TheRaven Posted September 8, 2003 Report Share Posted September 8, 2003 Ne mi smo strikno GAY DRUSTVO!!!! Ako nemash nameru da menjas pol MRS!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted September 8, 2003 Report Share Posted September 8, 2003 Poznati barski kult - Church of Gay! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FEARER Posted September 10, 2003 Report Share Posted September 10, 2003 Pozdraz za Velesa cula sam da ima dobar glas i da odlicno peva Serbian Wood.....da li je to istina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S Posted September 10, 2003 Report Share Posted September 10, 2003 Poznati barski kult - Church of Gay! Koga sacinjavaju clanovi deucaliona Veles i TheRaven plus jos 2,3 zainteresovana lika - mada Veljko pripazi se neki skinsi su me pitali dje si da te malo prevaspitaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 10, 2003 Report Share Posted September 10, 2003 Pozdraz za Velesa cula sam da ima dobar glas i da odlicno peva Serbian Wood.....da li je to istina? Ma ne, to te lažu btw zanimanje: gaženje crne rase, hehehe koja ludost!!!!!! 14/88!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaMp^^^HeLLSenT Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 Pozdraz za Velesa cula sam da ima dobar glas i da odlicno peva Serbian Wood.....da li je to istina? da se sama uvjeris kako pjeva mozes da nabavis snimak koncerta u br ako hoces javi mi pa da se dogovorimo p.s. i ovo sto on sam kaze:SLAGALI SU TE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRaven Posted September 12, 2003 Report Share Posted September 12, 2003 Poznati barski kult - Church of Gay! Koga sacinjavaju clanovi deucaliona Veles i TheRaven plus jos 2,3 zainteresovana lika - mada Veljko pripazi se neki skinsi su me pitali dje si da te malo prevaspitaju Ako ce mene da prevaspitavaju tebe treba da operu od batina jer se ti pederishesh gde god stignes i trtish se svakome ko ti da euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S Posted September 12, 2003 Report Share Posted September 12, 2003 Ti nekome kazes... A svaki dan se ti i Veles druzite u onoj garazi!!! A ti za euro ne da bi se trtio, vec bi dozvolio cijeloj veseloj druzini pedere da te jebu za jedan euro Salimo se malo Veljko!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FEARER Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 Meni je moj bivsi decko Bojan rekao da ste vi svi gomila pedera i da cu vas naci bas ovde na YU metalu,rekao mi je da postoje dvojca koja se bas trte neki Venatoris i The Raven,a da je samo Veles lik...i da neki Boro muva Sinera,a tu se uvek mesa i neki Mirko kazu da je jako cupav i da je kupio nove martinke i da se sad pravi vazan...Mislim koji ste vi kurac tu,docicu jednom sa Bojanom i pokazacu vam kako skineta razbija picke...aj cao.HAIL VELES:::::::::::NAZI forever! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 Dobro je sto nisi pomenula u tome mene i Mirka ( Vamp Hellsent ) jer bi vrlo lose prosla - i ti i Bojan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 Meni je moj bivsi decko Bojan rekao da ste vi svi gomila pedera i da cu vas naci bas ovde na YU metalu,rekao mi je da postoje dvojca koja se bas trte neki Venatoris i The Raven,a da je samo Veles lik...i da neki Boro muva Sinera,a tu se uvek mesa i neki Mirko kazu da je jako cupav i da je kupio nove martinke i da se sad pravi vazan...Mislim koji ste vi kurac tu,docicu jednom sa Bojanom i pokazacu vam kako skineta razbija picke...aj cao.HAIL VELES:::::::::::NAZI forever! U 100 € da je ovo prerušeni željko venatoris, nema šanse da nam ova djevojka zna svima imena i pseudonime kao i šta su radili u posljednje vrijeme. btw "pomenula" je mirka stefane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 Vidi stvarno... a mene niko ne spominje sad jel to dobro ili lose ne znam... A da je to zeljko moze biti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 misterija ostaje......................... ali tu je 007 da sve razriješi!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 16, 2003 Report Share Posted September 16, 2003 Evo da i ovdje prekopiram postr: 20.09.2003 Metal svirka u Baru.Nastupaju: Apocalypse (Trebinje)- Heavy/Power Metal Drakon (Trebinje) - Melodic/Death Metal Deucalion (Bar) - Sirovi Black Metal. Koncert ce se odrzati u parku Kralja Nikole,koncert ce trajati od 20:00 do 23:00 (tako da ljudi iz drugih gradova mogu da stignu na voz u 23:30) ULAZ BESPLATAN!!! Ajde da vas vidim Crnogorci Podrzite scenu i nepropustite jedinstvenu noc u Crnogorskoj Istoriji Metala!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Posted September 16, 2003 Report Share Posted September 16, 2003 Crnogorskoj se pise sa malim C na pocetku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 17, 2003 Report Share Posted September 17, 2003 Deucalion je izašao u jednu crnogorsku dnevnu novnu - Vijesti provjerite oficijalni sajt vijesti za danas, u dodfatku teen i rubrioci - zvijezde - naćićete intervju sa članovima banda, tj. nama!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 17, 2003 Report Share Posted September 17, 2003 Crnogorskoj se pise sa malim C na pocetku Pođi na koncertnu temu i vidi šta sam ja o tome reko Veljku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 22, 2003 Report Share Posted September 22, 2003 Samo da kažem svim organizatorima koncerata u CG, Srbiji, RS i šire da je Deucalin spreman da svira kao predghrupa ili uz još neku UG metal grupu. Potrebno je platiti samo put bandu. Hranu i smještaj ćemo platiti sami. Eto povopljnosti za organizatore! Slava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRaven Posted September 22, 2003 Report Share Posted September 22, 2003 J*ebote ala smo ISKRENI!!!! a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venatoris Posted September 25, 2003 Report Share Posted September 25, 2003 Informacija za sve Barske metalce ili one koji lice ili laziraju metalce,Venatoris nije Boxi pa nece da se zajebava kao neka FEARER,sta li joj to uopste znaci...ne znam ko je ali bice da je neko ko nas dobro poznaje....U 200$ Tonislave da nisam ja!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 25, 2003 Report Share Posted September 25, 2003 aj da ti vjerujem, mada si mi malo sumnjiv znam da Bakula o kompijuterima zna koliko i ja o poljoprivredi Ujedinjenih Arapskih Emirata. ko je onda FEARER??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venatoris Posted September 25, 2003 Report Share Posted September 25, 2003 Mozda Bakula zna nesto o toj poljoprivredi....Nego slusaj nemoj ja da te jurim za one moje diskove posto sam cuo neku pricu od Veljka da si ih zaplenio,a znas li sta ja radim nekome kada zapleni nesto sto je moje????????????Da mi ih vratis sto pre,razumes!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 25, 2003 Report Share Posted September 25, 2003 Pa misli da bio diskovi bili dostojna nagrada što moja baba pušta tvoje vojnike da piju vodu na njenoj česmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S Posted September 25, 2003 Report Share Posted September 25, 2003 On nesto da ti vrati??? Bwahahahahahaha ti cd-ovi su kod njega cisti tr00 ke1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted September 25, 2003 Report Share Posted September 25, 2003 stefan piše se tr00 Ke1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts