VaMp^^^HeLLSenT Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 e bacite se onda ako vam je to put istine! VADER RULLS!!!! Quote
Hess Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Davide, cestitam ti na prvom postu u kome nisi spomenuo pivo!! IZ FRIZIDERA MAGLA SE HVATA NA TECNOST HLADNU BOJE ZLATA, VOLIM JE OBUZIMA ME. KADA PRODJE KROZ GRLO:LUDILO!!! BOJE ZLATA PICE TO:LUDILO!!! VOLI GA SVA MASA, PA GA VOLIM I JA!!! Quote
Veles Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 IZ FRIZIDERA MAGLA SE HVATA NA TECNOST HLADNU BOJE ZLATA, VOLIM JE OBUZIMA ME. KADA PRODJE KROZ GRLO:LUDILO!!! BOJE ZLATA PICE TO:LUDILO!!! VOLI GA SVA MASA, PA GA VOLIM I JA!!! A đe nađe tu pjesmu? E da, stigla mi je fruila ali ne znam sda je naštimujem. Ova je cyber varijanta. Quote
darkod Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 sta je darko pises gluposti samo da bi nabudzio postove nesrecnice Dodjavola!!!!!!!! Provalio me je.... Sad se sramim Jebes postove. Evo javna molba, moderatorima da mi obrisu broj postova. ma malo je. neka stave -1000, samo da boro budne zadovoljan pozdrav za nazovi gitaristu Quote
Markiz Lantenak Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 vidi ko mi kaze ne sviram ja tamo neki tuljavi iron maiden i jos neke gluposti, hm muzika za djecu, nesreco Quote
Hess Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 A đe nađe tu pjesmu? E da, stigla mi je fruila ali ne znam sda je naštimujem. Ova je cyber varijanta. TONY PUKAO SI TOTALNO! NEK TI JE SA SA SRECOM TA FRULICA! NEVALJA PJESMA SAD KAD SI PRESTAO DA PIJES?! Quote
Veles Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Pomozi mi đavole!!!!!!!!!! Veliki povratak mom alkoholičarskog duha očekuje se tamo negdje oko 25-tog. Boro jebem ti mater, sviramo danas obavezno, a u subotu fotosešn Deucaliona!!! Quote
Hess Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Pomozi mi đavole!!!!!!!!!! Veliki povratak mom alkoholičarskog duha očekuje se tamo negdje oko 25-tog. Boro jebem ti mater, sviramo danas obavezno, a u subotu fotosešn Deucaliona!!! POSEREM VAM SE NA FOTOSESN,PA DA BUDE KAO PROSLI!? Quote
darkod Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Foto session....... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH EVO JE POLICIJA Boro seljacino jedna Barska.Jos jedan pozdrav za tebe Hallowed be thy name Quote
tragedy Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 NEMOJTE STA OPET ZAPALIT LJUDI i ni slucajno nemojte da pustate veljka na slike inace raven kad radimo onaj folck/black/doom projekat? Quote
Hess Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 ...Prvimo foto a ne mozemo se sloziti da napravimo jednu pjesmu,BAGRO NERADNICKA!!! Ma boli me kurac,idem zapit piva... Quote
Veles Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 ...Prvimo foto a ne mozemo se sloziti da napravimo jednu pjesmu,BAGRO NERADNICKA!!! Ma boli me kurac,idem zapit piva... Ko ti je kriv Davide što ne dolaziš na probu. Juče smo dosta toga uradili. Inače Deucalion će osim svojih pjesama obraditi i himnu norveškog banda EMPEROR - YE ENTRANCEMPYRIUM Quote
Markiz Lantenak Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 zasto ja to cujem na ovaj nacin???? a darko nisam ja seljak no ti!pogledaj se kao da si sa durmitora sisao!i poruka za tebe: CURSE YOU (you all men) Quote
Markiz Lantenak Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 a mogli bi danas na foto? a? malo kisa pada Quote
darkod Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 zasto ja to cujem na ovaj nacin???? a darko nisam ja seljak no ti!pogledaj se kao da si sa durmitora sisao!i poruka za tebe: CURSE YOU (you all men) hahahaha Durmitoreeeeeeeeeeeeeeeee Cuti seljo jedan, juce sisao sa Rumunije pa mi danas kao nesto prica...... Quote
Veles Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 a mogli bi danas na foto? a? malo kisa pada A što tebi se kao ne sviđa YE entrancempyrium Quote
A rose for the dead Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Bila sam na svirci u Zahumlju i stvarno ste bili super.Glupo je bilo sto su neki ljudi otisli,jer su trebali bar da vas ispostuju ako vec ne slusaju tu vrstu muzike.Svejedno,ja mislim da ste bili vrh,pjevacu se divim jer ono se stvarno treba izdrzati.Veliki pozdrav svima! Quote
Courtney Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 pjevacu se divim jer ono se stvarno treba izdrzati I ja Mada,vise se divim klavijaturisti Quote
Hess Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Ko ti je kriv Davide što ne dolaziš na probu. Juče smo dosta toga uradili. Inače Deucalion će osim svojih pjesama obraditi i himnu norveškog banda EMPEROR - YE ENTRANCEMPYRIUM JEBI GA KAD ME NISTE PICKE JEDNE OBAVIJESTILI KAD JE PROBA! (kojih svojih pjesama?!) U SVAKOM SLUCAJU TONY JA SAM REDOVNIJI OD TEBE,JEBI GA PJEVAC SI PA TE BOLI... JE SAM PRVI ZA RAD,NECU DOLAZIT DOK SE NOVE PJESME NE POCNU PRAVITI,VELJKO JE NAPRAVIO PJESMU ALI VAMA NE VALJA E PA MENE VALJA. OD SAD SVIRAM SAMO KONCERTE JER NECU VISE DA SVIRAM STARO I OBRADE!!! Quote
darkod Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Reci im davide. Imas moju podrsku!! Raven je si li kupio gitaru vise??????? Quote
deucalion Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 a Veljko, njega niko ne gleda? Vjerujte mi on se namucio poprilicno. Treba izdrzati 40 minuta da stojis u onim njegovim "rock 70'ih" pozama e, Darko, avatar ti je Quote
Recommended Posts