Veles Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Da vidimo sta veles ima da kaze na sve ovo jeste bio prvi skinms, aprije toga punker. That's all I have to say about war in Vietnam. Quote
Мајор Гашпар Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Punker..skins...Kako ovo objasnjavas Hess? Quote
Мајор Гашпар Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Bre...ovo je mali uvod u intervju..upoznajem clanove benda..njihove dobre i lose strane Quote
tragedy Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Bre...ovo je mali uvod u intervju..upoznajem clanove benda..njihove dobre i lose strane a ka da si ti kisnuo s njima po niksickim hladnim parkovima ja mlim da cemo se druzit ljetos jerbo cu se veljku nnavalit na kosti 2-3 dana hail Quote
tragedy Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 e i da pitam zna li ko za koga ljubav bozija mlada umire? Quote
S Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Hm... ti si nas renomirani pjesnik i kreces se u nekim umjetnickim krugovima... TO bi bolje trebao da znas Quote
tragedy Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 e ljudi 1 jula smo slobodni nza svirke,ajde malo da ozivimo nk i bar po pitanju metala mi pravimo svirku npocetkom jula,a ocekujemo i o bara nesto do kraja ljeta za sad je na ovu svirku pozvan DEUCALION I SALVATION,Aako bude jos prostora onda i MINORITY,POSTMORTEM i LOKO STAY BRUTAL Quote
Mr_Deadic Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Dobro ste se sjetili i Bara...Ljudi, sjetite se gdje je sve pocelo. Nje fer da Bar ostane bez i jednog koncerta. Nekoliko koncerata je bilo u Pg i Nk. Mislim da bi sad trebao Bar da bude na redu... Quote
S Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Malo je umor stigao... A nastavice se ako je suditi po Veljku... Strpljenja... Quote
ThyRaven Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 (edited) Bre...ovo je mali uvod u intervju..upoznajem clanove benda..njihove dobre i lose strane Ovo dodje kao neka sapunica Ciganska ljubav je najjaca ljubav na svetu!!!! AMOR-GITANOOOOO!!!!! Edited May 18, 2004 by ThyRaven Quote
Мајор Гашпар Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Da znas da si izbacen iz sapunice(intervjua)..rekose da nisi NS...a ja planiram NS casopis... Nego, na sta vam bre ovo lici... AUUUU Quote
ThyRaven Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Ne nisam NS ali ako se neko razume u slovensku mitologiju onda sam to ja(dobro i Veles kao zna nesto ) Quote
Markiz Lantenak Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Ako se nastavi sa psovanjem, vidjece se sta ja imam da kazem na sve ovo. hahahah! sta cete sad?????tata oli je rekao da ne smijem vise Quote
Veles Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 www.metalprovider.com/serbianmetal/ i vidite recenziju demise fanzina. Quote
darkod Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 (edited) Jabale vas svirke. Knjigu u sake. Bargo jedna. Ugledajte se na Davida, kako samo on marljivo uci, pravo komunisticko dijete. Edited May 19, 2004 by darkod Quote
Hess Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Punker..skins...Kako ovo objasnjavas Hess? Ovo je uvreda od strane Velesa jer sam bio punker mjesec dana ali ne anarhista! A Veles je vazda bio picka Quote
Hess Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Mislim da je Hess tata za sve vas U potpunosti se slazem sa tobom!!! ako nista barem sam ozbiljniji od svih Quote
Veles Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Ćerš ti odam tajnu simargal? Hess je jevrej, a Veljko (Raven) je španski ganci. A Bora (Markiza) su prebili..... Upravo sviram početak naše nove pjesme na fruli (dudovača, made in Kruševac, ljutiš li se simargal zbog toga???)..... Quote
ThyRaven Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 A tebi deda bio italijanski izdajnik!!!! Quote
Мајор Гашпар Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Ima jedan cica u mom kraju koji profesionalno pravi frule..pored toga ubija kako svira...Verovatno bi te ovo interesovalo... Hess jevrejin? Sad mi je jasno zasato ga zovete David...Ravena sam gledao u spanskim serijama..za njega znam... Nije tako lose biti italijanski izdajnik..desna ruka Musoliniju Quote
Recommended Posts