VaMp^^^HeLLSenT Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 ma ocu da vidim ili ce da bude a onda pa onda ka pravi i poslije svega ka medjed! Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 hahahahahahhaahhahahahaah tako nesto ali mi cemo ga puftiti da sam ode do svoje sobe i zakuca se u sto!!! hahahaha Quote
Mr_Deadic Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 Narode, kad se vracamo? Jel onim vozom ujutro? Quote
darkod Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Vi ste oni momci iz bara sto imate kao neki bend. WOW!!! Svaka cast samo naprijed, go go narodnjaci Quote
Veles Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Moja proročanstva su se ispunila, u Nikšiću je bilo puno bolje nego U pg, ne zbog bandova već zbog najgovnavijeg ozvučenja i najgoreg tonca na planeti koji nije u stanju da pojača visoke tonove na mikrofonu. KRETEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
darkod Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 U pravu si Toni, ozvucenje sranje i reperi tonci su usrali svirku. Isforsirati organizatore da mrdnu dupe i nadju adekvatan prostor je sve sto imam da kazem. Quote
ThyRaven Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Meni sto se tice tehnike i sviranja DEFINITIVNO najbolji koncert do sada.Sto se tice ozvucenja glas i klavijature se nisu culi koliko sam ja mogao da cujem sa bine. Zao mi je za klavijature jer mnogo upotpunjuju zvuk a za Velesa mi nije zao jer je on jedno govedo kome ne treba davati mikrofon . Mada ja mislim da sa dobrim toncem u Marfiju moze da se napravi dosta dobar zvuk samo treba malo rada a posto je to trenutno jedino mesto gde mogu da se odrzavaju metal koncerti ne bi trebalo da se svadja sa gazdom iako su nesoj. Sve u svemu dosta dobra svirka. Quote
Veles Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 za Velesa mi nije zao jer je on jedno govedo kome ne treba davati mikrofon naučite da svirate pozeri.............ispadate iz ritma ko pravi...... Quote
darkod Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Meni sto se tice tehnike i sviranja DEFINITIVNO najbolji koncert do sada.Sto se tice ozvucenja glas i klavijature se nisu culi koliko sam ja mogao da cujem sa bine. Zao mi je za klavijature jer mnogo upotpunjuju zvuk a za Velesa mi nije zao jer je on jedno govedo kome ne treba davati mikrofon . Mada ja mislim da sa dobrim toncem u Marfiju moze da se napravi dosta dobar zvuk samo treba malo rada a posto je to trenutno jedino mesto gde mogu da se odrzavaju metal koncerti ne bi trebalo da se svadja sa gazdom iako su nesoj. Sve u svemu dosta dobra svirka. Pa i normalno je da kako vrijeme protice svirke svakog od bandova budu sve bolje i bolje, a ne obrnuto. Quote
Hess Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 naučite da svirate pozeri.............ispadate iz ritma ko pravi...... Tony picko izdajnicka ne pijes vise pivo!!! Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 naučite da svirate pozeri.............ispadate iz ritma ko pravi...... hahahhhah meni to nista ne pricaj ona goveda od tonaca su me zajebali majq im jebem klosarsku,repersku,sabansku...!!! ja mu kazem pojacaj i poslije deset sekundi se okrenem klavijatura stoji smanjena skoro potpuno,u pauzi izmedju pjesama lupam po klavijaturi i nista se ne cuje!strasno sljdeci put sam sebi pravim zvuk ili ne sviram,vise mi se smucilo ovako Quote
darkod Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 treba prvo tonce odrati od batina pa ce slusati. drugi put pamet u glavu Quote
darkod Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 ko je to napravio treci post. aj kad bude deseti da ga zalijemo. poz za najrazvijenijeg basistu u CG i sire Quote
ThyRaven Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 David je mozda razvijen ali je i dalje decak u dusi.E da i plasi se kucica. Quote
tragedy Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 DA VAM POHVALIM MOG PRIJATELJA VELJKA citav dan je ucio text koji glasi 666 666 666 ough 666 666 666 agh i sto je najjace bitno je da nije ispo ali sam ja ispo sa stejdza u sutku i imo ruku slomit Quote
tragedy Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 inace momci iz nastupa u nastup tvrdim da imate sve vise tr00000000000 fanova samo naprijed dako cujemo antihristiju ili odu... na cd-u Quote
darkod Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 kucica????????? sta cu da mu napravim, smao da ga vidim. Pohvala i od mene. svaka cast. Narocito ti hvala sto si se odrao da naucis text za nas Quote
Veles Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Tony picko izdajnicka ne pijes vise pivo!!! MENS SANA IN CORPORE SANO! Quote
Miss_Infernal Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 ja nisam bila na svirciiiiiiiiiii kmeeeeeee al dobro valjda ce ih biti jos,zar ne tragedy? sve u svemu vi niste rekli kakva je bila svirka?????jes bilo i ? bla znam da toga jes a kakva je sutka bila?jel bila bolja u nk il pg? Quote
deucalion Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Ma u Marfiju je bilo odlicno, ako izuzmemo lihvarsku gamad koja drzi taj jadni lokal. Ozvucenje je bilo u velikoj mjeri kvalitetno (ponovo, ako izuzmemo ozvucenje klavijatura i vokala, jebi ga u Marfiju je sve dvolicno - cas dens cas metal klub:) Nasi najbolji nastupi i jesu bili u Niksicu i u Marfiju. Od sada cemo umanjiti koliko je to moguce zive nastupe i posvetiti se bendu i nasem prvom demo snimku kojeg cemo snimati u Srbiji, u Avgustu ove godine. Obe pomenute pjesme ce biti na tom snimku (Antihristija i Oda Vjecnom Snu). Pozdrav Salvation i PostMortem i veliki poz za Isusene Suze Niksicke! Quote
darkod Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 pozdrav za djejujkjajlijonj. Ivane Milicu crmnicanine veliki sto se cini. Aj pa posaljite taj demo kad ga snimite. poz. od salvation i isusenija suzah. Quote
Miss_Infernal Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 cekajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj malo,vidi sto mi se jjjjj pokvari hahahahaaha ocu da cujjjjjjjjjeeeeeeeemmmmmmmmm taj album sto snimite,jel jasno? salim se,al stvarno bih voljela da ga nabavim !!pa ako je moguce .......nego naravno da je ovde najbolja svirka,pa ovo je nk coece.........kako vas se svidja pivo a? Quote
Mr_Deadic Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Ja sam samo na deucalion bio u sutke i nisam mogao vise. Sto od piva sto od umora. inace imam osjecaj da sam im ja tamo ispraznio pivo na tocenje Quote
Recommended Posts