Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

mater vam mrtvu jebem!

KOPROFILIA ce ve sve sjebat mater.

a ta kurtni moze da mi ga popusi!

Umarte nemoj Courtney da mi diras da ti ne posaljem pijanog Bora da ti rastimava gitaru!!! icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif

Edited by ThyRaven
Posted
Kad bi ja znao ko je to. Mada pretpostavljam da je to neko veliki u vijestima. U svakom slucaju lijepo od njih. Bio sam se bas razocarao u dan.

Urednik Barskh Novina, sada više bivših novina. Inače ja sam prije stalno pisao u metalu za bars ako nisi znao. Svaki broj.

Posted
Imate vi neki demo neku pesmu za download.

Imamo pjesama ali ne umijemo to da postavimo na net. Seljaci, tr00 grim agro black metal.

Posted
DOBRO LJUDI JESTE LI NORMALNI , OVO NIJE FORUM HOMICA!!! violent.gif

Davide daj primjer otalima dako presanu da dolaze pa ovo postane anti homo forum.

HAHAHHAHAHAHA

Poz. za najrazvijenijeg basistu u polju barskom

Posted

de ste narode?sha se radi?evo samo da vam se javim prije nego sto me blagoje izbije hahahahahahahahahahahahahahahahahaha maaxeeeeeee kakvih ovde likova ima.misle ako duze slusaju metal da su bogovi,o jada sta se radi kad ti muzika udje u psihu,nego necu sad o tome samo da vidim kako ste? icon_redface.gif

Posted
de ste narode?sha se radi?evo samo da vam se javim prije nego sto me blagoje izbije hahahahahahahahahahahahahahahahahaha maaxeeeeeee kakvih ovde likova ima.misle ako duze slusaju metal da su bogovi,o jada sta se radi kad ti muzika udje u psihu,nego necu sad o tome samo da vidim kako ste? icon_redface.gif

Fin ti je avatar. Evo još jedne slike:

user posted image

Posted (edited)

Veles hvala,drago mi je da ti se svidja icon_razz.gif

Deadic to je bila samo ironija sto ona slicica ne moze da pokaze sve u svemu pazicu drugi put icon_da.gif

Edited by Miss_Infernal