deucalion Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Cuti ti. . . Svirash gitaru za UdaR, pa si mi sad faca. . . Takve stvari nisu daleko od uvrede Quote
Veles Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 A za nas nećeš?? neki članovi banda neće mene a neki sjede na dvije stoplice pa ja rekoh da je pametnije da tu ne sudjelujem, a ako već moram onda čisto profi, onako poslovno, međutim kako je krenulo biće frke Quote
Markiz Lantenak Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 vratio se almighty Toni!!od sledeceg koncert przimo!!!!!!!!!!a spremljene su posebne najave za koncert!!!to ce biti iznenadjenje!!!!!! Quote
Mr_Deadic Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Tako treba...Dvanaestog je koncert? Quote
Ancient Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Dajte malo detaljnije molim.. Ako je 12.avgusta neka svirka u Baru..dosao bih. Quote
Veles Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Dajte malo detaljnije molim.. Ako je 12.avgusta neka svirka u Baru..dosao bih. tako je brate rusine albania marijuana dijaspora Quote
BLAGOJE Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Za braću po krvi ima i krv da pljujem 20-tog. SLAVA!!!! sviramo li mi 12.og? JUDEN RAUS!!!!!!!!!! Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 svirace deucalion i jos mozda jedan ili 2 banda iz bara zbog toga sto je to barski ljetopis a 12. je vece barske rock scene tako da iko sa strane...tesko da ce svirat (bolje receno...nikako) Quote
ThyRaven Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Ne znam dopusteno nam je samo 6 pesama da odsviramo sto ce biti nekih 9 jel ali ce biti govno zato sto ce svirati gomila rokaca tako da ne znam koliko vredi citav dogadjaj.Fali bendova pa ce verovatno i Niksicani svirati, e sad koji ne znam oni su trazili nesto u Heavy-Power fazonu tako da sam im ja predlozio Salvation mada opet mozda i Withed Tears upadne ne zna se jos nista. E da, ozvucenje bi trebalo da bude profesionalno ovog puta posto Dom Kulture sve finansira. Sutra nam stize Lord Denethor iz Bg ali posto je Veles ozdravio samo ce gostovati na predstojecim koncertima. Quote
ThyRaven Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Dajte malo detaljnije molim.. Ako je 12.avgusta neka svirka u Baru..dosao bih. Pored 12-tog bice i u Nk svirka sa Interfectorom ako Niksicani izorganizuju sve to kako treba.Pored toga Sacramental Blood i In Cold Silence treba uskoro da dodju tako da ce biti puno zanimljivih dogadjaja. I da 20-tog avgusta ce biti odrzan koncert u slavu prvog metal koncerta u Baru tako da cemo se potruditi da napravimo nesto spektakularno. Uskoro vise informacija. Quote
Ancient Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Aj,Veles,uzdravlje da se screamuje Hail from misty lands of Bijelo Polje Quote
Apeiron Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Ma samo ga przite!!!!!!!!!! Samo, kako vam se da svirati, pored takvog mora u blizini i zena koje su oskudno obucene na plazama? Poz! Quote
deucalion Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Kakve plaže?? Mi ne idemo tamo A i većina nas smo oženjeni, hehe Quote
BLAGOJE Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 e jebote!!!!! sta ste picke???? salvation je ok,ali,zar cete izdati BRATSTVO????? zajebavam se,samo bih stvarno volio da sviram 12. OBECAVAM NECEMO SE ZAJEBAVATI KAO U PG.!!!!! Quote
darkod Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Vazno obavjestenje!!!! Kad ozbiljno nastupamo nastupamo pod imenom withed tears, a kad se sprdamo onda smo night tears , kako rece gospodin "rock karavan"!! Da se zahvalim mom velikom arijevskom bratu i thy gavrancicu na gostoprimstvu za vrijeme naseg boravka u BR. Dolazimo na svirku 12-tog u svakom slucaju. Ako budemo svirali u toliko bolje. sto se tice zastave i himne, mi eskimi u crnoj gori ostajemo po strani. Prvo da izborimo svoju drzavnost. ps/ dedicu ne seri, molim te!!!!!!!!! Quote
Mr_Deadic Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 ps/ dedicu ne seri, molim te!!!!!!!!! Sta sam to rekao? Quote
Hornburg Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Evo sam ja odje na moru sa Kult Narkomanima. Sviracemo u Niksicu, a za Bar se ne zna. Deucalion ist eliten, Quote
Ancient Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Samo obavjestavajte o svirkama na vrijeme kako bi ljudi znali...a ovako je najlakse..dosta ljudi je ovdje..pa neka sire dalje. Quote
Hamsun Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Djaaavoooo! Denethore, `ocemo 12-og onu : " I tebe sam sit, Satano. . ."? Quote
Miss_Infernal Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 e od kad nisam bila ovdeee!sta se ovde desava a?neke svirke ovo ono,jos malo pa ce nam momci iz deucaliona imati spotove pa pravi album nemaaaaaa svaka cast!aj dovucajte te vase lepe guze vamo i napravite sa tearsima pravi koncert,da se malo skace!!!!aj pozdrav za sve,posebno za umarta! buhahaha Quote
GAD FORSEJKN Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 DEJUKALION TRUJ NEKRA GRIMM KANIBALO HOLOKAUS !!!! LOMI KOSTI KIDA MESO !!!! Quote
Recommended Posts