Courtney Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Ja mislim da bi samo arijevci tu trebali da sviraju A mi ostali cemo u publiku Quote
Мајор Гашпар Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Tako je Hess..zapovedaj... Lepo sam ja rekao..Mislim da bi Hess trebao da vam bude glavni u bendu... Imate vi menadzera... Quote
darkod Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Dobro ljudi batalite malo,ponasate se kao gomila anarhista! Veljko makni vise tu macku i taj posrani avatar! davide, ciganska posla. veljko i njegove macke. Quote
Мајор Гашпар Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Hess..Jel tebi pravo ime David? Ako jeste...ne znam sta da ti kazem Quote
darkod Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Hess..Jel tebi pravo ime David? Ako jeste...ne znam sta da ti kazem :velikizlismajli: :zlometar100%: nemam komentar Quote
ThyRaven Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 Hess..Jel tebi pravo ime David? Ako jeste...ne znam sta da ti kazem To ti je pravi Arijevac!!! Quote
Hess Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 Hess..Jel tebi pravo ime David? Ako jeste...ne znam sta da ti kazem Nemas sta da mi kazes,u svakom slucaju David je prevoslavo ime i ponosim se njim.Imam mnogo drugova iz Blood and Honour pa mi niko nista nije rekao pa ne moras ni ti! A ponosan sam zbog imena jer sam ga dobio po DAVID-u COVERDALE frontmenu benda WHITESNAKE,bivsi vokal DEEP PURPLE! Quote
Мајор Гашпар Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 Tvoj problem Davide...Necu da zalazim mnogo, ali da li si se zapitao ko je tvorac pravoslavlja tj.hriscanstva...A to sto imas prijatelje iz B&H..Imam ih i ja, pa se ne hvalim..Mislim da se takvim stvarima ne treba hvaliti jer to deluje malo pozerski...Ceo B&H pokret je zamisljen kao ilegala..Pa, preema tome, bolje je neke stvari precutati nego se tako izletati... Quote
Мајор Гашпар Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 U svakom slucaju, i dalje ostajes moj arijevski brat Quote
ThyRaven Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 (edited) U svakom slucaju vi ste moja braca cigani!!! Edited May 23, 2004 by ThyRaven Quote
Мајор Гашпар Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 Momci poslao sa Velesu pitanja na PP..Zestoko me zajebava mail..pisem iz igraonice i sve sastavljam iz malog mozga...nekoliko puta sam ponavljao proces, pa je sve to moralo da ide preko PP..Poslao sam 20 pitanja..Veceras saljem jos 10-15..a ostatak ce zavisiti od vasih odgovora Mi smo ljudi cigani sudbinom prokleti Quote
darkod Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 U svakom slucaju vi ste moja braca cigani!!! Kao što već jednom rekoh Veljko i njegova ciganska posla!! Quote
Mistress9 Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 Dodje covek kod cigana da usvoji dete. Ciga samo zvizne i i svih osamnaest komada se poreda u vrtu. Pridje covek najmladjem i upita Cigu: - "Jel' mogu njega da uzmem?" - "Nemoj njega, molim te. On mi je najmladji, njega najviše volim." - "Dobro." Krene on dalje da bira i stane ispred jedne devojcice: - "A nju kad bi uz'o?" - "Nemoj ni nju, ona mi najlepše peva." Nastavi on sa biranjem i pokaze na nekog klinca: - "Ovaj je baš sladak." - "Nemoj ni njega, ko Boga te molim. On mi najlepše svira harmoniku." I tako dodju oni do najstarijeg. - "A ovaj?" - "Pa njega možeš da uzmes, ali samo da znaš - on je lud." - "Kako, bre, lud?" - "Pa tako lepo. On mi je sve ovo napravio!" Quote
darkod Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 HAHAHA dobra si!!!!!!!!!! Samo jedno pitanje. Je li Veljko otac ili najstrariji sin??????? Quote
Mistress9 Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 HAHAHA dobra si!!!!!!!!!! Samo jedno pitanje. Je li Veljko otac ili najstrariji sin??????? Kakav je mislim da je najstariji sin. hahahaha Quote
darkod Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 bogami ne bih rekao da je najstariji sin, nego onaj sto najbolje svira. HAHAHAHAHA Quote
Мајор Гашпар Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 ma, mozda nije ciganin nego ga opeklo sunce..ja bih mu dao trubu da svira(njihov simbol) Quote
Mistress9 Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 bogami ne bih rekao da je najstariji sin, nego onaj sto najbolje svira. HAHAHAHAHA hahahahahahahahahahahahaha Quote
darkod Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 a moyda i ona mala cerkica!!!!!!!!! LICHI!!!!!! Quote
Мајор Гашпар Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 evo da malo reklamiram avatar... pa, gde cu nego ovde Quote
Recommended Posts