tragedy Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 E i osto sam ti duzan graficko ovjekovjecenje nove numere s niksickih prostora MOJA MALA IZ TREPACA POSJECE MI AShA MACA eto jos malo pa knjiga Quote
Miss_Infernal Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 zasto ja?????? pa mi se i ne poznajemo. hahahahhahahahaha pozdrav ovom prilikom za dz. busha juniora , iako ga ne poznajem izvini ali ko je rekao da je za tebe pozdrav? Quote
ThyRaven Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 alo oce li bit ove svirke u bar 20.??? Svirki nece biti do daljnjeg!!! Od Podgorice do Nk je karta 2 eura plus ulaz 1 euro tako da ste mogli za 6 eura da gledate jedan od najboljih koncerata ikada odrzanih sa najboljim ozvucenjem do sada.Mi mozemo iz Bara da idemo za Nk da vama sviramo a vi ne mozete da pomerite dupe iz Pg? Dok je za Bar karta 3-4 eura plus ulaz minimum 2 eura i sad ja kao treba da organizujem u nadi da ce neko da dodje? Bruka i sramota!!! Crna Gora nece u skorije vreme gledati metal koncerte sto se mene tice Quote
Azog-Gauroth Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 ZAIMUS majka! a jebem ti niksicku publiku! i jebem ti malo MB pivo! jebem ti debele celave cuvare sto su zabranili sutke. JEBEM TI KONCERT BEZ JEDNE JEDINE SUTKE! OVI SMAJLIJI SU NESTO NAJJACE U SVIJET Quote
TheBlackGoddess Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 e tek se sad prikljuchih ovom forumu (shto je bila ogromna greshka [shalim se]) e vala na ove 60 +3 stranice poshteno se ispisaste o himnama ,zastavama...samo josh o razlichitim tipovima mashina za pranje vesha da pochnete..nego elem ,elem...Deucalion...masu dobar bend,masu dobri momci i povrh svega dobri muzicari...jedino shto vam zamjeram jeste shto ste trazili zamjenu za onako vrhunskog vokala,Tonyja (nadam se da ti nisam pretjerano nahranila sujetu ) .... a sad shto se svirki tiche...sigurno ne ochekujesh da 1000 ljudi dodje na svirku...jbg vishe vole minice,shtikle i lane moje...mislim da im je to najveca kazna... a doshlo bi se na svirke bez pogovora..nego stavili roditelji povodac na killerice..pa...a i ne zivimo svi na hamburgerima .... Be morbid,stay morbid,die morbid... Black forever... Quote
Мајор Гашпар Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 posle dugo vremena Simargal se vraca..pozdravlja ekipu iz Montenegra i kaze: Sieg heil!!! Quote
Azog-Gauroth Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 ljudi,svi masu serete.cuo sam da je text od ANTIHRISTIJE prevedena ANTIKRIST sa STORMBLAST.inace,PJESMA JE APSOLUTNO SAVRSENSTVO,klavijature su odlicne.ona ruskinja je FANTASTICNA!!!!ELEGIJU SLAVI nisam slusa,ali red je da napisete nesto pagansko ako se vec tako predstavljate.sve u svemu,najjaci ste bend u crnu goru. P.S.ne serite.kad se ja cimam iz budve u neke vukojebine da bih gleda vas i one niksicke kretene(Blagoje nearijevac i sl. ),mene nemate sto prozboriti. WITHED TEARS ROADCREW!!!!! Quote
Azog-Gauroth Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 P.S. toni,ako se sjecas,sam si reka za niksic da ni na 1. koncert MAYHEMA nije bilo vise ljudi. Quote
Sandra Laureano Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Deucalion Rulezzz! Samo ne razumijem zasto ste tak agresivno nastrojeni protiv Zaimusa - oni su vam jedine kolege u CG Quote
Azog-Gauroth Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Deucalion Rulezzz! Samo ne razumijem zasto ste tak agresivno nastrojeni protiv Zaimusa - oni su vam jedine kolege u CG grind me!!!! Quote
Azog-Gauroth Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 pa minja zna engleski... sto,minja,ti si sad kao neka blackerka? Through the swirling snow Volkh's children come to run with me, to hunt as one to snatch the lambs of christ from where they fall... Quote
TheBlackGoddess Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 wrhunski... imash neshto protiv? Quote
TheBlackGoddess Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 a mishke drago mi je da si ti u poziciji da sumnjash u moju crnu dushu...s obzirom da si se lani u Korn ili System kleo (zaista ne znam koje je bilo u pitanju) a mislim mozemo mi ovako do vjechnosti da se bockamo...ti da me ubijedish da sam pozer (hahahahahahha apsurd), ja tebe da nisam,mozemo i bendove pochet da nabrajamo nije frka...ali izgledacemo ka 2 klinca koja iza zgrade mjere kome je veci... ali ako si vec zapeo postoje private messages, da ne raspravljamo o tome na topicu posvecenom Nashem Izvrsnom Black Metal Bendu...jes da se ni oni nisu striktno pridrzavali teme...nego hajde...ili da otvorimo Topic "Da li je Minjina dusha dovoljno crna" (apsurdno) a poshto si izgleda i moje poznavanje Engleskog jezika doveo u pitanje "Can Minja speak English fluently?" pffff uostalom mogu da ti poshaljem sertifikat mog poznavanja ovog izvrsnog jezika...mwahhahahaha Quote
Veles Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Meni su Zaimus sasvim ok kao ljudi, samo su mi smiješni kao band. Veliki respect, ali što jes jes! Quote
Veles Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Veliki pozdrav za mišketa. Svi ste vi crne duše. Ajde sad da se radi nešto korisno, pa da se ide na Gorgoroth i Nokturnal mortum možda!!!!!!!!111 Quote
Azog-Gauroth Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 SLAVA VELES!!!ja ne znam nista o tome.ali,GORGOROTH se ne propusta.samo da ne bude ispaljenje ka na hellhamer prosle god. P.S.za zainteresovane crne duse:miske se jos uvijek kune u korn,a sa obzirom da me te doticne duse nisu poznavale prosle godine,ok.ali ovo nije forum o tome...ovdje smo da podrzimo nadolazecu hordu dukljanskog zla. i usput,da zavrsimo diskusije koje su apsolutno nevezane za DEUCALION:voljeti black metal ne znaci znati da nabrojis sto vise grupa. toni,chojece,ne moze se govoriti da ste vi i braca iz WT poceli metal u Duklji.jer,par ljudi ce se sjetiti CARPE DIEMA,prije 2-3 godine,i nastupa na PG gitarijadi,kad su picili roots i territory.ako se ne sjecate,evo jedne izjave: "djeco,slusajte dobru muziku,ne slusajte roditelje".prenosio je urban. bez uvrjede,samo sam objektivan. a sto se tice ZAIMUSA,mogu reci samo da je vokal ODLICAN,ali cimanje samo jedne zice(nema rifova) i ubacivanje "mother north" u sred neke druge pjesme je lose.ali,svi znamo u kakvom stanju su svi bili( ).i ubacivanje doticnog lika(ex-CARPE DIEM)na bubnjeve(na "Transylvanian hunger"),koji je bio jos vise ,nije trip.ali,ZAIMUS su na nastupu na PG gitarijadi pokazali da su marljivo vjezbali i radili,tako da se moze ocekivati blistava buducnost ovoga benda(naravno,u UG krugovima). ne odgovori mi,da li su spekulacije o textu ANTIHRISTIJE i bliskom konekcijom sa BORGIROM tacne.JBG,ne znam norveski. SLAVA DUKLJANSKOM ZLU!!! Quote
Hamsun Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Nije "Antihristija" prevod DB, nego je IVan pisao text... A druga stvar se zove "Elegija Slavije" a ne onako kako je neko napisa... Quote
S Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Opet su decica napravili invaziju na temu.... mislim na one postove od gore... Quote
Recommended Posts