Midnight Madness Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 agree.. mislim u pocetku mi je pesma bila mendju najboljima ali posle toliko slusanja.. spade na neko drugo mesto Quote
Sundjer Bob Kockalone Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Dobri su. Hellraiser je dobra pesmica. Oni i Astral projection su jedino što volim od te muzike kako li se već zove. mmmm no comment :roll: :roll: :roll: Quote
Sundjer Bob Kockalone Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 hihih kako svo troje vrte okicama u isto vreme.....jedan...drugi krug.....treci... Quote
Sentinel Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Hah kakva paralela.... zaista surovo.... :ne: Hellraiser sam toiliko puta cuo da sam postao alergican na istu, u principu pesma i nije neshto Xtra da bi je toliko forsirali Mnogo vishe mi se svidja Raise Your God, Necrophilia ili recimo Acid Bath. Quote
Vampyr Poet Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Dobri su. Hellraiser je dobra pesmica. Oni i Astral projection su jedino što volim od te muzike kako li se već zove. Kakve veze Astral Projection ima sa Suicide Commandom? Pa nije sva elektronika ista...Ma dobro, od Astrala je super Mahadeva A gotivna je pesma od RA - Astral Flight i Initiation mmmm Quote
BEAST-Neuromancer Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Ne bih da smaram, ali stvarno nabavite Desire ( :wumpscut: mix ) pa da čujete šta je pesma 8) Quote
Sinstrel Posted February 15, 2004 Author Report Posted February 15, 2004 Mnogo vishe mi se svidja Raise Your God... Moj favorit a: Quote
Vampyr Poet Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Love breeds suicide (ili kako se vecj zove) Quote
COLD TRINITY 2 Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 jel' iko od vas cuo prva dva albuma od suicide commando ... mind strip je dance music u poredjenju sa critical stage i stored images ... Quote
mor+icia Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 stored images imam jedini i meni je super iako ga ne poslusam tako cesto kao sto npr slusam wumpscut ili yelworc. ovaj desire-wumpscut mix je cisto ok pjesma,fala jos jednom na preporuci Quote
BEAST-Neuromancer Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Prosto sam morao da to napomenem Quote
Dawngreeter Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Upravo slusam Reconstruction album (konacno sam nasao nesto sto nije Mind Strip! ) Majko mila kako je ovo do jaja. Opsednut sam Apsolutni favorit: The Mirror (Re-MASTERed). Takav frontalni napad na nervni sistem mogu porediti jedino sa Koslow od :wumpscut:-a. Sto kolega Eror rece, ako postoji osoba kojoj se ta pesma iz prve svidi, u pitanju je jedan straaaasno poremecen um Plus! Ceo album je ripovan u 320K/sec Na momente pocinjem da sumnjam da bi se na malcice losijim zvucnicima cuo samo neki neidentifikovani sum da je kojim slucajem ripovano u nesto slabijem kvalitetu Quote
Dark Alen Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 dobar band...imam 3 albuma...nekako mi je najjači i najbolji stored images...odličan dark ambijentalni industrial sa nekakvim distorziranim death vokalom...imaju i mekših EBM stvari...no u industrial izdanjima su mi jači.... Quote
Ol' Scratch Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 (edited) Imam samo Mindstrip, odlicni su, najbolje stvari su Hellraiser i Comatose Delusion. Preslushao samo gorepomenuti i ... ono... Ma ne razumem se u ovo... Edited April 18, 2004 by Ol Scratch Quote
Gwydion Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Upravo slusam Reconstruction album (konacno sam nasao nesto sto nije Mind Strip! ) Majko mila kako je ovo do jaja. Opsednut sam Apsolutni favorit: The Mirror (Re-MASTERed). Takav frontalni napad na nervni sistem mogu porediti jedino sa Koslow od :wumpscut:-a. Sto kolega Eror rece, ako postoji osoba kojoj se ta pesma iz prve svidi, u pitanju je jedan straaaasno poremecen um Plus! Ceo album je ripovan u 320K/sec Na momente pocinjem da sumnjam da bi se na malcice losijim zvucnicima cuo samo neki neidentifikovani sum da je kojim slucajem ripovano u nesto slabijem kvalitetu A da recimo uzmes od Brane ostatak post oona ima sve BTW, izasao je novi album koji nije uopste los i koji me na momente podseca na VIVIsect fazu, sem osme pesme koja mi se uopste ne dopada Quote
Gothic Angel Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 slusao sam i ja Midstrip...ono kao, nije lose, malo tesko za moj ukus doduse, ali nije lose stvarno!! Quote
mor+icia Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 A da recimo uzmes od Brane ostatak post oona ima sve BTW, izasao je novi album koji nije uopste los i koji me na momente podseca na VIVIsect fazu, sem osme pesme koja mi se uopste ne dopada e zelim i to,definitivno! Quote
Dawngreeter Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 slusao sam i ja Midstrip...ono kao, nije lose, malo tesko za moj ukus doduse, ali nije lose stvarno!! Ne znam zasto, ali svi (ukljucujuci i mene) uvek prvo cuju Mindstrip. Dobar album, ali raniji radovi su im mnoooogo bolji. Konkretno Reconstruction koji ne mogu da prestanem da slusam. Quote
Guest Imsaeais Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 Ne znam zasto, ali svi (ukljucujuci i mene) uvek prvo cuju Mindstrip. Dobar album, ali raniji radovi su im mnoooogo bolji. Konkretno Reconstruction koji ne mogu da prestanem da slusam. Meni su prvo pustili da chujem "Delusion" Quote
Ol' Scratch Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 Upravo slusam Reconstruction album (konacno sam nasao nesto sto nije Mind Strip! ) I zmisli nisi mi narez'o Mindstrip.. Quote
Dawngreeter Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 To je zato sto, u stvari, nisam imao Mindstrip kod sebe u tom trenutku No, imam sada neku kolicinu njihovih albuma, ukljucujuci i Mindstrip. Mogu ti i to narezati uz :wumpscut: i ostatak, ako oces. Quote
Ol' Scratch Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 To je zato sto, u stvari, nisam imao Mindstrip kod sebe u tom trenutku No, imam sada neku kolicinu njihovih albuma, ukljucujuci i Mindstrip. Mogu ti i to narezati uz :wumpscut: i ostatak, ako oces. A ja sam imao da ironija buide vecja... Inache narez'o si mi dva diska od SC al' nema Mindstripa koji sam skoro sklonio sa harda mislecji da ga imam na disku... Inache sshta je onaj Hellfire Mix od 79 min. ? Nikako dda ga preslusham... Quote
Recommended Posts