Hess Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Alo HESS toza Pacovcine je tajana.....Neki smrdljivci vole sve da kvare...Odradicemo cim donesem snimak...Njihov sajt ne postoji, a ni slican trag tome... Pozdrav HESS i naravno 88! Pozdrav Venatoris,88!!! Nabavio sam cijeli album ALCATRAZ na mp3,pacovcine i pilot su najbolje a i ove ostale su mi strava.Moramo to skinut pa da upadnemo na koncert posle Deucaliona kao iznenedjenje i samo da nagovorimo Sinnera da to odlupa. Kakav ce to GRIND da bude!!!!!!!hahaha A oni koji to budu slusali ce da placu od bolova u usima i da Quote
Hess Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 A ti zli bleker. Ajzburn bolje sviraju od 1/2 naših metal bandova. Joj evo već 2 dana imam temperaturu, od kako smo se razbili one noći. Koncert s Wolf's Hungerom najvjerovatnije 10. jula!!!!! Antonije gledao sam ih prije 4 god. kad su bili vrh a sad prave sve neka sranja. Ja mogu da sviram samo posle 15-tog jebiga trbe skupit pare,rodjendan mi,Balsa treba da mi zavrsi Tattoo Quote
ThyRaven Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 A ti zli bleker. Ajzburn bolje sviraju od 1/2 naših metal bandova. Joj evo već 2 dana imam temperaturu, od kako smo se razbili one noći. Koncert s Wolf's Hungerom najvjerovatnije 10. jula!!!!! Moracemo kasnije jer jos uvek zavrsavamo ovu novu pa dok se svi uklope trebace nam vremena. Quote
Veles Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 Antonije gledao sam ih prije 4 god. kad su bili vrh a sad prave sve neka sranja. Ja mogu da sviram samo posle 15-tog jebiga trbe skupit pare,rodjendan mi,Balsa treba da mi zavrsi Tattoo Meni su prije 4 godine bili baš govno, mislim na ozvučenje i sve stvari koje su se desile te noći. Quote
Veles Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 24. juli 2004. Novi Sad, Kulb Enter Nastupaju sledeći black metal bandovi: Wolf's Hunger - NSBM (Novi Sad) Deucalion - Pagan BM (Bar) Interfector - Progressive/Patriotski BM (Banja Luka) All My Sins - OSBM (Pančevo) Više detalja uskoro!!!! Quote
Мајор Гашпар Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Evo mene ponovo Nisam mogao da ucestvujem u radu jer sam bio bavovan Srecno u NS Quote
Mistress9 Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 STA NECEMO!!!!!!! Jesam sovinista!!!! Koliko je sovinista potrebno da zamijeni sijalicu u kuhinji? Nijedan. Nek kurva kuva u mraku!!!!!!!!!! Ko je ovo smislio svaka mu cast. Sazeto!!!!!!!!!!!!! Hahahahaha. Zasto sovinista ne mijenja sijalicu? Da mu ne bi vidjela cura k....! Quote
Veles Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Od 01.07.2004. u okviru zvanicnog sajta barske opstine mozete pogledati stranicu "BARSKA URBANA SCENA", posvecenu ljudima cije je stvaralastvo u domenu urbanog. Muzika, slikarstvo, fanzini, grafitti, fotografija... KLIKNITE NA AJKULU http://www.bar.cg.yu/news.htm U okviru sajta postavljena su cetiri odjeljka - Iz istorije barske urbane scene, Recenzije i prikazi, Intervjui i Cigle u zidu Urednik stranice je Zeljko Milovic, a webmaster Danijela Jovanovic. Quote
Mr_Deadic Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Hail to the black metal bend Deaucalion...Salim se. Fino je sto su i toliko napisali... Quote
Apeiron Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Vec danima ovde u BL pijemo sa ovom dvojicom nistarija iz Deucaliona. Feste ne da imaju duha... Poz! Quote
ThyRaven Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 A Swarthyarde jebala nam majku Sambuka ili kako god da se zove, evo jos ne mogu da dodjem sebi.... Quote
Swarthyard Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Da zove se Sambuka Ne znam ja ko se one veceri kleo u nju Vas dvojica ste se odusevili... Pozz, jedva cekam vasu svirku ovde u BL Pa da se opet skrshimo uz sambuku, samo sljedeci put ce biti ona od 43% Skaal!!! Quote
S Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Uh vratih se.... za citavih 5 skoro 6 dana ustvari tema nije dobila ni jednu stranu vise??? Ovde se nesto stvarno sumnjivo desava Quote
udaj slavni Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 inache S je bio na exit samo ga je sramota da kazhe i pio je drogeeeee Quote
Markiz Lantenak Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Da zove se Sambuka Ne znam ja ko se one veceri kleo u nju Vas dvojica ste se odusevili... Pozz, jedva cekam vasu svirku ovde u BL Pa da se opet skrshimo uz sambuku, samo sljedeci put ce biti ona od 43% Skaal!!! norvezanin!!!!!!!!!nema toga ovdje!!!!!!!!!moramo uzet zaliha kade budemo tamo dolazili!!!!!!!!!!!!!ludilo!!!!!!!!!! Quote
deucalion Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Deucalion NIJE pagan black metal band! Toni, dodji na probu nekad, pa ces da vidis da ne sviramo tu vrstu muzike Quote
darkod Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Hahahahaha. Zasto sovinista ne mijenja sijalicu? Da mu ne bi vidjela cura k....! Nekad se smejes a niko ne primecuje tvoj osmeh. Nekada places a niko ne primecuje tvoje suze. Probaj prdnuti! Quote
darkod Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Posle turneje po SAD, Bil Klinton se vraca kuci sa dva praseta. Noseci prasice, Bil se hvali telohraniteljima: Jedno sam dobio za Celzi, a drugo za Hilari. Na to ce telohranitelj: Lepa razmena, gospodine predsednice! Sto ti je sovinista. Quote
Veles Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 Darko ajde zajebi viceve Deucalion temi. Vjerovatno ću pauzirati s Deucalionom jedno mjesec dana, zbog bolesti. Sad jedva pričam. Quote
Swarthyard Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 norvezanin!!!!!!!!!nema toga ovdje!!!!!!!!!moramo uzet zaliha kade budemo tamo dolazili!!!!!!!!!!!!!ludilo!!!!!!!!!! Nego sta nego zalihe Morate uskoro jos jednom doci u BL prije 30tog, jer ja idem tog dana pa da se vidimo jos jednom Skaal! Quote
Мајор Гашпар Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 Darko ajde zajebi viceve Deucalion temi. Vjerovatno ću pauzirati s Deucalionom jedno mjesec dana, zbog bolesti. Sad jedva pričam. taman da privedes kraju intervju ja idem u subotu u TS i saljem ti cd Quote
S Posted July 10, 2004 Report Posted July 10, 2004 E ljudi ne moze ovako da nam zamre tema Alogia nas sije za 2 strane... Ajmo ajmo polet, rasprava debilna ko dosad i tako to Quote
Recommended Posts