Veles Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Nažalost, da bi se spuštili u vaše planine, ne da bi se popeli. aha, e sad si me zajebo. Quote
BLAGOJE Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 pederi. veljko,jeli istina da te je jebo klavijaturista Interfectora kad su bili kod vas? Quote
ThyRaven Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 pederi. veljko,jeli istina da te je jebo klavijaturista Interfectora kad su bili kod vas? Ja sam mu se nudio nego nije hteo.... Quote
BLAGOJE Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 kolaju glasine...na kraju krajeva,Veljko,dje su sve te picke sa kojima se ti falis? Quote
Мајор Гашпар Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Veles bi mogao da poradi malo na tom intervjuu Quote
Markiz Lantenak Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Veles bi mogao da poradi malo na tom intervjuu sta je bilo jesu ti ga poslali? jesu svi odgovorili?nisam u toku kao ucim! Quote
Мајор Гашпар Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Sad cu da vidim da li su ga poslali..Juce nista nije stiglo..Ako ga nisu poslali neka ga salju bolje na [email protected] mi je pretrpam raznim judeo sranjima..Kad vide rec juden svi salju neke gluposti... Danas sam dobio fanzin..Covece, moram ti reci da sam odusevljen..Hvala ti!Nisam mogao da verujem da je onako dobro uradjen...88 puta je bolji nego MEX...Rogosic moze da vam duva... Sada je na meni da ispunim obecanje..Poslacu ti CD(tu ima i neka muzika..videces uostalom)...CD mi jue u Trsteniku, a ja sam trenutno u cigan mali(citaj Nis)..Ipak, to me neci spreciti da posaljem... Jos jednom hvala sieg heil Quote
darkod Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Nikad Bethor, Nikad Interfector, Uvijek DEUCALjIjON!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
deucalion Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 pisace SAMO KEC SRBINA SPASAVA majce ce biti ubrzo gotove Quote
darkod Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 KEC ZEC!!!!!!!!!!!! KEČINA ZEČINA!!!!!!!!!! Quote
Мајор Гашпар Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Ne znas sta je kec? Da znam ne bih pitao jel to neka judeo organizacija? Quote
darkod Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Da znam ne bih pitao jel to neka judeo organizacija? Pogodi, majku mu!!!!!!!! HAHAHAH Quote
darkod Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Gestapo sve sazna Kakav crni gestapo??????????? Quote
Мајор Гашпар Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Kakav crni gestapo??????????? Da li je moguce da ne znas sta je Gestapo?? Quote
Мајор Гашпар Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 zar je moguce da ne znas sta je kec? Produhovite me Quote
Recommended Posts