Posted

Dobro je to sto bar neko u CG ima da pokaze nesto sto se metala tice . Nemojmo zaboraviti odavno rasformirani Carpe Diem . Bili su dobri , nozda i najjaci bend tog tipa u CG . Zelim vam slavu mnogo vecu .

Posted

S radoscu objavljujem da carpe diem niej vise rasformiran ozbiljno su krenuli da rade u novom sastavu i pod novim imenom vokal ubija a gitarista je Sejo dakle nema tu greske.Svrika je na niovu :twisted:

Posted

KEC!

Nego šta znači ovo ''jugoslovenski metal bandovi'' to važi za srbiju i crnu goru + republika srpska ili SFRJ???????????????? :? smile.gif

Posted

oo blago namaaaaa sa vama,spasiste nam ovu propalu drzavu!!!!!ozbiljno..i vi i ovi ostali sto odrzavaju te svirke jer bez njih ovo bi bila FOLK DRZAVA,fuck that!noooooooo aj mi reci veles ocete li dolaziti u pg?mislim ovo preko ljeta bilo bi wrh kad bi ste svirali,zar ne?

veliki pozdrav za ravena :oops: :oops: :oops: