darkod Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Da li je moguce da ne znas sta je Gestapo?? Znam šta je Gestapo. Zar si mislio da neznam. Ovo gore nije izrečeno iz neznanja već iz čuđenja. Quote
Мајор Гашпар Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Znam šta je Gestapo. Zar si mislio da neznam. Ovo gore nije izrečeno iz neznanja već iz čuđenja. Odlicno!!! A sta je KEC? Objasnite DRUGU Simargalu Nema Velesa Strebera Quote
Hess Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Dje ste more,sto se cini? Odmarao sam ovih dana od svega vezanog za DEUCALION i vidim 49 strana,bas fino!!! Posvetio sam se NS-u i slusanju MISFITS-a mog omiljenog benda. Simargal jos ja nisam zavrsio intervju,jesam malo al su me prekinuli zbog mnogo popijenog piva SIEG HAIL BRACO,BLOOD & HONOUR 14/88!!! Quote
Мајор Гашпар Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Dje ste more,sto se cini? Odmarao sam ovih dana od svega vezanog za DEUCALION i vidim 49 strana,bas fino!!! Posvetio sam se NS-u i slusanju MISFITS-a mog omiljenog benda. Simargal jos ja nisam zavrsio intervju,jesam malo al su me prekinuli zbog mnogo popijenog piva SIEG HAIL BRACO,BLOOD & HONOUR 14/88!!! Gde si Hess arijevski brate...Nema te 88 godina..Mora da si popio 88 tona piva... Quote
Mr_Deadic Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Znam šta je Gestapo. Zar si mislio da neznam. Ovo gore nije izrečeno iz neznanja već iz čuđenja. To simargal oce da pokaze kao da zna i on ponesto Quote
Mr_Deadic Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 (edited) Odlicno!!! A sta je KEC? Objasnite DRUGU Simargalu Nema Velesa Strebera Slusaj Darkthrone i ono sto ga razlikuje od ostalih bendova(ne BM bendova) je Kec. Naravno i losa produkcija, ali prvo kec Btw. prvi sam na 50oj jubilarnoj strani... Edited June 5, 2004 by Mr_Deadic Quote
darkod Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 To simargal oce da pokaze kao da zna i on ponesto Pa za tvoju informaciju Dediću nije mi to bila namjera ali mi je namjera da ti ovim skrenem pažnju da znaš kako dobro znam da lomim kosti sledeći put kad bude bolje postani jer ćeš da budeš Quote
Мајор Гашпар Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Slusaj Darkthrone i ono sto ga razlikuje od ostalih bendova(ne BM bendova) je Kec. Naravno i losa produkcija, ali prvo kec Btw. prvi sam na 50oj jubilarnoj strani... ...aha..pa, tako kazi i napisi"kec"..a ne KEC..jer onda pomislis da je neka skracenica u pitanju Quote
darkod Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 ...aha..pa, tako kazi i napisi"kec"..a ne KEC..jer onda pomislis da je neka skracenica u pitanju HAHAH Duhovito. Quote
Hess Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Gde si Hess arijevski brate...Nema te 88 godina..Mora da si popio 88 tona piva... 88 tona... nadam se da sam popio toliko od kako sam poceo pa do sad...HAHAHA Quote
Мајор Гашпар Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 88 tona... nadam se da sam popio toliko od kako sam poceo pa do sad...HAHAHA Vodi racuna..Brinem se sta ce ostati od tebe Quote
darkod Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Vodi racuna..Brinem se sta ce ostati od tebe Bure!!!!!!! Đe si Hese majka mu stara???? Je si li malo odmorio od učenja? Neka nea valja se malo i odmarati, ali ne hronično. Quote
deucalion Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 ...aha..pa, tako kazi i napisi"kec"..a ne KEC..jer onda pomislis da je neka skracenica u pitanju Skracenice se pisu sa tackama posle slova.... Quote
Мајор Гашпар Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Skracenice se pisu sa tackama posle slova.... da, kao na primer NSDAP..zatim NHF i tako dalje... Quote
darkod Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 da, kao na primer NSDAP..zatim NHF i tako dalje... SSSR, DPS, LSCG,..... HAAHHAHA Quote
darkod Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 I neka vam je obrisao tu glupu temu. I ovu treba da vam obrisu jer se ponasate kao neki desetogodisnji balavci. Jaka stvar da dvojica clanova benda dodju i da se prepiru da li imaju ili nemaju produkciju. Da li uopste znate sta svirate? U pravu je bio maxbutcher kad je rekao: "Pa sad, to je vrlo malo za ono vreme jer tada nije bilo mnogo bendova a oni koji su imali albume morali su da budu ultra kvalitetni. A ne kao sada svaki majmun moze da izda album." Sjecate li se ovoga???????????????? Quote
Mr_Deadic Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 da, kao na primer NSDAP..zatim NHF i tako dalje... NS...Kako to mozes da zaboravis... Quote
Mr_Deadic Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Pa za tvoju informaciju Dediću nije mi to bila namjera ali mi je namjera da ti ovim skrenem pažnju da znaš kako dobro znam da lomim kosti sledeći put kad bude bolje postani jer ćeš da budeš Ja ne znam ko je tebe dirao i zasto se javljas. Vidim da skupljas postove pa sa svakim ko te spomene pravis diskusiju... Quote
darkod Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Ja ne znam ko je tebe dirao i zasto se javljas. Vidim da skupljas postove pa sa svakim ko te spomene pravis diskusiju... Zjebavam te kretenu seljački barski shvati to više. Quote
darkod Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Ne... vratii se na prvu stranu ove teme pa ćeš viđeti. Nego danas je 60 godina od iskrcavanja savezničkih snaga na Normandiju. Bi to fin dan... Quote
Mr_Deadic Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Zjebavam te kretenu seljački barski shvati to više. E pa stvarno si me zajebao... Quote
darkod Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 E pa stvarno si me zajebao... Pa postigao sam cilj!! Zar ne? Quote
Recommended Posts