Nazzgul Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 P.S. Morao sam da dodjem samo da okacim josh ovaj post!!!! Metal u Crnoj Gori??? Buahahahhahaha!!! Ovo je nesto najgluplje sto sam ikad cuo.... Videlo se 29og i 30og u Pancevu koliko nas je pravih i koliko ljudi u nasoj zemlji mari za metal!!! Ccccc!!! Samo nas cetvoro iz citave Crne Gore je bilo ahahahahaa!!! P.S. Josh ja nisam crnogorac!!! E qq ...i vi mi se neshto duvate band ovo ono ahahahhaha! Ajde bezite da vas ne vidim!!! POZERCINE JEDNE!!! Hahaha!!! Propustate metal fest u nasoj zemlji....Znas kad ce te josh imati priliku da cujete uzivo (da pricate sa njima,...) JEDAN "GRENJAR", "KOLDBRANN" iz Norveshke - NIKAD!!! (Nazalost Ancient nije stigo da svira... Policija je rashcistila sve oko 1h grrrr!!! Moja sad glavna parola je Kill The Police!!! Kako mi ih je zao...ljudi se ishcashili totalno, doshli su do nas nisu im bre ni smestaj platili a ne shta drugo....qq ) Onda "DARK STORM", "PANDEMIA" (CZ) kako su przili... qq Pandemia sabija kao Deicide hehehe itd..... da neduzim sad.... Sramota na citavom festu samo 200,300 ljudi i to zajedno sa bendovima:D (bendovi su cineli pola publike.... )vishe nam niko nece doci!!! Al bar se videlo koliko nas je - sad mi je sve jasno!!! Hail GRENJAR! Hail KOLDBRANN! Hail DARK STORM! Hail VOKODLOK! ...samo da napomenem Negura BUnget je totalno smorila.... Uzivo stvarno nisu neshto....Ustvari previse su komplikovani... Brate u jednostavnosti je lepota!!! Grenjar dere samo 2,3 akorda citavu pesmu, ali zato distorzija ubija....ono je ludilo... Smorio sam..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 -------------------------------------------------------------------------------- P.S. Morao sam da dodjem samo da okacim josh ovaj post!!!! Metal u Crnoj Gori??? Buahahahhahaha!!! Ovo je nesto najgluplje sto sam ikad cuo.... Videlo se 29og i 30og u Pancevu koliko nas je pravih i koliko ljudi u nasoj zemlji mari za metal!!! Ccccc!!! Samo nas cetvoro iz citave Crne Gore je bilo ahahahahaa!!! P.S. Josh ja nisam crnogorac!!! E qq ...i vi mi se neshto duvate band ovo ono ahahahhaha! Ajde bezite da vas ne vidim!!! POZERCINE JEDNE!!! Hahaha!!! Propustate metal fest u nasoj zemlji....Znas kad ce te josh imati priliku da cujete uzivo (da pricate sa njima,...) JEDAN \"GRENJAR\", \"KOLDBRANN\" iz Norveshke - NIKAD!!! (Nazalost Ancient nije stigo da svira... Policija je rashcistila sve oko 1h grrrr!!! Moja sad glavna parola je Kill The Police!!! Kako mi ih je zao...ljudi se ishcashili totalno, doshli su do nas nisu im bre ni smestaj platili a ne shta drugo....qq ) Onda \"DARK STORM\", \"PANDEMIA\" (CZ) kako su przili... qq Pandemia sabija kao Deicide hehehe itd..... da neduzim sad.... Sramota na citavom festu samo 200,300 ljudi i to zajedno sa bendovima:D (bendovi su cineli pola publike.... )vishe nam niko nece doci!!! Al bar se videlo koliko nas je - sad mi je sve jasno!!! Hail GRENJAR! Hail KOLDBRANN! Hail DARK STORM! Hail VOKODLOK! ...samo da napomenem Negura BUnget je totalno smorila.... Uzivo stvarno nisu neshto....Ustvari previse su komplikovani... Brate u jednostavnosti je lepota!!! Grenjar dere samo 2,3 akorda citavu pesmu, ali zato distorzija ubija....ono je ludilo... Smorio sam..... Ne rezgovaramo sa nižom rasom, ciganskom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRaven Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 Dok se ti zajebavas mi krpimo pare za instrumente i nemamo taj luksuz kao ti da idemo na Hellhammer i da kupujemo instrumente JEVREJCINO JEDNA SHUGAVA. U Crnoj Gori nece biti Metala?? Pa dok god je ljudi kao sto si ti i nece... Zato vas treba istrebiti sve do zadnjeg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 Očisdtićemo taj obojeni smrad da večno sija naš Beli grad!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaMp^^^HeLLSenT Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 E Bojane sad si precera!U P.M coece znas li ti da je za to trebalo dat jedno 150e?Okle meni tolike pare? Druga stvar-iz pouzdanih izvora smo culi jos prije mjesec dana da ce da bude sranje kao sto je i bilo.Pa to sto si rekao trebalo je da bude samo mali dio onoga DOBROGA sa HellHammer-a!A uostalom:da nije svirao koji nas bolji band,a?A da ne zans ti sto vise o tim bandovima ili samo pricas utiske kao napaljenik sa koncerta (ili mozda znas o Vokodloku samo ono iz Demise-a)?I svirka Deucaliona je bila super,a za sljedeci Open Hell cu ti pricat kako je bilo pa ga uporedi sa tvojim HellHammerom od ove godine.Organizacija je bila trula,Gorgoroth je "TREBAO DA DODJE"-po reklami,al sve je to bila samo reklama (sjutradan su imali zakazanu svirku u Norveskoj 8O 8O 8O :? :x ) Meni nije zao sto nijesam bio bacio bi pare da me bije policija i prekida koncerte u 1h i tako to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaMp^^^HeLLSenT Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 ...i da:"SRUSICEMO TRIANU, SRUSICEMO TIRANUUUUUUUU!!!!!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRiffer Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 Alo bre Tirana je grad. To se ne rusi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRaven Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 Alo ljudi ne skrecite sa teme,pustite Boksija morona,Nego ako je neko bio na svirci u Trebinju neka se javi i kaze kako je bilo posto sam ja bio zazutet bangovanjem i kidanjem zica pa nisam ni gledao u publiku,dodushe sam uleteo u shutku sa sve gitarom i neko je posteno razvalio glavu od vrha moje gitare!! STRAVA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night_Blade Posted September 1, 2003 Author Report Share Posted September 1, 2003 Red majku mu jebem pokusavas da kazesh da niko u Cg nije metalac zato shto nije bio na fest?????Nemoj tako da se cimas btw jedva cekam da vidim snimak Deucaliona i naravno The Ravena kako kosi travu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRiffer Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 neko je posteno razvalio glavu od vrha moje gitare!! STRAVA!!! U jebo te, koji si ti mangup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRiffer Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 Pravi si gavran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night_Blade Posted September 1, 2003 Author Report Share Posted September 1, 2003 neko je posteno razvalio glavu od vrha moje gitare!! STRAVA!!! U jebo te, koji si ti mangup. The brifer tifusu kako li te vec vabe jesi ti to malo isfrustriran.Sprijcen da zadovoljis svoje potrebe pa se lijecis po forumu.Ne valja to postoji mnogo bolji i jeftiniji nacin obrati se psihijatru i postedi muke prvo svoje kuci pa onda nas Tnx a jes Veljko ka Gavran leti sa scene ko lud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRaven Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 E nisam ga ja namerno udario sam se covek zaleteo,hocu da kazem da je shutka bila Strava,svi smo se poubijali,meni su nogu zamalo iscasili jedva sam se izvukao ziv iz mase.Onaj Bubnjar Dracona je lud potpuno proleteo mi je kroz noge,kako je to uspeo pojma nemam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 Ne dirajte mi Bojksija on ima majcu hellhammer a nabacio je i neku plavu traku za kosu + nike patike (ovo se rimuje) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night_Blade Posted September 2, 2003 Author Report Share Posted September 2, 2003 Daj Veles neces sad valjda da ga pljujes jer nosi maicu hellhamer ne zezaj shvati ga covjek je dozivio (za sebe) veliko iskustvo i sad je dobio napad vise vrijednosti to je normalna stvar ja bi isti takav bio da vidim Maiden ili Slayer (nishta bolji) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 Ja ga ne pljujem sam kažem da se proljepšao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venatoris Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 Jebiga,stvarno mislim da treba zatvoriti ovu temu i otvoriti je ponovo,jer je prepuna govana,svega ima najvise,a najmanje misljenja o Deucalionu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRaven Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 Zeljko ne kenjaj puno ionako su nam zatvorili temu vec jedanput :roll: Kad cemo onaj side project a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venatoris Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 Odustao sam,mnogo si naporan za rad...Evo trazim nove...Vidim ima neka devojka iz PG svira violoncelo,pa pita da li joj treba neko za bend... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venatoris Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 Idi bre spavaj,bolestan si....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaMp^^^HeLLSenT Posted September 3, 2003 Report Share Posted September 3, 2003 Zeljko ne sprdaj se!Vidji kako nam je strava tema.Da je zatvore ne bi imali dje da se pljujemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 3, 2003 Report Share Posted September 3, 2003 Predlažem Invictrusu i ekipi da zatvore temu i otvore jednu novu, poto kako su iovi Brđani krenuli napraviđe baljezganje na sljedećih 20 stranica. Kad se odlučite na to javite mi na pp da otvorim novu temu i da prekopiram postove koji su od važnosti za band. N.B. Dosadašnje numere Deucaliona: Antihristija Krik (Bespomoćnih) Oda Vječnom Snu U pripremimi je i nova numera ali i demo se očekuje uskoro!!!! Pozdrav bagro!!! p.s. Isto uraditi i sa temama sličnog tipa kojih ima dosta na "Domaćoj sceni". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaMp^^^HeLLSenT Posted September 3, 2003 Report Share Posted September 3, 2003 Tony ne seri!Ovi "BRDJANI" ce pravit ono sto im se pravi a da li ce to biti nevazno baljezganje to ce "Invictus i ekipa" sami da procijene.A kad im tako pricas,sto ne postade i ti moderator kad su te nudili no im sad pricas sto ce oni radit? :x A ne brini ti bice ti grupa popularna i bez mnogo price o njoj na temi PoZ a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 3, 2003 Report Share Posted September 3, 2003 Nisu me oni nudili već jedni drugi, a i ne bih ni sad pristao. Samo kažem da je tema sranje i da se najmanje priča o bandu. Podjeća na onu staru, a svaku Boxi zasere sa svojim komentarm pa onda svi pljujemo, pa nam je zatvore. Toliko od mene, neću više posjećivati ovaj forum toliko redovno kao prije. Samo da najavim biće prodaja Demise #3 premijerno na kocertu Horne u Bg-u! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S Posted September 3, 2003 Report Share Posted September 3, 2003 Samo kratko od mene: logo za demise vam je odlicno napravljen - svaka cast covjeku koji ga je pravio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts