Jump to content

Recommended Posts

Posted
Alo HESS toza Pacovcine je tajana.....Neki smrdljivci vole sve da kvare...Odradicemo cim donesem snimak...Njihov sajt ne postoji, a ni slican trag tome...

Pozdrav HESS i naravno 88!

Pozdrav Venatoris,88!!! Nabavio sam cijeli album ALCATRAZ na mp3,pacovcine i pilot su najbolje a i ove ostale su mi strava.Moramo to skinut pa da upadnemo na koncert posle Deucaliona kao iznenedjenje i samo da nagovorimo Sinnera da to odlupa. Kakav ce to GRIND da bude!!!!!!!hahaha

A oni koji to budu slusali ce da placu od bolova u usima i da pukeface.gifmhihi.gif

Posted
A ti zli bleker. Ajzburn bolje sviraju od 1/2 naših metal bandova.

Joj evo već 2 dana imam temperaturu, od kako smo se razbili one noći.

Koncert s Wolf's Hungerom najvjerovatnije 10. jula!!!!!

Antonije gledao sam ih prije 4 god. kad su bili vrh a sad prave sve neka sranja.

Ja mogu da sviram samo posle 15-tog jebiga trbe skupit pare,rodjendan mi,Balsa treba da mi zavrsi Tattoo icon_razz.gif

Posted
A ti zli bleker. Ajzburn bolje sviraju od 1/2 naših metal bandova.

Joj evo već 2 dana imam temperaturu, od kako smo se razbili one noći.

Koncert s Wolf's Hungerom najvjerovatnije 10. jula!!!!!

Moracemo kasnije jer jos uvek zavrsavamo ovu novu pa dok se svi uklope trebace nam vremena.

Posted
Antonije gledao sam ih prije 4 god. kad su bili vrh a sad prave sve neka sranja.

Ja mogu da sviram samo posle 15-tog jebiga trbe skupit pare,rodjendan mi,Balsa treba da mi zavrsi Tattoo icon_razz.gif

Meni su prije 4 godine bili baš govno, mislim na ozvučenje i sve stvari koje su se desile te noći.

Posted

24. juli 2004.

Novi Sad, Kulb Enter

Nastupaju sledeći black metal bandovi:

Wolf's Hunger - NSBM (Novi Sad)

Deucalion - Pagan BM (Bar)

Interfector - Progressive/Patriotski BM (Banja Luka)

All My Sins - OSBM (Pančevo)

Više detalja uskoro!!!! pivopije.gif

Posted
STA NECEMO!!!!!!! Jesam sovinista!!!!

Koliko je sovinista potrebno da zamijeni sijalicu u kuhinji?

Nijedan. Nek kurva kuva u mraku!!!!!!!!!!

Ko je ovo smislio svaka mu cast. Sazeto!!!!!!!!!!!!!

Hahahahaha.

Zasto sovinista ne mijenja sijalicu?

Da mu ne bi vidjela cura k....!

icon_razz.gificon_razz.gif

Posted

Od 01.07.2004. u okviru zvanicnog sajta barske opstine mozete pogledati stranicu "BARSKA URBANA SCENA", posvecenu ljudima cije je stvaralastvo u domenu urbanog.

Muzika, slikarstvo, fanzini, grafitti, fotografija...

KLIKNITE NA AJKULU

http://www.bar.cg.yu/news.htm

U okviru sajta postavljena su cetiri odjeljka - Iz istorije barske urbane scene, Recenzije i prikazi, Intervjui i Cigle u zidu

Urednik stranice je Zeljko Milovic, a webmaster Danijela Jovanovic.

Posted

Da zove se Sambuka icon_da.gif Ne znam ja ko se one veceri kleo u nju icon_biggrin.gif Vas dvojica ste se odusevili... Pozz, jedva cekam vasu svirku ovde u BL icon_da.gif Pa da se opet skrshimo uz sambuku, samo sljedeci put ce biti ona od 43% icon_da.gif Skaal!!!

Posted

Uh vratih se.... za citavih 5 skoro 6 dana ustvari tema nije dobila ni jednu stranu vise???

Ovde se nesto stvarno sumnjivo desava biggrin.gif

Posted
Da zove se Sambuka icon_da.gif Ne znam ja ko se one veceri kleo u nju icon_biggrin.gif Vas dvojica ste se odusevili... Pozz, jedva cekam vasu svirku ovde u BL icon_da.gif Pa da se opet skrshimo uz sambuku, samo sljedeci put ce biti ona od 43% icon_da.gif Skaal!!!

norvezanin!!!!!!!!!nema toga ovdje!!!!!!!!!moramo uzet zaliha kade budemo tamo dolazili!!!!!!!!!!!!!ludilo!!!!!!!!!!

Posted
Hahahahaha.

Zasto sovinista ne mijenja sijalicu?

Da mu ne bi vidjela cura k....!

icon_razz.gificon_razz.gif

Nekad se smejes a niko ne primecuje tvoj osmeh.

Nekada places a niko ne primecuje tvoje suze.

Probaj prdnuti!

Posted

Posle turneje po SAD, Bil Klinton se vraca kuci sa dva praseta. Noseci

prasice, Bil se hvali telohraniteljima:

Jedno sam dobio za Celzi, a drugo za Hilari.

Na to ce telohranitelj:

Lepa razmena, gospodine predsednice!

Sto ti je sovinista.

Posted

Darko ajde zajebi viceve Deucalion temi.

Vjerovatno ću pauzirati s Deucalionom jedno mjesec dana, zbog bolesti. Sad jedva pričam. icon_mrgreen.gif

Posted
norvezanin!!!!!!!!!nema toga ovdje!!!!!!!!!moramo uzet zaliha kade budemo tamo dolazili!!!!!!!!!!!!!ludilo!!!!!!!!!!

Nego sta nego zalihe icon_da.gif Morate uskoro jos jednom doci u BL prije 30tog, jer ja idem tog dana pa da se vidimo jos jednom pivopije.gif Skaal!

Posted

E ljudi ne moze ovako da nam zamre tema

Alogia nas sije za 2 strane...

Ajmo ajmo polet, rasprava debilna ko dosad i tako to biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif