tragedy Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 to sto ti vidim u potpisu prije bih nazvao BLACK WHORE Quote
TheBlackGoddess Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Mishke,sorry Stefane , (p.s. shta bi sa majicom) tragedy Burn in hell Quote
TheBlackGoddess Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 The first dates have been announced for the forthcoming "Twilight of the Idols" European tour headlined by Norwegian black metallers GORGOROTH. Support at all shows will come from 1349, the Norwegian group featuring SATYRICON drummer Frost...."Twilight of the Idols" tour dates:...Oct. 07 - Belgrade, SER @ Dom Oplanine.... Quote
D.E.B.I.L. Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Toni, imam 2 spavace sobe i veliki dnevni boravak. Mislim da svi crnogorski fanovi Nokturnala mogu stati. Ali rekoh ti, iako svi vec tresuci drzimo karte u rukama, koncert mozda i odmijene 2 A... (Sinner?): Pa meni su se Zaimus svidjeli upravo zbog Scream-basiste. Inace Drazen dobro svira teske rifove (mislim na ono kao Kawazu) Quote
Veles Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Ako ćemo tražiti ko je započeo scenu metala u Cg onda su ipak to prvi crnogorski heavy metal band iz Bara, koji je u barskom domu kulture održao svirku daleke 86. tj. kada se neki od nisu ni bili rodili. Svejedno, zna se ko ima najviše duha. Ajde bre Miške šta pričaš o budućnosti Zaimusa, pa ti ljudi su ukupno imali 20 proba u životu. I s takvim vježbanjem da negdje uspiju? Eventualno ako sviraju grind-noise. Quote
Azog-Gauroth Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 ti znash ko je vazda bio extreman DEATH OF HUMANITY!!! i aj da batalimo pricu o ZAIMUSU,no ti organizuj neku svirku.smorih se u ovu budvu. Quote
D.E.B.I.L. Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 2Azog: Drazen je gitarista Zaimusa, kolko se ja sjecam, ali posto sam debil... A kak se ti zoves? Ivan? Quote
TheBlackGoddess Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 no ti organizuj neku svirku Quote
Azog-Gauroth Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 2Azog: Drazen je gitarista Zaimusa, kolko se ja sjecam, ali posto sam debil... A kak se ti zoves? Ivan? Milos Klikovac nisam ivan. Quote
Azog-Gauroth Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 mislim,milosh klikovac im je gitarista. ja sam srdjan,tj. mishke. Quote
tragedy Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Mishke,sorry Stefane , (p.s. shta bi sa majicom) tragedy Burn in hell koja li si ti od onih istripovanih blackerki sto zeli da bude mracna kao djavo,a lijepa kao andjelina dzouli? ovo cisto informativno Quote
Azog-Gauroth Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 koja li si ti od onih istripovanih blackerki sto zeli da bude mracna kao djavo,a lijepa kao andjelina dzouli? ovo cisto informativno za kim si u rozo???? u stvari,necu vise ovog zelenog.previse je muslimanski. sto sam ja neki veseo tip.... Quote
TheBlackGoddess Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 ahahhaha a nije da ne bih voljela bit lijepa ka Angelina Jolie nego mi ne moze biti...a pitanje ti je a chisto informativno... Mishke ...za kim zalish ,te nekakvi zelenu i rozu pominjesh ???? ovo su 2 najgadnija smile-a Quote
D.E.B.I.L. Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 2Azog: Zar ti nemas crnu kosu??? Quote
BLAGOJE Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 sta je bre? to ocete da me koljete? Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Zeleno je bas pagan. Mislim, muslimani i jesu pagan... bas skroz Quote
Мајор Гашпар Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Zeleno je bas pagan. Mislim, muslimani i jesu pagan... bas skroz zelene su bile oci te zelene su bile marame zelene su bile oci te zeleno, volim te hahah Quote
S Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Hm... mislim vi stvarno niste normalni... Tony kako prodje operacija? Ako te ima idje Quote
Veles Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 zelene su bile oci te zelene su bile marame zelene su bile oci te zeleno, volim te hahah volim te care!! pa ako zanemarimo rascepljivanje grla i šivenje konaca unutra plus šokove od anestezije i neuspjeli pokušaj doktora da me uspava + bolove ova 3 dana, kako grla tako i mišića /(od anestezije) sve je sasvim ok. već pričam bolje a glas mi je stari. na koju fintu, ne znam. Quote
Мајор Гашпар Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Tu pesmu ovi narucili za tv oj oporavak Hoces li moci da pijes? Quote
BLAGOJE Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 volim te care!! pa ako zanemarimo rascepljivanje grla i šivenje konaca unutra plus šokove od anestezije i neuspjeli pokušaj doktora da me uspava + bolove ova 3 dana, kako grla tako i mišića /(od anestezije) sve je sasvim ok. već pričam bolje a glas mi je stari. na koju fintu, ne znam. sve je to jevrejska zavjera. Quote
Mr_Deadic Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 volim te care!! pa ako zanemarimo rascepljivanje grla i šivenje konaca unutra plus šokove od anestezije i neuspjeli pokušaj doktora da me uspava + bolove ova 3 dana, kako grla tako i mišića /(od anestezije) sve je sasvim ok. već pričam bolje a glas mi je stari. na koju fintu, ne znam. Glavno da si sad ok i da mozes u skolu Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 2Veles: Znali smo mi da ces izdrzati... samo ne pokidaj te konce. Jel ti scream takodjer isti? (ako jos nisi probao ni nemoj narednih tjedan dana) Quote
Recommended Posts