TheBlackGoddess Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 /me ne voli Nightwish.... 17. kojeg... Quote
darkod Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 /me ne voli Nightwish.... 17. kojeg... Svaka cast Veljko samo naprijed. I ja sam ljut na COF! Avetnoj djecici koja lusa Cof i nightwish niko nemoze (nazalost) zabraniti boravak na ovoj temi, pa bi dobro bilo da razmislis o ignorisanju slicnih persona. Zar susana nije basistkinja???? Quote
Azog-Gauroth Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 sweet 17. oce li bit ruskinje na demo? Quote
Veles Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 ruskinja neće biti, biće jedna mala crnogorka ustvari dovešćemo i ruskinje i čehinje, pa da vidimo ko šta umije Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Dajte molim vas dovedite jevreja za Veljkovu dusu!!! Mesopotamian izrod flying through the night... Quote
Azog-Gauroth Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 ne seeri. ruskinja je jebala majku.OOOOODLICAN VOKAL!!! i josh majica MAYHEMA.... toni,jel' to otvaras burdelj?evo ti savjet:Moldavke su pojeftinile,i plus kupis ih 5,sestu dobijes gratis... P.S.zamolio bih vas sve da ne vrijedjate jevreje u mom prisustvu. Quote
Hamsun Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 biće jedna mala crnogorka Ona NaDa, je l' tako? Quote
darkod Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 (edited) Pored Veljka ciganina moldavskog, netreba vise vista iz tih krajeva! Edited September 14, 2004 by darkod Quote
Veles Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Ona NaDa, je l' tako? ne nada je izraelka mala se zove sandra valjda iako je njena majka nekako drugačije nazvala kad sam pričao s njom šta ti misliš o toj zavjeri D.E.B.I.L.U.? Quote
Мајор Гашпар Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Imate pun qrac Kineza.. Quote
darkod Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 ne nada je izraelka mala se zove sandra valjda iako je njena majka nekako drugačije nazvala kad sam pričao s njom šta ti misliš o toj zavjeri D.E.B.I.L.U.? Ja koliko znam Nada je irachanka. Original. Quote
darkod Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Imate pun qrac Kineza.. Kamo srece da ih nemamo, no doci ce dan.... Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 2Veles: Mama me uvijek zove S.A.N.D.R.A. (sindrom ampuirane noge duboko rezuce anal) I nisam ruskinja nego CRNOGORKA!!! IZ CRMNICE!!! P.S. Arkona je КАЛЛ Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 2Azog: danke, danke... znadoh da imam najjaci groll. Lici li na Dying Fetus? B. C. MAYHEM JE MAJKA!!! Najbolji black metal band! Najveci satanizam ikad vidjen! PSYCHOMANTUM ET PRECOR EXITO ANNOS MAJOR FERUS NETANDUS SACERDOS MAGUS MORTEM ANIMALUM MORTEM ANIMALUM MORTEM ANIMALUM Quote
Azog-Gauroth Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa debilu,ti si ruskinja?!?!?!?! zajebajes li me? LEGENDOOOOOOOO!!!!!! NAJJACA SI! Quote
ThyRaven Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 (edited) Sandra UStasice!!!! PA DJE SI MI JADNA STO GODINA?! Kada dodjes ima da sviramo Meleches samo za tebe!!!! Pozdrav za sestru jevrejku iz Crmnice!!!! Edited September 14, 2004 by ThyRaven Quote
Hamsun Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Mother Crmnica Bio sam prije 20 dana tamo...Fino bijashe, svega mi Quote
Azog-Gauroth Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 nesto mi je previse ovog paganizma u duklji. ljudi,dajte NESTO NOVO,u p. materinu.imitiranjem THE STONE i MR nigdje se ne stize. praskozorje davno sklopilo je oci-trip MR,kultus usranih bogova ni stribog vise ne savija grane-trip the stone-dveri nava dajte nesto originalno,svoje,jbmti.okultno,satanisticko,umjetnicko,brutalno ili koji god vam je trip.ako radite paganizam,dajte neki svoj smek textovima. zasto u citavoj jebenoj duklji ne postoji nijedan death band? mada,ko sam ja da vam sudim... DJAVOLJE VERIGE je za mene najoriginalnija ideja.puna podrska,ako bilo sto bude od toga. Quote
Мајор Гашпар Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Pricao mi je Blagoje za Djavolje verige..Samo napred Quote
judgement Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Vrazje verige kul,to je neki novi Umartov projekat? Quote
Мајор Гашпар Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Vrazje verige kul,to je neki novi Umartov projekat? tako se prica Quote
Veles Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Vražije verige su projekat mene i marka denethora. već radimo na nekim stvarima. Taj band je kult i o njemu se ne priča. Prokleti bili svi koji šire propagandu o ovom kultnom sastavu (sem naravno nas dvojice)!!!! Inače Deucalion je zli filosofski black metal band, nemamo mi veze s paganizmom, đavooooooooo, zoo vrt a sad kec godine: Najbolji black metal band! Najveci satanizam ikad vidjen! marijuana extazy alkohol I nisam ruskinja nego CRNOGORKA!!! IZ CRMNICE!!! Ti ne znade to da ti ja i Bojan četnik to ne rekosmo. mada dobro bolje i to neko NDH u svakom slučaju..... Quote
Veles Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 nesto mi je previse ovog paganizma u duklji. ljudi,dajte NESTO NOVO,u p. materinu.imitiranjem THE STONE i MR nigdje se ne stize. praskozorje davno sklopilo je oci-trip MR,kultus usranih bogova ni stribog vise ne savija grane-trip the stone-dveri nava dajte nesto originalno,svoje,jbmti.okultno,satanisticko,umjetnicko,brutalno ili koji god vam je trip.ako radite paganizam,dajte neki svoj smek textovima. zasto u citavoj jebenoj duklji ne postoji nijedan death band? mada,ko sam ja da vam sudim... DJAVOLJE VERIGE je za mene najoriginalnija ideja.puna podrska,ako bilo sto bude od toga. zato deucalion nema nikkve tkve tripove, niti ih je ikad imao mi smo druga priča, možda i treća kad se bole smislim Quote
Recommended Posts