Jump to content

Recommended Posts

Posted
Clean=gay

Chovjeche,jesi li ti svjestan shto prichash?pljujesh na velika imena.attila na de misteriis,insahn na icaros,aeternus na prophecy of elder reign...ne mogu nabrajati.ali,kad ja chujem Insight and catharsis,svrshavam...

ok,tvoj ukus...

Posted
Mogao bi to i meni poslati...je li gore od immortalovog zaandama?

Ma bolje

Immortal su jedna od najgorih live i spot grupa

A jesi gledao onaj spot dje Abbath trckara po parku u djecijem plastu za Helloween?

Posted
Ma bolje

Immortal su jedna od najgorih live i spot grupa

A jesi gledao onaj spot dje Abbath trckara po parku u djecijem plastu za Helloween?

Call of the wintermoon... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif lijegao sam od smijeha.one zle face odjednom iskoche i puvaju vatru...ili kad se cimaju ono od mjeseca... icon_smile.gificon_smile.gif

najjacha komedija.jadno.ali,3 zadnja dana pichim samo at the heart of winter...ponovo se navukoh... icon_rockdevil.gif

Posted
Call of the wintermoon... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif lijegao sam od smijeha.one zle face odjednom iskoche i puvaju vatru...ili kad se cimaju ono od mjeseca... icon_smile.gificon_smile.gif

najjacha komedija.jadno.ali,3 zadnja dana pichim samo at the heart of winter...ponovo se navukoh... icon_rockdevil.gif

Najgore je sto je pjesma masu dobra

Al posto im je prvi spot, teoretski je oprostivo...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
imas potpuno pravo!!!!!!!

TONI IZBACI SE IZ BENDA evotigana.gifevotigana.gifevotigana.gifevotigana.gif

E pa sve samo ne njega!!!

Mislim na to da bi trebo u zatvor zbog svercovanja crmnickih piladi u Italiju. Al to mu ne bi smetalo pjevati - nassuprot, tamo je akustika bolja icon_rockdevil.gif

• 2 weeks later...
  • 11 months later...
Posted

Ocu ako bude

Oni vise nisu aktivni - lik se zaljubio u neku tolkenisticu bez sisa i pretvorio zbog nje Rossomahaar u Аркону - ona je tamo sad "scream" i "clean", gori su 100 put od Butterfly templa

Al ako se probude donjet cu ti