Mr_Deadic Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Ljudi bili ste odlicni. Onaj prelaz je dosta dobro uradjen. Oceli biti kakva svirka u Bar uskoro? Quote
Hess Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 E PA BRACO DEUCALION-ovci CESTITAM VAM I SEBI STO SMO ONAKO DOBRO SVIRALI SINOC!!! VELJA JESI ZIV POSLE ONE VOTKE? DODJITE KOD MENE DA POKUPITE ONE INSTRUMENTE DOK VAM ZICE NE POKIDAM!!!BAGRO ALKOHOLICARSKA!!! Quote
Hess Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Pili ste? Sram vas bilo DEDICU STO SE NAGRDI ONAKO JADO?! Quote
S Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 pa jesam li americhki ili mudzahedinski izdajnik?? odluchi se Ti si amerikanac, to ti ja govorim... Deucalion, da nije bilo one disharmonije na kraju Burn In Hell kad je Milic ispao bilo bi sve perfektno Quote
Mistress9 Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Deucalion, da nije bilo one disharmonije na kraju Burn In Hell kad je Milic ispao bilo bi sve perfektno Nije ispao! Quote
udaj slavni Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Ti si amerikanac, to ti ja govorim... Deucalion, da nije bilo one disharmonije na kraju Burn In Hell kad je Milic ispao bilo bi sve perfektno aaaaaaa. pa tako rechi. aj pa God bless America. Quote
Mr_Deadic Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 DEDICU STO SE NAGRDI ONAKO JADO?! Hahaha...Zar se moglo primjetit A malo sam morao. Quote
Mr_Deadic Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 aaaaaaa. pa tako rechi. aj pa God bless America. Ada znamo mi ko voli manowar Quote
S Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Nije ispao! Ma ne, ni slucajno... to je sigurno Dedic ispao aaaaaaa. pa tako rechi. aj pa God bless America. Imperijalisto Quote
Мајор Гашпар Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Veles, ja sam vecinom u Nisu...veoma retko idem u Trstenik..Zasto da ne...To bi bio odlican predlog..Porazgovaracu sa momcima iz Simargala..Mislim da prostor nece biti problem jer je saradnja Simargala i predsednika opstine Trstenik fenomenalna..Mislim da bi se oni slozili..naravno, necu nista da obecavam, ali cu uciniti sve sto je u mojom moci... Hess beli brate... hvala sto si se javio..narqavno, raspravljacemo o NS(ali ne i o alkoholu..vidim da ti je to uzrecica) Quote
ThyRaven Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Ti si amerikanac, to ti ja govorim... Deucalion, da nije bilo one disharmonije na kraju Burn In Hell kad je Milic ispao bilo bi sve perfektno Nije Ivan ispao nego meni kabal prekidao pa sam uzeo drugi. Quote
S Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Da tu si ti ispao... al to je bilo na Ancient Nation, vec na kraj pa nije bilo mnogo znacajno! Quote
Мајор Гашпар Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Bre, ljudi... pisite vase utiske o bendu..svirkama... nemojte o pijankama... Samo ozbiljno Quote
Baal Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Bash me zanima kako zvuchi Withstand The Fall Of Time u vashoj verziji! Quote
Мајор Гашпар Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Pa, svirajte mu preko telefona..Kad ste mogli Rakicu da svirate SW..Zasto ne i mom zemljaku.. Quote
ThyRaven Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 (edited) Da tu si ti ispao... al to je bilo na Ancient Nation, vec na kraj pa nije bilo mnogo znacajno! Kahm Da se razumemo kabal je prekidao a ja nisam nisam ispadao vec se nisam cuo. Edited May 16, 2004 by ThyRaven Quote
ThyRaven Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 (edited) Vazi Veles..beli brate... gledacu da sto pre sacinim pitanja jer je svaki sekund dragocen sto se postova tice to sam juce uradio..i moram ti priznati da nisam uspeo da izvucem neke informacije, ali cu se snaci vec nekako... Sto se razmene tice..Ja se slazem Veskovac Vladimir Hajduk Stanka 22 18000 Nis Ja tvoju adresu znam...Poslacu ti CD..ne brini Sieg heil Simargal ti si lud ako ces da citas ove postove posto nama ova tema sluzi za sexualno izivljavanje i (kao sto si nadam se predpostavio) ovde nista nije ozbiljno vec 38 stranice cistog debilizma. Sta god da ti je potrebno i sta god te interesuje u vezi benda posalji meni ili Velesu privatnu poruku sa pitanjima i mi cemo ti rado odgovoriti. Ako ti je potrebna biografija, slike sa koncerata ili bilo sta drugo samo trazi. Inace ce uskoro biti otvoren oficijalni sajt Deucaliona tako da ce sve informacije u vezi benda biti dostupne svima. Slava P.S. Ako imas nesto protiv pijanki i alkohola zali se nasem advokatu Stefanu - S P.P.S. Pa, svirajte mu preko telefona..Kad ste mogli Rakicu da svirate SW..Zasto ne i mom zemljaku.. Koncerti preko telefona su samo za posvecene i samo ce retki to da prihvate Tek kada budes zao kao Rakic mozemo da pricamo. Do tada se mozete zadovoljiti Deucalion Hot-Lineom 24 sata na dan 069/685-855 (sifra: Tvoj Gavra) i 067/565-663 (sifra: Nevaljali Predsednik). Edited May 16, 2004 by ThyRaven Quote
Veles Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 Pa, svirajte mu preko telefona..Kad ste mogli Rakicu da svirate SW..Zasto ne i mom zemljaku.. Odakle ti to znaš? Tad smo bili mnogo mladi....... Quote
Mr_Deadic Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 Ma ne, ni slucajno... to je sigurno Dedic ispao Uvjek li sam ja kriv... Quote
Baal Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 Odakle ti to znaš? Tad smo bili mnogo mladi....... Nego veles legendo,jel imate neke snimke vasheg benda? Da recenziram ako imate demo,a naravno cu da uradim i intervju Sad ce zemljak da mi kazhe da je vec ugovorio intervju sa vama,ali dobro on nece da radi fanzin sa mnom,zbog toga shto neki iz krushevca rade sa mnom... Quote
Veles Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 A koju ste pesmu svirali Rakicu>? Serbian Woods i to kranje neuvježbani, poslije možda mjesec-dva proba, ali tad smo bili mladi i mnogo underground, i bilo nas je samo trojica u bandu. Ja bez mikrofona, ravenu faližica, bubjnjar nema opola dje3lova bubnja. iskreno nadasve. nego sad smo krajnje profesionalni, ali mnogo manje iskreni..... Što se tiče dema, tek na ljketo, dolazi nam Bethor koji će nam pomoći da ga odradimo i snimomo na pravi UG način. Quote
Мајор Гашпар Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 Oakle znam da ste im svirali SW na tel? Pa, provucavao vas rad i eto...Dobro sam obavesten Nisam znao da imate slike...Naravno da mi tako nesto treba... Cekamo sajt Baal, i dalje ostajem pri svom stavu Ne zelim da pravim fanzin Zelim pravi NS casopis..sa BM i NSBM muZikom Quote
Recommended Posts