S Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Reci im davide. Imas moju podrsku!! Raven je si li kupio gitaru vise??????? Hahahahahahhahaha kakav bolesan avatar Quote
ThyRaven Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 (edited) Reci im davide. Imas moju podrsku!! Raven je si li kupio gitaru vise??????? Nano dobar ti je Avatar. Gde nadje tu sliku leba ti!?!? Edited May 8, 2004 by ThyRaven Quote
Veles Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 JEBI GA KAD ME NISTE PICKE JEDNE OBAVIJESTILI KAD JE PROBA! (kojih svojih pjesama?!) U SVAKOM SLUCAJU TONY JA SAM REDOVNIJI OD TEBE,JEBI GA PJEVAC SI PA TE BOLI... JE SAM PRVI ZA RAD,NECU DOLAZIT DOK SE NOVE PJESME NE POCNU PRAVITI,VELJKO JE NAPRAVIO PJESMU ALI VAMA NE VALJA E PA MENE VALJA. OD SAD SVIRAM SAMO KONCERTE JER NECU VISE DA SVIRAM STARO I OBRADE!!! davide svi osimk tebe smo završili juče 50% pjesme, a do kraja nedelje ćemo čitavu, pa ti odi do Veljka da ti je pokaže. Nova pjesma Deucaliona se zove "Elegija Slavije". Quote
Veles Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 dajte tekst da vidimo Elegija Slavije Skrhani zadah olujne noći Od proteklog boja, klanice plašta Obuhvati ljepotu zvjezdane moći Dok hiljade ratnika o životu mašta Izlazak Danice, oslika pejzaž Mračnog ko’ smrt, a sudbine svete Započe plač i krvava trka Narod je svjedok zločeste kletve Odlazi povorka, ostovtaštva sjeme Da isprati tijela branioca zemlje Na kult zadnjih, put do Nava Najsvetija predaka slava! Uzvikuju mladosti nit’ bolesne nit’ hrome: “Odvedite me k gospodaru mome!” Zapljusnuta hladnim talasima morskim Opijena i ošamućena, na lomači zakačena Kroz poslednja zavijanja vukova gorskih Pade prva suza, osakaćena… Nesvakidašnji portret ratničke ljepote Pretvori se u gadan pepeo i prah Put dima prati put dobrote Od vječnog života najgrozniji strah! Govori o pogrebnom običaju starih Slovena i "sasluženom-ratničkom" putu za Nav. Ko je upućeniji, razumjeće. Preporučujem djela Ibn Folsena za setaljnije proučavanje istog. Quote
darkod Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Avatar je sa slika koje mi je poslao veles. Najjaci, aaaaaa?????????? Quote
Veles Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Avatar je sa slika koje mi je poslao veles. Najjaci, aaaaaa?????????? Meni još uvijek prikazuje Dika Solomona. Mada znam o kojoj se slički radi. Quote
deucalion Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 napisi bolji a drugo, u ovom trenutku, ti Stefane, hriscanine ima 666 postova !!!!!!!!! kazi mi da je to slucajno Quote
S Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 @udaj: Ti si Zorane americki izdajnik, spijune jedan idi u ameriku sve ti jebem (i igraonicu isto)! @deucalion: ti imas 222 posta ateisto... aj sad reci da je to slucajno!!! @Iron-Master: mici taj avatar, masu si ruzan!!! (ruzniji si od Lemmy-ja) U svakom slucaju "Sve cu ve izem, u dupe ve jebem!!!" Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 od snimaka jos nista...mada nadamo se da ce ih biti do sredine ljeta (mada ako nastavimo ka do sad...tesko->lijenstine crnogorske ) bicete obavijesteni na vrjeme Quote
darkod Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Hahahahahaa Kose nasao da cera sa teme?????? Au Raven...... Dragane stvarno ti je avatrar ruzan. Ugledaj se malo na mene. S, narezao sam ti oba ona diska, donijecu ti u PG. Quote
Hess Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 davide svi osimk tebe smo završili juče 50% pjesme, a do kraja nedelje ćemo čitavu, pa ti odi do Veljka da ti je pokaže. Nova pjesma Deucaliona se zove "Elegija Slavije". JEBACE VAM DAVID MATER SVIMA MALO,KAD NIKAD NECETE DA ME OBAVIJESTITE KAD JE SVIRKA!!! MALO MI FALI PA DA NE SVIRAM VISE,MOZE SE I DESITI AKO NASTAVITE SA OVAKVIM PEDERSKIM PONASANJEM! KOD VELJKA NECU JER KAD GOD DA NAZOVEM SPAVA,VASA STVAR STO ME NISTE ZVALI,PRAVE STE PEDERCINE(neki su vazda bili)!!! Quote
Hess Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 POCENJETE SVIRKU U 6 KAD SAM JA NA TRENINGU,NE MOZETE U 8 MORATE TATI I MAMI KUCI,DA GLEDATE LAKU NOC DECO?! JE LI? Quote
deucalion Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Tako im kazi Davide (sram nas bilo!) Inace, David ne moze nikog da pozove, on mora da ceka da svi njega zovemo. Stefane, ti brze bolje pobjeze od tih 666! Uh, volio bih da ugase koju temu da se vratis na tu interesantnu brojku. Jer, ko ce kome ako ne svoj svome (zar ne Stevo ) Quote
Hess Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Tako im kazi Davide (sram nas bilo!) Inace, David ne moze nikog da pozove, on mora da ceka da svi njega zovemo. Stefane, ti brze bolje pobjeze od tih 666! Uh, volio bih da ugase koju temu da se vratis na tu interesantnu brojku. Jer, ko ce kome ako ne svoj svome (zar ne Stevo ) MOLIM TE OBJASNI MI ODAKLE JA DA ZNAM KAD JE SVIRKA KAD VI VAZDA BIRATE TERMIN?! BOLI MENE KURAC BRATE I ZA DEUCALION I ZA BLACK METAL RADIJE BIH NESTO DRUGO SVIRAO AL JE BIGA JA SAM TU DA UBIJEM VRIJEME Quote
S Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Tako im kazi Davide (sram nas bilo!) Inace, David ne moze nikog da pozove, on mora da ceka da svi njega zovemo. Stefane, ti brze bolje pobjeze od tih 666! Uh, volio bih da ugase koju temu da se vratis na tu interesantnu brojku. Jer, ko ce kome ako ne svoj svome (zar ne Stevo ) Ako ugase ovu temu ja cu otic makar 100 postova u minus Nasta ja gubim vrijeme hahaha, i nije, nije svoj svome DAvide zlometar ti je skocio na 95 Quote
ThyRaven Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 MOLIM TE OBJASNI MI ODAKLE JA DA ZNAM KAD JE SVIRKA KAD VI VAZDA BIRATE TERMIN?! BOLI MENE KURAC BRATE I ZA DEUCALION I ZA BLACK METAL RADIJE BIH NESTO DRUGO SVIRAO AL JE BIGA JA SAM TU DA UBIJEM VRIJEME To je sve zavera Katunjana protiv Bijelog Covjeka Davide. Quote
Hess Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 To je sve zavera Katunjana protiv Bijelog Covjeka Davide. JES VELJA MAJKU IM CIONISTICKU,PRAVI ZIDOVI NA CELU SA TONIJEM CIONISTOM Quote
Recommended Posts