Mr_Deadic Posted October 14, 2004 Report Share Posted October 14, 2004 Uopsteno, kome uopste padaju na pamet svirke pored ovakve situacije na "cg sceni"? Da je svirka u Baru ili Podgorici sigurno bi doslo vise ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azog-Gauroth Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Da je svirka u Baru ili Podgorici sigurno bi doslo vise ljudi... daj ne seri,chasti ti.bijasmo ti,ja i par ljudi iz NK.mislim,ono,mi smo mogli iz primorskija finih predjela doci do NK,gdje smo se pomeli(masu zima),a ljudi nisu mogli pomjerit guzice iz PG.i sad mi kukaju dje su svirke? daj,ipak organizujte neshto u bar.tu ce doci masu njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 Pa to kazem. Kad bi bila svirka u bar, doslo bi dosta ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Iz nezvanicnih informacija predvidjanje: Moguca svirka Deucaliona u Marfiju u Novembru i sugurna u Domu Omladine (BG) u Decembru. Respectados! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Deucalion! Marfi! Novembar! ole! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 OLE-OLE! Dolazim i ja Jucer smo se napili i nismo fizicki bili u stanju otici na konzert Черный обелиск, Rossomahaar i Butterfly Temple (koji su ponovo zajedno, al s drugim vokalistom) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Iz nezvanicnih informacija predvidjanje: Moguca svirka Deucaliona u Marfiju u Novembru i sugurna u Domu Omladine (BG) u Decembru. Respectados! Samo tako. Idem sa vama u BG, ako me puste moji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted October 19, 2004 Report Share Posted October 19, 2004 OLE-OLE! Dolazim i ja Jucer smo se napili i nismo fizicki bili u stanju otici na konzert Черный обелиск, Rossomahaar i Butterfly Temple (koji su ponovo zajedno, al s drugim vokalistom) Vazi a onda me vodis u Moskvu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 Dodji odmah - subotu je Grind, a u nedjelju Butterfly, Rossomahaar i Abyss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYBERWASTE Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 Iz nezvanicnih informacija predvidjanje: Moguca svirka Deucaliona u Marfiju u Novembru a ko je ono govorio da necete nikad vise krocit u marfi???cekaj...cini mi se ti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 a ko je ono govorio da necete nikad vise krocit u marfi???cekaj...cini mi se ti... Ali cuo sam da to vise nije onaj stari marfi sad je kao mnogo bolji sa ubitacnim ozvucenjem za iznajmiti, ispravi me ako grijesim. Ako je stvarno tako, sto da ne nismo kreteni. Al ako nije onda nista! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 Dodji odmah - subotu je Grind, a u nedjelju Butterfly, Rossomahaar i Abyss Bih ja rado al nisam pri parama te ces izgleda ti prva ovamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 Ali cuo sam da to vise nije onaj stari marfi sad je kao mnogo bolji sa ubitacnim ozvucenjem za iznajmiti, ispravi me ako grijesim. Ako je stvarno tako, sto da ne nismo kreteni. Al ako nije onda nista! Dobro im je novo ozvucenje...a i ne organizuju svirke/zurke tako cesto vishe, iz razloga sto iznajmljuju ozvucenje, pa bi trebalo da iskoristite tu 'priliku' u novembru... Osvetljenje je isto masu popravljeno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYBERWASTE Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 Ali cuo sam da to vise nije onaj stari marfi sad je kao mnogo bolji sa ubitacnim ozvucenjem za iznajmiti, ispravi me ako grijesim. Ako je stvarno tako, sto da ne nismo kreteni. sad sam se vratio sa svirke CUBAN LABA...malo se popravilo ozvucenje...ja bih stvarno volio da dodjete,jos ako bi ste svirali ZACARAN-MAY RESULT...vrh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Rose Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 Ajde dodjite u Beograd da vas cujem, kad vas vec Borko hvali... Letos sam bila u Baru, ali nije bilo nista od one svirke... Sacekacu ipak Bg. Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 Jeeeej!! Dolazi nam Deucalion Priredicemo vam lep docek u Beogradu, vodicemo vas negde na pivo i ajvar! SLAVA! 0,15909090909090... P.S. 'ocete nositi gusle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 Gledah juce na TV CG neke tipove i jedan rece da ce u Tivtu biti promocija demo bendova CG..Jel to tacno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 Gledah juce na TV CG neke tipove i jedan rece da ce u Tivtu biti promocija demo bendova CG..Jel to tacno? U to mora da je Nikola nema ko drugi ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 E, jebem li ga..Valjda svira klavijature..imaju curu u bendu Veles, moramo nesto da popricamo u vezi jednog projekta pravljenje sajta i tako to.. Mislio sam da okupimo NS mladez ovog foruma i da napravimo sajt Nasao sam coveka koji ce da nam sve uradi samo da uradiomo textove slava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Requiem Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 Jeeeej!! Dolazi nam Deucalion Priredicemo vam lep docek u Beogradu, vodicemo vas negde na pivo i ajvar! SLAVA! 0,15909090909090... P.S. 'ocete nositi gusle? Deucalion u bg?! ne verujem dok ne dodju ali ajde bilo bi lepo, zanima me kako zvuchite van onog doma kulture u Baru (ili sta je vec ono gde imate probe ) a i da chujem kako svira kolega filolog i nemojte da se pojavljujete bez gusli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYBERWASTE Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 U to mora da je Nikola nema ko drugi ....... nikola iz nekadasnjeg storberg fanzin??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 nikola iz nekadasnjeg storberg fanzin??? taj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 Kolko ja znam, Toni svira frulicu i tenorise Nemojte to s guslama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 Veles, dukljanski ratnice..ne odgovori mi na ono pitanje u vezi Ns site-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 Veles, dukljanski ratnice..ne odgovori mi na ono pitanje u vezi Ns site-a ????????????????????' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts