Hess Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 Pozdrav braco!!! 14/88! Tony jesi ziv,sto te nema,Boro i ja popismo po Bara a tebe nidje?! Ljudi jel neko zainteresovan za slike,posto nam je klavijaturista veliki slikar (Mirko ne ljuti se,malo sale ne moze da skodi) Quote
Hess Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 Raven javi ovima u NS da mi spreme gajbu Niksickog za koncert! Quote
Hess Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 taman da privedes kraju intervju ja idem u subotu u TS i saljem ti cd Zavrsen je intervju samo sto Veles nema nikako vremena da ti ga posalje. Mi smo zaboravili kako nam izgleda pjevac,srecom imamo one slike sa koncerata, inace nebi ni znali. P.S-Veles dolazi jadan vise na probu!!! Quote
Veles Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 Zavrsen je intervju samo sto Veles nema nikako vremena da ti ga posalje. Mi smo zaboravili kako nam izgleda pjevac,srecom imamo one slike sa koncerata, inace nebi ni znali. P.S-Veles dolazi jadan vise na probu!!! Ako iz izloženmog neke stvari nisi primijetio odmah da ti navedem: 1. Veles vrlo teško priča i ima jaki kašalj uz jaku upalu i anginu krajnika. 2. Veles ima da primi još 5 penicilina od ukupnih 10. 3. Zato isti ne dolazi na probu i ne pije pola Bara, a i nema priliku da kupi Mirkovu sliku. 4. Kod Velesa nije intervju već kod Ravena, mislim da vam je to jasno jer ste ga tamo i popunjavali, ja sam istog dana završio posao i to obimno, te proslijedio ga vama, a što ću, kad je nekima od vas svaka rabota takva. 5. Veles će umrijeti (ipak) prije 18 i tužan je zbog toga. Za rođendan su mi mama i tata obećali da me vode na Cetinje (đe su naše sve svetinje, živio Miraš Dedeić i CPC!!! ) kod čuvenog dr. Todorovića da mi izvadi krajnike. Ipak ja ću tražiti da me usput i osuneti kao svakog pravog jevrejina, bez obzira što je on doktorirao uho, grlo i nos. Quote
Veles Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 (edited) inace nebi ni znali Koliko ti imaš iz srpskog, crnogorskog, bošnjačkog i hrvatskog jezika i književnosti pa da tako griješiš?!!! Nije ti ovo maternji! Odajmo počast poginulima u Srebrenici (današnji je dan) uz numeru: "O Alija ako bude rata, zaklat ću te ko Miloš Murata" Srećan vam sjutrašnji Petrovdan. Živio Miraš i CPC (nije ćirilica nego latinica, samo da se zna)! Edited July 11, 2004 by Veles Quote
Veles Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 PAZITE OVO: A tek koliko je zakukao profesor Predrag Vukic tvrdeci da je rusenjem kapele na Lovcenu "srusen i simbol pravoslavno-hriscanske civilizacije kojoj su Crnogorci pripadali"? To je po njemu "paganski spomenik podignut protiv Njegosa", da bi lucidno poentirao kako mauzolej “predstavlja masonsku ikonografiju”, a zatim nastavio: "Njegoseva bista prikazana je u depresivnom i potistenom obliku (depresivna i potistena bista – R.C.) dok iza njegovih ledja nije crnogorski dvoglavi orao, vec drzavni grb nekadasnje Savezne republike Njemacke sto simbolise pobjedu germanstva". Dakle, Vukic je zabrkao i germanstvo i masonstvo i paganstvo i depresivnu bistu i napravio od sebe, a i toga niksickog simpozijuma, zaista cirkus i vrhunsku zabavu. Bice mnogo dosadno do naredne ofanzive srpske intelektualne elite protiv mauzoleja. Ko ce nas dotle ovako slatko zabavljati. Tim prije sto meckari odavno nijesu u modi. Quote
Markiz Lantenak Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 nije vukic (nishta zbrkao) nego meshtrovic Quote
udaj slavni Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 ojxa. zaboravih da se logautujem tako da je ovaj markizov post zapravo moj. Quote
Mr_Deadic Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 Ne umijes ti da se logautujes...Mogao sam sto puta da svakog ispsujem koliko sam nalazio tvoj acount u igraonici...Ali ja sam dobar momak Quote
deucalion Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Tek da ova tema dobije zaokret....... Deucalion svira sledece svirke/koncerte: 23. 07. Banja Luka (sa Arise i Interfector) 24. 07. Novi Sad (klub 'Enter' sa Interfector, Wolf's Hunger & All My Sins) 25. 07. Beograd (Hit Nedelje) Dodjite!! Quote
Apeiron Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Naravno! Samo sto u BL nece svirati Arise vec Antidope. Pevac otisao da pozira u Mladenovac kod Bethora... Vidimo se uskoro, spremite se za alkohol! Poz! Quote
Veles Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Pevac otisao da pozira u Mladenovac kod Bethora... Hmmmmmm. Ko zna šta se tu zakuvava. Quote
BLAGOJE Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 PAZITE OVO: A tek koliko je zakukao profesor Predrag Vukic tvrdeci da je rusenjem kapele na Lovcenu "srusen i simbol pravoslavno-hriscanske civilizacije kojoj su Crnogorci pripadali"? To je po njemu "paganski spomenik podignut protiv Njegosa", da bi lucidno poentirao kako mauzolej “predstavlja masonsku ikonografiju”, a zatim nastavio: "Njegoseva bista prikazana je u depresivnom i potistenom obliku (depresivna i potistena bista – R.C.) dok iza njegovih ledja nije crnogorski dvoglavi orao, vec drzavni grb nekadasnje Savezne republike Njemacke sto simbolise pobjedu germanstva". Dakle, Vukic je zabrkao i germanstvo i masonstvo i paganstvo i depresivnu bistu i napravio od sebe, a i toga niksickog simpozijuma, zaista cirkus i vrhunsku zabavu. Bice mnogo dosadno do naredne ofanzive srpske intelektualne elite protiv mauzoleja. Ko ce nas dotle ovako slatko zabavljati. Tim prije sto meckari odavno nijesu u modi. e,jeba mu majku...ha,ha,ha... ti si toni najjaci. Quote
Dowla Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Velese koji je tvoj komentar za crnogorsku himnu?Izbacili su stih: "Na Lovcenu Njegos spava najmudrija Srpska glava" Quote
BLAGOJE Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Velese koji je tvoj komentar za crnogorsku himnu?Izbacili su stih: "Na Lovcenu Njegos spava najmudrija Srpska glava" ja cu ti rec. jebacina. ludilo. majku im jebem. Quote
Apeiron Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 (edited) Pa sta je tu problem sa tom himnom? Izbacili su taj stih iz nje, ili? Cuo sam za predlog za zastavu CG, ne znam da li je usvojena, da izgleda kao albanska samo sa drugim orlom... ccc... Edited July 18, 2004 by Apeiron Quote
udaj slavni Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 izbacili su pomenuti stih kao i "lovcen kite petrovici a kosovo obilici". inache to je ista himna koju je uveo sekula drljevic, crnogorski ustasha, kada je sa italijanima proglasio nezavisnu drzhavu crnu goru (koja je inche trajala 1 dan). zastava je crvena za zlatnim dvoglavim orlom(srpska trobojka je ukinuta). inache trojica muslimana iz sdp-a su imali svoj predlog za grb (koji umalo nije usvojen) sa orlom crnojevica zato shto je za njih neprihvatljiv grb petrovoca jer ima KRST na kruni. i tako to ide... Quote
tragedy Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 izgleda da cu morati ponovo u bar. i to preksjutra KUKU umijete li vi ista uraditi u zivotu?jesam li vam poslao vpkala? Quote
Neithan Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Pa sta je tu problem sa tom himnom? Izbacili su taj stih iz nje, ili? Cuo sam za predlog za zastavu CG, ne znam da li je usvojena, da izgleda kao albanska samo sa drugim orlom... ccc... Prije 12 godina su isti ljudi bili na vlasti i tad su uhapsili one koji su probali da tu zastavu eksponiraju kao zvanicnu. . . Sad ti isti ljudi proglasavaju tu ratnu zastavu sa hibridnom kokoshkom za drzavnu... Tako je najiskrenije. . . Quote
ThyRaven Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 (edited) OBAVESTENJE: Pevac Deucaliona, Anton Markoc - Veles zbog zdravstvenih problema nece moci da peva do kraja avgusta, tako da smo primorani da otkazemo svoje ucesce na predstojecim koncertima u Banja Luci, Novom Sadu i Beogradu. Izvinjavamo se svima koji su zeleli da nas cuju i nadamo se da ce uskoro dobiti slicnu priliku. Audicija za novog (privremenog) pevaca ce se odrzati 1. avgusta. Zainteresovani neka se jave na telefone: 069685855 Veljko - TheRaven, 069691788 Boro - Markiz Lantenak i 069682942 Ivan - Sinner. Edited July 18, 2004 by ThyRaven Quote
Dowla Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 E jebi ga, a ja sam bas zeleo da vas vidim Quote
S Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 Prica o simbolima je totalno nepotrebna i oslikava kakvi su smecari kod nas na vlasti... Trobojka koja je bila zastava za vrijeme Petrovica je ukinuta i stavljena ratna zastava (to ti je kad ljudi ne umiju da ukapiraju neke stvari, jer im je IQ ispod 90), himna je uzasna (Sekula Drljevic i njegova cuvena teza da su Crnogorci ustvari "Crveni Hrvati") i zamalo da je jos vise osakate jer su se Albanci bunili i trazili da se stih "majko nasa Crna Gora" prebaci u "kuco nasa Crna Goro" jer albancima crna gora nije majka... e kad je tako mrs u albaniju stoko debilna!!! grrrrrrrr Sto se zastave tice takodje neko je reko kada su prije 12 godina izvesni liberali tu zastavu zakacili bili su pohapseni od istih ovih koji je danas ljube i govore o svom junastvu i kako ce ova zastava da ide na Ist River i Brisel... oce kako da ne Milo, mozda s tobom u Rim u zatvor... Quote
Mr_Deadic Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 Tacno tako...Mater mu jebem siptarsku... Quote
Markiz Lantenak Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 kakva je ovo budjava prica!!!vidite li vi nesrecnici o cemu se radi??? Quote
Recommended Posts