Sinstrel Posted June 13, 2003 Report Posted June 13, 2003 Elem slusa li ih neko? Ja sam nekolicinu ljudi "zarazio" sa njima i prilicno su mi zahvalni Mada nisam bas siguran da im je mesto na ovom forumu... Quote
Sinstrel Posted June 13, 2003 Author Report Posted June 13, 2003 Albumi, pesme?! :? Eto za pocetak skini "Raise Your God" na tu se vecina prvo primi Quote
Branislav Stankovic Posted June 13, 2003 Report Posted June 13, 2003 Drago mi je da koncno vidim da je neko otvorio temu o S.C. , ali nazalost vidim da je to uradjeno na pogresnom forumu, posto oni nisu metal. Prebacujem... Quote
Midnight Madness Posted June 14, 2003 Report Posted June 14, 2003 Okey.. tema je pronasla svoje mesto.... e sad.. sto se tice SC-a... ja imam samo jedan njihov album "Mindstrip" koji je.. hmm... ne znam sta reci do.. nikad bolji... veoma su mi neobicni... a: sva ona elektronika uskladjena sa glasom koji je u pojedinim trenucima zvuci kao growl (da kazemo) EXCELLENT!!!... so.. nameravam nabaviti jos toga od njih a: e sad.. sto se tice pesme Raise Your God... pa hmm... neee.... ta je sta vise smaracka... Hellraiser, Run, love breeds suicide su moje fav Quote
Sinstrel Posted June 14, 2003 Author Report Posted June 14, 2003 "]... ali nazalost vidim da je to uradjeno na pogresnom forumu' date=' posto oni nisu metal. Prebacujem...[/quote'] Hvala, tamo sam i mislio prvo da je stavim mada opet ne bih znao u sta da ih svrstam, electro?! Don't think so... mada... Quote
Cypher Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 imam samo jedan njihov album "Mindstrip" I ja a: Inace,ok su mada ima i boljih manje poznatih sastava koji imaju slican zvuk. Hellraiser-jel cuo neko u VNV Nation miksu? :? Mnogo mi se vise svidja ta verzija.Brza je i totalno podigne adrenalin a: Quote
confusi0n.is.sex Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 necroooooo-philiaaaaaaaaa-necrophiliaaaaaaaaaaa zakon Quote
Midnight Madness Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 Hellraiser-jel cuo neko u VNV Nation miksu? :? Mnogo mi se vise svidja ta verzija.Brza je i totalno podigne adrenalin a: Ja je imam... i da.. veoma zadivljujuce... vise odgovara klubovima nego SC... i sada.. hmm.. definitivno ne znam sta je bolje... :roll: :| 8) Quote
Dawngreeter Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 Malo prelistavah teme, pa ko reko Komandos Samoubica je previse dobar bend da bi cameo na drugoj strani Nego... VNV Nation radio obradu Hellraiser-a??? 8O Wow to moram da nabavim. Hellraiser rules! A totalno verujem da je u pitanju bolji "klubski" zvuk od originala jer SC vise cilja na neki ambijetalni zvuk. Mada opet, totalno mi nije smetalo kada su u KST-u pustili Hellraiser. Dovoljno ironicno, bilo je to petkom... i to u onom kancerogenom metal hodniku pre nego sto su otvorili bastu... a odma posle toga je isao Witch Hunt od KMFDM. Bas je bio totalan zbun. Pogotovu sto je to jedan jedini put da sam cuo KMFDM u KST-u. Quote
Fatal Eror Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 Jedna mala ispravka... Witch Hunt je od "Majority The For Pitty No"!!!! Quote
Dawngreeter Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 MDFMK? Jesi siguran? *zbun* Eto vidis. :oops: Quote
Fatal Eror Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Kakav si ti to dark-gothic-industrailac pa ne znas ni osnovne stvari? C,c,c... Srami se kao sto se vec sramish!!! Quote
sanguinia Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 ...hehe, ne zna cak ni 'pity' da napise kako valja... Ah, da, Suicide Commando - ima ukupno dve stvari koje mi se svidjaju i to Love Breeds Suicide i naravno Hellraiser, ali NE u VNV nation remiksu... mada je to sto se meni svidja verovatno isto neki remiks Quote
Dawngreeter Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 Pustili ste me da ovoliko dugo drzim to u potpisu a da mi ne kazete da sam napravio gresku u kucanju! Ugh, sad se osecam bas glupo... :oops: :oops: :oops: Quote
BeLi-TiGaR Posted September 2, 2003 Report Posted September 2, 2003 Takodje imam 'Mindstrip' samo... Rekao bih da nisu loshi, ali ima jedan gadan problem... Ja, iako imam album, nikada nisam uspeo da ga preslusham CELOG odjednom... Jednostavno, zaboli me glava i nije mi do slushanja, narochito ako je glasno pushteno... Chuo sam i remix Hellr. i vishe mi se svidja original... Svejedno, dao bi im shansu i chuo bih josh stvari od njih... Quote
Face Of Melinda Posted December 6, 2003 Report Posted December 6, 2003 Ja se zarazih ovim bendom sasvim slucajno, imam Mindstrip koji je 8) Inace iznenadih se kada videh temu 8O , sve u svemu bend je super Quote
BeLi-TiGaR Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 Shto si se iznenadila za temu? Quote
Face Of Melinda Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 Ma ja ionako ne posecujem cesto ovaj forum, ali lepo je kada se covek prijatno iznenadi, u tom kontekstu je isao smisao moje recenice 8) Quote
ABIGAIL Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Imam samo Mindstrip, odlicni su, najbolje stvari su Hellraiser i Comatose Delusion. Quote
mor+icia Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 ja imam stored images a uskoro dobivam od frenda jos par albuma Quote
Natasha! Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Dobri su. Hellraiser je dobra pesmica. Oni i Astral projection su jedino što volim od te muzike kako li se već zove. Quote
BEAST-Neuromancer Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 Hell Raiser je neverovatno dobra pesma, ali nažalost imam samo VNV nation mix te pesme ( nažalost ). Nigde na netu ne mogu da nađem originalnu verziju. Inače, Suicide Commando je odličan, ukoliko niste čuli pesmu Desire ( :wumpscut: mix ) bolje nađite i poslušajte. Uživaćete, verujte mi Quote
Sinstrel Posted February 12, 2004 Author Report Posted February 12, 2004 Sto se svi loze na Helrejzera... meni je ta pesma bas prosecna... :? Quote
Recommended Posts