Invictus Posted November 24, 2003 Report Posted November 24, 2003 Pozdrav i vama! Nego, kakva je situacija sa nabavkom albanskih zastava dole? Quote
Frankenchrist Posted November 24, 2003 Report Posted November 24, 2003 Hehehehe, mislim da bi veci utisak ostavio albanac no njihova zastava, ali ajde to je vas shou necu da se mesam hehehe.... Quote
Veles Posted November 25, 2003 Report Posted November 25, 2003 Pozdrav i vama! Nego, kakva je situacija sa nabavkom albanskih zastava dole? Nikad bolja i to stvarno. Mogla bi se nabaviti u Tuzi jedna albanjeze zastava vrlo jeftino, al treba da kažeš da si albanac i da ćeš to da nosiš na neki miting tipa ''dua'' te će ti je dati za džabe. Takav šou bi mi prijao. Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted November 28, 2003 Report Posted November 28, 2003 Bas bi mi trebala sada nedje jedna gej parada ili neko okupljanje vrste tuzi alb zastava ovo-ono da se malo ispraznim nijesam odavno! HAIL za RS i NS!!! Quote
ThyRaven Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Deucalion planira koncerte pocetkom Januara u sledecim gradovima: Podgorica, Cacak, Trebinje, Bar, Jagodina. Tacni datumi ce biti uskoro postavljeni. Slava Quote
tragedy Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 sto ne javis smrdo ocemo i mi da sviramo skinuli smo SLEEPLESS a: a: a: Quote
ThyRaven Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 Pa naravno da cemo vam javiti, ne sviramo nigde bez nase brace. Quote
Veles Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 Novi prostor................. sjutra ubijanje nema svirke Quote
ThyRaven Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Deucalion svira 10.01.2004 u Baru zajedno sa After Life (Heavy, Bg) Post Mortem (Thrash,Pg) Withed Tears (Gothic,Nk) Parental Advisory (HC,Bar) Zimus (Black,Pg) Ulaz najverovatnije 1 euro, da bi se isplatili troskovi bendova. Slava Quote
*Noldor* Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Dobro je to sto bar neko u CG ima da pokaze nesto sto se metala tice . Nemojmo zaboraviti odavno rasformirani Carpe Diem . Bili su dobri , nozda i najjaci bend tog tipa u CG . Zelim vam slavu mnogo vecu . Quote
Night_Blade Posted December 20, 2003 Author Report Posted December 20, 2003 S radoscu objavljujem da carpe diem niej vise rasformiran ozbiljno su krenuli da rade u novom sastavu i pod novim imenom vokal ubija a gitarista je Sejo dakle nema tu greske.Svrika je na niovu Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 bas mi je drago coece!!!sto ne rece ranije? kako se zovu sad? Quote
Night_Blade Posted December 28, 2003 Author Report Posted December 28, 2003 Karadak (Karandak) nemogu da se sjetim tacno. Quote
Veles Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Tursko ime za Crnu Goru. sve je to ZOG Quote
S Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Karadak (Karandak) nemogu da se sjetim tacno. U bas je tr00 Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 elemental evil je sve to!!! Quote
Veles Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 KEC! Nego šta znači ovo ''jugoslovenski metal bandovi'' to važi za srbiju i crnu goru + republika srpska ili SFRJ???????????????? :? Quote
Miss_Infernal Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 oo blago namaaaaa sa vama,spasiste nam ovu propalu drzavu!!!!!ozbiljno..i vi i ovi ostali sto odrzavaju te svirke jer bez njih ovo bi bila FOLK DRZAVA,fuck that!noooooooo aj mi reci veles ocete li dolaziti u pg?mislim ovo preko ljeta bilo bi wrh kad bi ste svirali,zar ne? veliki pozdrav za ravena :oops: :oops: :oops: Quote
Night_Blade Posted December 30, 2003 Author Report Posted December 30, 2003 I obozavateljke siraom CRne Gore padaju na Ravena FORZZA RAVEN! Quote
ThyRaven Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 Pozdravi i tebi .Sto se Podgorice tice trebali bi da sviramo tamo posle ovog koncerta u Baru ali prvo da zavrsimo sa Barom pa cemo onda opaliti tamo. Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 srecena vi ova nova godina!!!da lijepo nastavite svirat,palit,klat kokoske i dalje se glupirat ka po obicaju... Quote
kasapin Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 ma ljudi sta bi sa oniom svirkom u Cacku, kada ce da bude? Quote
Veles Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Pitaj Striboga kasapine. Srećna vam nova godina i božićni praznici. Quote
Recommended Posts